Stäng

Islam måste få mindre inflytande

RELIGION. Inför Libanons hundraårsdag medgav president Michel Aoun att det krävs förändringar och reformer i landet. – Jag kräver att Libanon erkänns som en sekulär stat, sa han under ett tv-framträdande.

Frankrikes president Emmanuel Macron varnade under lördagen för att Libanon riskerar ett nytt inbördeskrig om landet inte genomför radikala reformer i landet. Efter att en stor explosion ägde rum i Beiruts hamn, som krävde 180 människors liv, utbröt protester mot landets styre som anklagas för korruption och svågerpolitik.

Sveriges Radio

AFP/OMNI

-Pettersson säger att det är dags för Sveriges regering att se till att Sverige åter blir en sekulär stat och göra slut med islams inflytande innan vi blir som Libanon.

Libanon utvecklades bra till muslimerna blev för många och islam fick makt i landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE158000082578093341516

11 reaktioner på “Islam måste få mindre inflytande

 1. Har väldigt svårt att förstå att de tre personer som sparkade boll med en Koran på Stortorget i Malmö gripits med hänvisning till HMF. Kommer de att dömas enligt lagen om HMF blir konsekvensen att också Koranens budskap om vad som skall göras med otrogna och explicit judar, faller under samma lagrum.

  Beslag av Koranböcker torde vara nödvändigt, eller?

  1. Slutar aldrig förvåna, när jag skrev på fb att jag använder tapetrulle när jag vill framföra ett budskap offentligt och blev utestängd i 10 dagar för HMF. För en tapetrulle !

  2. I dagens korrumperade censurerade och Islamistiska Sverige med blir det garanterat en dom för hets mot folkgrupp !

 2. Om det blev ett inbördeskrig i Sverige, undrar på vilkens sida vår armé ställer upp? Tror någon att de ställer upp för oss eller ”svenskarna.”

  1. Jag funderar på alla öst statare och polacker mm , vilka jag ser som vår räddning i händelse av kriget. I brist på en armé ,som bör skydda oss.
   Undrar om fredsbevarande grupper från Mena skulle komma till undsättning
   USA kan vi räkna bort eftersom Sverige har förstört våra diplomatiska relationer med allt skitsnack gällande Trump.

 3. Brott som kan bedömas vara av religiösa skäl borde som i Danmark resultera i dubbelt straff pga gängtillhörighet !

 4. Turkiets dåvarande president Kemal Ataturk varnade för islam för nåstan 100 år sedan. Han ville inrätta en sekulär stat men det gick tyvärr om intet. Bara att se som Turkiet fungerar idag.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: