Avmaskering av extremvänstern…


VÅLDSBEJAKANDE EXTREMISM. Medan media och politiker jagar ”högerextremister” så härjar islamisterna och i detta fall vänsterextremisterna nästan fritt. Bland dem finns Mats Runvall som driver Sveriges största nätbutik för våldsbejakande extremvänsterpropaganda. Han lanserade den 2014 ihop med Jonathan Pye när Pye öppet stod som ägare för http://antifa.se.

Mats Runvall jobbar på Länsstyrelsen Skåne sedan 2014. Innan dess hade han flera jobb inom mainstreammedia och han är gift med DN-skribenten Kristina Lindquist.

Kristina Lindquist har dessutom ett företag registrerat på samma adress som Runvall driver föreningen som äger AFA:s nätbutik.

Adressen är deras hemadress, så det är ju inte så konstigt ur en rent praktisk synvinkel – men PR-mässigt kanske inte en person som jobbar på Dagens Nyheter vill vara kopplad till en terrorgrupp på det sättet?

 

Läs mer på Avmaskerat – Vi avmaskerar terrorvänstern som gjort ett utmärkt arbete…

-Pettersson tycker det är otroligt att myndigheter, Säpo och media ser mellan fingrarna med extremvänstern och anser att de tillhör den ”goda” sidan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Avmaskering av extremvänstern…

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: