Stäng

Avmaskering av extremvänstern…

VÅLDSBEJAKANDE EXTREMISM. Medan media och politiker jagar ”högerextremister” så härjar islamisterna och i detta fall vänsterextremisterna nästan fritt. Bland dem finns Mats Runvall som driver Sveriges största nätbutik för våldsbejakande extremvänsterpropaganda. Han lanserade den 2014 ihop med Jonathan Pye när Pye öppet stod som ägare för http://antifa.se.

Mats Runvall jobbar på Länsstyrelsen Skåne sedan 2014. Innan dess hade han flera jobb inom mainstreammedia och han är gift med DN-skribenten Kristina Lindquist.

Kristina Lindquist har dessutom ett företag registrerat på samma adress som Runvall driver föreningen som äger AFA:s nätbutik.

Adressen är deras hemadress, så det är ju inte så konstigt ur en rent praktisk synvinkel – men PR-mässigt kanske inte en person som jobbar på Dagens Nyheter vill vara kopplad till en terrorgrupp på det sättet?

 

Läs mer på Avmaskerat – Vi avmaskerar terrorvänstern som gjort ett utmärkt arbete…

-Pettersson tycker det är otroligt att myndigheter, Säpo och media ser mellan fingrarna med extremvänstern och anser att de tillhör den ”goda” sidan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 reaktioner på “Avmaskering av extremvänstern…

 1. Extremister höger/vänster/s k religiösa, är olika sidor av samma smutsiga förakt för andra grupper.
  De är intoleranta, tror sig stå över andra människor moraliskt(så definieras rasism) och är i grunden extremt inskränkta/korkade.

   1. Nazister.
    Hela vänster höger skalan har förskjutits åt vänster.
    Gamla sossar, skulle i dagens värld kallas högerextrema, av vänstern.

 2. Minns när rikspuckot Kristina Lindkvist blev totalmosad av Janne Josefsson i en TV debatt från Bokmässan.

 3. Det är inte värdigt för något land att dessa våldsbenägna och farliga extremister får styra agendor i så många fall.Dom här tokarna tar till vilka medel som helst för att ”förändra ”samhället.Det ser vi i USA och här hemma.Dom kan liera sig med satan själv om det gagnar deras ”kamp”.Vidriga är bara förnamnet.

 4. ….obbar på Länsstyrelsen Skåne…

  Här har vi en institutionsvandrare. Helt klart är att det inte kommer att räcka att byta politiker.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: