Män en fara för klimatet…

KLIMAT OCH SKATTER. -Pettersson tänker på farsan som seglade till de sälla jaktmarkerna för många år sedan och som ofta använde uttrycket ”mycket ska man höra innan öronen trillar av”. Genustramset är en sådan sak som gubben säkert hade uttalat sig om, en annan är detta att det pågår forskning som undersöker kopplingen maskulinitet och klimat, troligen finansierat med skattepengar.

Pettersson i maskulint klimat på den sörmländska sjön där vinden inte är direkt feminin…

Organisationen Män, som är en feministisk organisation för män, pilottestar ett projekt baserat på en del av denna forskning. Pilotprojektet är ett samtalsforum där män samlas i grupper och pratar om sina tankar kring just klimatet. – Man ska dominera, och då kan man utnyttja det som är under en själv, både i form av människor och natur. Man ska tjäna uppehället och det är mannens uppgift, säger Vidar Vetterfalk, projektledare på organisationen Män, enligt Sveriges Radio.

Män är en organisation som normalt sett fokuserar på mäns våld mot kvinnor, men som nu också börjat intressera sig för mäns våld mot – klimatet.

– Pettersson är övertygad om Organisationen ”Män” börjar forska i klimatsmarta lösningar så kommer de att finna att de allra flesta kommer från vita män och jag vet att än är inte den siste idioten född…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Män en fara för klimatet…

 1. Vilka står för dom flesta uppfiningar ..det är män…..
  Sen kan man inte gemföra svenska män med mulimska män….2000 år skildnad
  Ponnsan
  AFS

 2. Denna typ av s k forskning, ligger helt i linje med alla korkade åtgärder regeringen sätter in för att lösa problem,(eller utmaningar som det heter på vänster svenska).
  Man blundar för verkliga problem, och fokuserar på små obetydliga saker som berör väldigt lite folk.
  Sedan gör man helt fel analyser och sätter in helt fel åtgärder.
  Till sist undrar man hur det kunde bli så.

 3. Har det inte blivit något fel här? Ska det inte vara organisationen ”Hen”? Har organisationen någon muslimsk anknytning?

 4. Klimat

  Möjlig katastrofsituation på Mallorca
  Publicerad 2020-09-01 15:00

  BALEARERNA Regionalmyndigheterna på Balearerna vill förklara katastrofsituation vid Serra de Tramuntana, efter ett av de värsta oväder som registrerats på Mallorca.

  Det var dels en hagelstorm och dels luftvirvlar som orsakade stor skadegörelse inte minst i Port des Canonge och Banyalbufar, på västkusten. Omkring 220 000 träd i ett område på 580 hektar beräknas ha skadats eller helt vräkts omkull

  https://www.sydkusten.es/engine.php?articleId=29665&sectionId=388

 5. Tja,ämnen är ju inget nytt !
  Förr sades har man inget annat att prata om,går det bra med vädret !
  ”Samtalsforum” företrädesvis för Bögar,är ju förstås något som passar in,i nutida Abzurdistan. !!

  • Att tiderna förändras under så kort tid som en s.k. ”mansålder” skall jag ge er ett bevis för.
   I den lilla by Stenbock växte upp fanns en ”annorlunda”,som nämndes ”Frk Erik”. Som barn var man nyfiken varför en man kallades fröken ? På den tiden var föräldrar tystlåtna om dessa stackare,som fötts till ett mellanting.
   Namnet förklarade man istället för att säga sanningen med,att hen var ”dam-skräddare” !!
   Det märkliga i denna historia är,att när Stenbock ännu idag snart ett sekel senare,passerar hans hus,kommer på nytt tanken där bodde ”Frk Erik” !! 😉

 6. Min far dog också för över 25 år sedan, en av de som slitit sedan tidig ungdom hemma på gården sedan till det förvärvsarbetat, för att bygga upp landet, tyvärr också för feminist-token! som annars skulle ha suttit i en grotta någonstans och mjölkat getter! för att överhuvudtaget ÖVERLEVA!

 7. Jag är benägen att hålla med påståendet.
  Mena männen med sina eviga krig förpestar luften med allehanda kemikalier mm.
  Vi nordbor ingår inte i detta.Vi är civiliserade.

 8. De har säkert skaffat ett stort statligt forskningsbidrag så de slipper hungra under sina möten på någon trevlig ort.

Kommentera