Stäng

”Los suecos” – de våldsammaste av dem alla

BROTTSLIGHET. Colombianska narcos, italiensk maffia, östeuropeisk trafficking. Under spanska solkustens klarblå himmel är de grova organiserade brottssyndikaten från världens alla hörn ständigt närvarande. Ett svenskt gäng – Los Suecos – har kallats våldsammast av dem alla, och som så ofta är det inte svenskar utan ”svenskar” hemmahörande i Mellanöstern, Nordafrika eller Somalia. 

Expressen hänvisar till brittiska The Sun, som den 2 juni publicerade en kartläggning av de kriminella nätverk av olika nationaliteter som verkar på de spanska solkusten.

De kriminella som Expressen kallar svenskar kallar dock The Sun för en beryktad brottsgrupp med namnet – Los Suecos – av nordafrikansk härkomst från Sverige.

En riktig beskrivning av Expressen borde vara – Los Suecos, att arabiskt mördargäng från Malmö.

De har namn som Ahmad Abdul Karim, Karim Abdul Karim, Fakhry Mekky, Amir Mekky, Rami El Mohamad, Preparim Vejseli, Daniel Owusu Nilsson, Al-Sherif Gomah, osv. det kan finnas en och annan svensk i gängen men de är inte många. Flera av dem sitter inlåsta  och några har blivit mördade men nya kommer till med liknande namn.

Nyligen skrev vi om Amir Mekky som greps i Dubai sedan han undkommit den spanska polisen. Amir får nog räkna med en rejäl vistelse i spansk fängelse som inte har svensk standard, fast Amir är skriven i Danmark och räknas kanske som dansk. Vad vet jag.

Amir Mekky

-Pettersson vill dock klargöra att gängen är inte svenska vad Expressen och andra än skriver, de är oftast araber och somalier. De är sällan religiösa, ibland är de födda i Sverige men ofta är de uppfostrade i en muslimsk kultur.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

6 reaktioner på “”Los suecos” – de våldsammaste av dem alla

 1. Den negativa effekten av att kalla dessa kriminella utlänningar för Svenskar är minst dubbel! Man skapar en bild hos andra europeer att Svenskar ser ut och är så här, speciellt hos ungdomar som inte vet av ngt annat. 2: Man skämmer ut Sverige världen över!
  3. Man lurar många i Sverige att det verkligen är Svenskar!

 2. Spansk polis säger att de har aldrig träffat på så våldsamma människor som de här nysvenskar. De flesta härstammar från Malmö.
  De har mördat folk över hela Europa.

 3. Mördargäng är vad myndigheter byggt med liv och lust i årtionden men mest sista fem åren. Jag är ganska säker på att majoriteten svenskar känner mer eller mindre främlingskap över kriminell verksamhet på alla plan. Jag efterlyser alltså främlingsfientlighet mot kriminalitet och högre grad av verklighetssyn från svenska myndigheter. Varför vill inte Sverige utvisa importerade brottslingar kan jag undra. Varför vill inte myndigheterna minska antalet kriminella i Sverige?

 4. Om man placerade ett nr. av Expressen i en lägenhet där ett mord ägt rum, så skulle rubriken kunnat bli : ”Expressen misstänkt i mordutredning”.
  Ett sådant horribelt uttalande vore helt jämförbart och lika tokigt som att beskylla svenskar för all brottslighet som en massa utlänningar utför.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: