Försöket att störta USA


av Guy Millière

 • Situationen hade faktiskt blivit ”oroande” även innan resultatet i presidentvalet tillkännagivits. Som vi nu kan läsa i justitiedepartementets rapport av Michael Horowitz samverkade högt uppsatta regeringstjänstemän under Obamaadministrationen för att hindra president Trump från att vinna valet, och efter det för att sätta dit honom i ett statskuppsförsök.

 • Borgmästare i många städer och andra lokala myndigheter har medvetet skyddat brottslingar framför laglydiga medborgare och låtit förstörelsen fortgå.
 • ”Jag trodde att det var partiskt och tufft för 30 år sedan – det är inget jämfört med idag. Saker och ting har ändrats i grunden … [vänstern] representerar ett Rousseauiskt parti som tror på att riva ner systemet … De är intresserade av en fullständig politisk seger. Det är inte intresserade av kompromisser. Inte av dialektiskt utbytande av åsikter. … Det är en ersättningsreligion. De ser sina politiska motståndare … som onda för att vi står i vägen för deras progressiva utopi som de försöker uppnå …” – USA:s

Vågen av kravaller efter George Floyds död i Minneapolis den 25 maj verkar inte ha något att göra med Floyds död, utan istället handla om grupper som försöker störta USA. Borgmästare i många städer och andra lokala myndigheter har medvetet skyddat brottslingar framför laglydiga medborgare och låtit förstörelsen fortgå. På bilden: Fyrverkerier, som skjutits upp av upprorsmakare, exploderar mitt bland en grupp poliser i Washington DC den 30 maj, 2020. (Foto av Andrew Caballero-Reynolds/AFP via Getty Images)

George Floyds död i Minneapolis den 25 maj 2020 kanske i backspegeln mer liknar en förevändning för kaos. Hans död, som ska ha förorsakats av en vit polis följdes omedelbart av en våg av kravaller under vilka hela områden i flera stora städer förstördes. Butiker plundrades, byggnader brändes ner och folk blev mördade medan borgmästare och andra lokala offentliga tjänstemän valde att låta upprorsmakarna löpa fritt, piska upp rasrelaterade konflikter och skydda brottslingarna istället för de medborgare som blivit utsatta. Det blev snabbt tydligt att kravallerna inte hade något att göra med Floyds död, och allt att göra med grupper som försöker störta USA.

Tidigare har medlemmar av den radikala organisationen Antifa begått våldshandlingar, men aldrig förr har de lyckats sprida terror i stora städer. Denna gång kunde de göra det, och gjorde det också.

Läs vidare


11 responses to “Försöket att störta USA

 • ruben

  Det är tydligen allvarligare än någon kan tro. Vänstern har tydligen infekterat USA så djupt, så utbildning och skolor är inblandade i den falska propagandan. Demokraterna lägger enorma resurser på att smutskasta Trump och hans administration med falska anklagelser. Vi får hoppas på en utveckling i världen från storfinansjättarnas önskade globalism med hjälp av vänstern till en klokare ordning av naturlighet och anständig mänsklighet.

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Efter valet 2022 är det Sveriges tur. Då tillkommer islamistiskt våld, i synnerhet om vänstern förlorar makten i Sverige.

  Gilla

 • Maya

  Globalistlakejen får stå oemotsagd i vår skattefinansierade media som dessutom har mage att kalla sig opartiska ! Tror dom att vi inte att vi begriper deras syften ? Dessutom ska fanskapet släppa en bok.Den skulle jag gärna bränna på Sergels Torg.Den här mannen har inga skrupler för att nå det han är avlönad för av sina hussar och mattar.Man kan inte annat än som Magnus Uggla gjorde en låt om : må illa.

  Gilla

 • Maja 2

  På tal om att försöka störta USA
  Stålmannen flög nära två flygplan på en ryggsäcksraket!
  FBI undersöker.

  https://globalnews.ca/news/7309664/jetpack-lax-pilots/?utm_medium=Facebook&utm_source=GlobalNews

  Airline pilots report ‘guy in a jetpack’ flying past them near LAX

  Gilla

  • Maja 2

   Kan de vara moderna flyktingar kom jag att tänka på. De kommer hit på egen maskin. Allting är möjligt.

   Gilla

 • Maja 2

  ”Noterar att skitspridare Reinfeldt sitter i Aktuellt och kallar Trump för diktator. Han öppnar aldrig truten mot Saudiska prinsar eller Kina däremot. Hur länge ska den katastrofen och psykopaten få ta upp tid i Public Service? Varför ska vi tvingas betala för dyngan via skatten?”

  ”Reinfeldt har helt rätt i sin analys av hoten mot demokratin”, säger Anne Ramberg.

  Gilla

  • Lellego

   Han har ju skrivit en bok. Det är den som han nu får sälja på bästa sändningstid. Journalisterna på PKTV är å sin sida alldeles till sig i trasorna att kunna presentera en ”moderat” som tycker som dem. Det blir ju liksom lite svårt att då beskylla dem för att vara vänster.

   Gilla

  • Argus

   Narcissisten Reinfeldt får projicera sina egna tillkortakommande på bästa sändningstid i statskontrollerad media. Ryktet går att Pravda kommer att besöka SVT/SR/UR för att lära sig. Bagdad Bob säger att utbildningen han hållit har gett resultat och att eleverna överträffar läraren. 😉

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Och landsförrädaren, miljonären Reinfeldt som avlönas av Bank of Amerika säger att USA går mot att bli en diktatur med D.Trump som president och detta får denna landsförrädare stå och säga i det skattefinansierade och vänsterextrema SVT, man mår bara så jä……a illa och får fortsatt ha onda tankar….

  Gilla

 • age

  Vårt Fosterland nästa …………

  ”främmande makt” är, i kontrakt med
  Regeringspartiet, socialdemokraterna,
  lovade ”positioner i alla viktiga styrelser
  i Sverige, inklusive Regeringen ” !!!

  => största LANDSFÖRRÄDERIET i
  modern tid !
  => och ”Säkerhetspolisen, SÄPO
  gör inget ……..

  På vilken sida står SÄPO ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: