Det socialistiska maktövertagandet är nu komplett…


SVENSK KYRKAN. I detta program samtalar Swebbtvs Mikael Willgert med prästen Helena Edlund om den svenska kyrkans politisering. Helena arbetar inom Svenska Kyrkan men har också bl. a. tjänstgjort som bataljonspastor i Kosovo samt som samverkansofficer i Afghanistan.

Hela intervjun

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


19 responses to “Det socialistiska maktövertagandet är nu komplett…

 • En nåd att stilla bedja om | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] såg och hörde Mikael Willgerts intervju i Swebtv med prästen Helena Edlund. En fantastisk kvinna! Känd från uppropet ”Mitt kors”. Med erfarenheter som svensk […]

  Gilla

 • Tony

  Därför ska socialistregeringen bytas ut vid nästa val, för annars är risken att fria val kommer att försvinna och vi har en egen Lukasjenko vid makten , Men det bör inte stanna där, det behövs en rejäl storstädning
  på alla plan, med att byta ut alla politiserade tjänstemän mot vettigt folk som ser till landets bästa och inte till det parti dom tillhör ?
  Det ska inte va så att hur man än röstar så får vi Löfven vid makten?

  Ni såg ju den skrivelse som tjänstemän på olika departement
  gjorde innan jöken blev tillsatt , att dom inte kom att åtlyda en
  Borglig regering ? , Sådana figurer ska ut ifrån maktens korridorer
  fortare än kvickt, och Tjänsteansvar införas för alla ersättare?

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Ett mycket bra och reportage i Swebbtv med en mycket klok kunnig och påläst kvinnlig präst ! Hoppas att många naiva sovande och trygga svenskar ser och hör denna intervju, det behövs nu när klockan är en minut i tolv.
  2022 är ett ödesval för det ännu kristna Folkhemmet……

  Gillad av 1 person

 • Kristina

  ”Välkommen i stugan, sa spindeln till flugan.” Svenska Kyrkan agerar villigt flugan i den charaden.

  Gillad av 1 person

 • Maya

  Tror verkligen alla dessa vänsterblivna att islamistiska rörelser vill ha med dom att göra när vi blivit ett framtida kalifat ? Då kommer dom att avtackas och det blir inte med kaffe och tårta.

  Gillad av 1 person

  • Kenth

   Bara att läsa Koranen !
   Där står klart och tydligt att alla otrogna är lovligt byte och ska elimineras och att kristna är Islams fiende nummer ett så vad resultatet blir när Musse inom kort tagit över landet är inte svårt att räkna ut……
   Som man röstar får man ta konsekvenserna !

   Gillad av 1 person

  • Kenth Andersson

   I Koranen står det klart och tydligt att alla icke muslimer är otrogna och lovligt byte och kristna är Islams fiende nummer ett, så vad som händer när Musse inom kort tagit över hela Sverige är ju inte svårt att räkna ut.
   Som man röstar får man ta konsekvenserna…

   Gilla

 • Maja 2

  Tänk att AF har gett arbete för IS anhängare som har kommit hit och skall nu styra svenskarnas liv !

  Gillad av 1 person

 • Andersson

  ”””
  Kommunstyrelsens ordförande i Ronneby, Roger Fredriksson (M), kopplar händelsen i Ronneby till ökade spänningar sedan i somras, då muslimsk fredagsbön började hållas i en populär park, vilket väckt protester – och i fredags angreps en kulturlokal i närheten med koranbränning, en händelse liknande de i Malmö samma dag.
  [sveriges radio 30 augusti 2020]
  ”””

  ”””
  Det var i förra veckan som Islamiska kulturföreningen beviljades tillstånd av polisen att utföra fredagsbön i kulturhuset Brunnshallarna i Brunnsparken. Detta för att minska risken för smittspridning av covid-19. Tillståndet har dock väckt starka reaktioner.

  – Jag tycker att Brunnsparken ska vara en religionsfri park, som vi inte ska upplåta till den här typen av stadigvarande verksamhet, säger kommunalråd Roger Fredriksson (M), till Sydöstran.
  Mellan kl 13-14 om fredagarna kommer det hållas bön i Brunnsparken. Bild från annat tillfälle. Tillståndet som föreningen fått beviljat löper fram till siste september, men Fredriksson vill få det upphävt tidigare.

  – Jag står fortfarande för religionsfrihet. Men vill man integreras i Sverige, då ska man ha klart för sig att vi är ett sekulariserat samhälle. Man bör fundera på hur man utövar sin religion, säger han till tidningen.
  Fredriksson är inte den enda som reagerat. Tidigare har även Sverigedemokraterna kritiserat beslutet. I en debattartikel i Sydöstran skriver de att Brunnsparken inte ska användas till ”högtalarsända religiösa gudstjänster.
  [kvp/expressen 5 aug 2020]
  ””

  Gilla

 • Cinna

  Jag tror de styrande VILL införa Islam i västvärlden, pga att upplysta människor är svårare att styra. Människor som styrs av ett så omfattande system/ideologi/religion som islam är lättare att styra. Till och med inom familjen kontrollerar alla varandra inom Islam.

  De styrande ser sig som en elit, som ska styra (de obildade) ”massorna”.

  Därav allt fjäsk för Islam i västvärlden; nån typ av Islam är de styrandes mål för folket i framtiden.

  Gilla

  • Maja 2

   Vi alla vet att syftet är att islamisera Europa. Bilderberg gruppen har lyckats .de har bjudit in Lööf, Reinfeldt, Olofsson med flera .Munkavle på så vi som tvingas bekosta deras resor mm .
   Syftet är att Sverige är det första islamistiska landet i EU 2022.Snart är vi där.
   Skulle i och för sig gärna vilja se alla fula feminister tvingas klä sig i svart heltäckande. Det skulle nästan gagna oss att slippa se Gudrun med flera ………….

   Gilla

 • hllviken

  Både Helena Edlund och Mikael Willgert är beundransvärda!

  Gilla

 • Olof.p

  Tyvärr fattade jag för sent att vänstern har infiltrerat universitet och alla offentliga verksamheter i Sverige. Du är helt chanslös om du inte är vänsterextremist, om du ska göra karriär inom offentlig verksamhet i Sverige.

  Gilla

  • Maja 2

   Det enda raka är att riva överenskommelsen med Muslimska brödraskapet och börja om från början.
   Våra lagar måste ses om, SVT skall förbjudas, mycket måste ändras men tyvärr tror jag att det är för sent.
   Islamister har infiltrerat sig i alla instanser.

   Gilla

   • G Nordström

    Och återvandring Maja 2. Alla muslimer om de inte har jobb och avsäger sig stenålders ideologin och äter fläsk och tänker leva som oss.

    Gilla

  • Maja 2

   När man inte ens utestängs ifrån utbildningar i universiteten fast man har fuskat i intagningsprov och åker dit!?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: