Radikala islamister arbetar åt staten

ISLAM. Minst 20 personer med kopplingar till radikal islamism har haft jobb på olika statliga arbetsplatser som Kriminalvården, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen de senaste fem åren. Det visar en granskning från nyhetsbyrån Siren som Expressen skriver om.

Granskningen visar också att Statens institutionsstyrelse (Sis) har anställt fler personer med koppling till radikal islamism även sedan problemet uppmärksammats 2019.

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

Åtminstone 20 personer med kopplingar till radikal islamism har haft statliga anställningar på bland annat Kriminalvården, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen de senaste fem åren.

Granskningen visar bland annat att Statens institutionsstyrelse (Sis) har fortsatt att anställa radikala extremister, trots att problemet uppmärksammades i en granskning av Sveriges Radio 2019.

Flera personer med kopplingar till salafistiska extremistmiljöer hade då jobbat med utsatta ungdomar på ett Sis-boende i Västsverige. Det var hos Statens institutionsstyrelse, SIS, som en fritagning av en mördare gjordes nyligen. Kraven på de som anställs påstås ha skärpts, ändå visar granskningen att Sis de senaste fem åren har haft sex olika män med kopplingar till radikal islamism anställda.

Utöver Sis har bland annat Kriminalvården, Försäkringskassan, flera universitet och Arbetsförmedlingen haft anställda med kopplingar till radikal islamism.

I Gävle har en man som pekas ut som IS-sympatisör arbetat med nyanlända på Arbetsförmedlingen.

-Pettersson ser att det påstås att problemet uppmärksammades 2019. Det är fel, problemet har varit känt betydligt längre, många islamister får dessutom skattebidrag…

Märkligt nog nämns inte Migrationsverket, där mängder med kriminella arbetar och arbetat, en del har sålt uppehållstillstånd för pengar, andra gynnar sin egen grupp muslimer och nekar kristna.

Utrikesdepartementet är en annan arbetsplats där det förekommit oegentligheter. Skolan, polisen osv. Den som vill ha slöjor i polisuniformen är inte direkt sekulär om någon tror det.

Myndigheterna måste inse att vi lever inte kvar i den tid då hederlighet var en hedersak, nu utnyttjas varje svaghet till det yttersta…

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Glöm inte att muslimerna säger att vi i väst har klockorna, men dom har tiden. De arbetar oerhört långsiktigt.

De hånskrattar åt oss: Om du kommer från Mellanöstern ser du med förundran på skandinavisk samhällssyn. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Den utgångspunkten tar du med till Skandinavien. Landet som du kommer till ser ut att ligga öppet med en massa fördelar som väntar på att bli utnyttjade. Så uppstår bidragsutnyttjandet, föraktet för det nya landet och synsättet ”det ju bara är svenskarna man lurar”.

Ovanstående rader har skrivits av Thomas Gür, invandrare från Turkiet och journalist.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Radikala islamister arbetar åt staten

 1. Rätt många klockor sitter på Islamisterna med, det är
  ju bara att ta för sig och slå ner den som gör motstånd
  eftersom dom alltid är flera mot en ensam är det ju lätt
  att va stöddig.

 2. Men det är väl ingen överraskning!

  Kontraktet som socialdemokraterna,
  LANDSFÖRRÄDARNA har med muslimerna
  sedan 1999 lovar ju att muslimerna ska få;
  ”Positioner i alla viktiga styrelser i Sverige,
  inklusive Regeringen ”!

  M.a.o. stötsta partiet i Sveriges Regering
  har, i kontrakt, lovat bort bestämmande
  över Sverige till främmande makt ! ! !

  Vår ”säkerhetspolis ”, SÄPO vet om detta
  men gör inget … ……….!
  (Jag har skrivit till SÄPO och frågat men får
  Inget svar!)

  => LANDSFÖRRÄDARNA har sålt Sverige,
  Vårt Fosterland, till främmande makt!

  I Ryssland blir de dom kritiserar ledningen
  dödade eller förgiftade ………….,,
  – jag lever ännu !

 3. Oacceptabelt sa Bill. Ja oacceptabelt är det sa Bull.
  25% av befolkningen är inte förvånade. Resten kan inte ta det till sig och förstå konsekvenserna av det.

 4. Detta ingår i avtalet mellan socialdemokrater och islamistiska brödraskapet. De skall få tjänster inom alla områden och Lövén håller sitt löfte för en gångs skull.
  Jag anar att han är fast som en springpojke i deras klor.
  Isabel Lövin har nog en god anledning att fly partiet. Vi vet inte allt.

 5. Ännu intressantare är att göra motsvarande kartläggning inom Säpo, Polisen, Försvaret och Regeringskansliet! Vem gör detta först? Alternativmedia eller PK media?

Kommentera