Sandor om “svenskarna” i Köpenhamn

INSÄNDARE till Lova Sköld, nyhetsuppläsare på Ekot samt ansvariga chefer där

Den 28-8-2020 så läste du Lova Sköld i Ekots sändning kl 12.30 upp en direkt lögn samt en skymf mot landets inhemska befolkning då du sade att fem unga svenskar blivit dömda för mord på två andra unga svenskar i Köpenhamn.

I inlägget här under finns både namn och bilder på dina unga svenskar. Jävligt solbrända svenskar måste jag säga!

Anledningen till solbrännan Lova Sköld är att det återigen är frågan om somaliska vildar som tydligen inte ens drar sig för att skjuta ihjäl två andra somaliska vildar mitt på dagen i Köpenhamn. I och för sig en välgärning för det svenska samhället och kanske inte så mycket att hänga upp sig på och definitivt inte mycket att sörja för oss svenska skattebetalare. Man kan här faktiskt tala om en export av grovt invandrarvåld i sin allra bästa skepnad. Eller kanske man skall skriva i sin mörkaste skepnad med tanke på solbrännan på dom inblandade ”svenskarna”.

Varför Lova Sköld och ansvariga chefer på Ekot benämner ni dessa vildar för att vara svenskar? Tycker ni att det är rätt mot alla era landsmän att kalla dessa för svenskar enär det är en ren skymf enligt min mening som ju inte ens är svensk utan en invandrare från Ungern som dock bott här i 64 år?

Jag tycker att ert beteende är under all kritik och hade det varit lite skam i kroppen på er så kunde ni väl i varje fall kallat dom för svenska medborgare om dom nu är det. Är dom förhoppningsvis inte det så kunde ni väl kunnat kallat dom för unga utländska män boende i Sverige. Eller varför inte somalier helt rätt och slätt, det hade varit det hederligaste.

Men det kanske är för mycket begärt av svensk PK media som ju gång på gång förvanskar och censurerar all obekväm nyhetsförmedling när det gäller grov invandrarkriminalitet. Vilket är mer än löjligt i dagens datoriserade värld där man tack och lov kan få reda på sanningen med ett par knapptryckningar på något alternativt medium vilket ju är exempel på här nedan.

Ni är helt enkelt inte seriösa nyhetsförmedlare när ni kallar somaliska vildar för att vara unga svenskar.

Lova Sköld, om du hade talat om sanningen angående dom unga ”svenskarnas” härkomst vilka repressalier hade du drabbats av då? Hade du kanske t om fått se dig om efter ett annat jobb? Hade du fått sitta och sortera gem eller något annat i en skrubb på Sveriges radio? Hade din lön sänkts?

I så fall kan jag ha viss liten förståelse för ditt uppläsande idag. Men inte annars!

Sandor Herold, mindre solbränd invandrare av den icke skjutande sorten

16 thoughts on “Sandor om “svenskarna” i Köpenhamn

 1. Jag kan starkt rekommendera den här videon på SVTPlay Dokument Utifrån om förhållandena som råder i de “svenska” gossarnas ursprungliga hemland Somalia.

  Sedan 1991 har Somalia saknat en fungerande centralmakt. Landet har ingen infrastruktur, inget bankväsende. En splittrad och försvagad armé och en dåligt utrustad polis har svårt att stå emot de dagliga attackerna från terrorgrupper som al-Shabaab. Hur kan det komma sig att Somalia, trots många miljarder i årligt internationellt stöd, fortfarande är ett land i kaos?

  SVT Dokument Utifrån – Somalia – ett land i fritt fall – Fransk dokumentär från 2019 (Publicerades 23 augusti 2020 – Kan ses till 19 februari 2021 (i 6 månader. Speltid 47:50)

  https://www.svtplay.se/video/27781719/somalia-ett-land-i-fritt-fall

  När somalierna lyckats ta sig till det utvecklade Europa och blivit korrekt mottagna här så börjar en alltför stor andel råna, stjäla, klagar på den sociala servicen det välkomnande samhället erbjuder.

  Klamrar sig fast vid sin muslimska s k ”religion” (som snarare är en människofientlig och brutal politisk våldsideologi), åberopar obegränsat med skäl för att undvika integrera sig och därmed också slippa arbeta.

  Föredrar i stället att leva på bidrag + försörja sig på grov gängkriminalitet t ex droghandel mm, mörda sina konkurrenter på den kriminella marknaden, detonera bomber, starta mordbränder etc.

  Arbeta hederligt och betala skatt finns inte ens på kartan i många av dessa individers föreställningsvärld.

 2. En liten undran bara,Var dom ens Svenska medborgare??
  Eller det blir man automatiskt bara man sätter fötterna på
  Svensk mark?

 3. Ja inte nog med att dom kallades Svenskar som sköt ner två
  andra Svenskar, dom tillhörde alla Svenska brottssyndikat???

  Det var mycket Svenskt bland dom journalister som annars
  brukar säga att härkomst o nationalitet inte har någon
  betydelse?

 4. Både SR och SVT gör ju klockrena självmål, Tur för dem att de inte är beroende av betalande kunder.

 5. Säg inte SVENSKAR !
  Dessa parasiter är inte och kan aldrig bli svenskar.
  Lika barn leka alltid bäst….

 6. Den korrekta benämningen är sverigesomalier och den pk korrekta benämningen är afrosvenskar.

  Borde fråga varför SR varför de inte använde någon av dessa benämningar då ger mer information om bakgrunden för lyssnaren.

 7. Förr kallades svenskar som utvandrade till Amerika för Svenskamerikaner likaså kallas negrer i USA för Afro Americans de gör det även själva även efter många generationer.
  Alltså det är Somaliensvenskar, Syriensvenskar, Långtbortistansvenskar o.s.v. Om inte är vi ju rasister och vill få dem att glömma sina rötter.
  Vid mitt första besök i USA, på det företag jag jobbade för, i denna vår del av världen, hälsade alla och sa också “my folks came from Hungary, England a.s.o. Alla utan undantag sa också att de nu var stolta medborgare “in the US of A.”
  Varför måste vi till varje pris nu envist gå vår väg när alla predikar sig hesa om att mångkultur är inne men Nationalstater ute, vi kan åtminstone försöka hålla internationell standard i något, eller hur?

  • Det finns bara ett stort problem med att benämna dessa grupper som “Somaliensvenskar, Syriensvenskar, Långtbortistansvenskar o.s.v.”. I fallet med svenskamerikaner hade dessa anpassat sig till USA och levde i harmoni med övriga invånare. Det försöker inte ens de utomeuropeiska invandrarna. De är mindre benägna att anpassa sig än turister på genomresa. Enda anledningen till att de är här är för att vi belönar dem med livslång försörjning. De får till och med högre materiel standard än en utsliten eller arbetslös svensk.

   • Ser det inte som ett problem men om vi gjorde som jag skrev skulle vi veta att ett brott utförts av en xxxxsvensk och inte en svensk.
    Att alla inte sköter sig har ingenting med namn att göra utan det har att göra med att vi ger dem bidrag istället för att kräva ansvar.

  • Detta användande av ordet ”svensk”, tillsammans med en galopperande vålds-ökning, kommer att leda dit ”man” styr och antagligen vill.

   Vi äldre vänjer oss vid att läsa om mord och andra våldsdåd, dagligen. Per dygn begås ett antal oacceptabla brott och vi förfäras.

   Våra unga befinner sig, redan i förskolan, närmare våldet än de flesta av oss någonsin varit. För tonåringar, även i en liten, svensk stad, är kriminalitet helt normalt, även om de själva inte begår brott. När inte samhällets företrädare sätter ner foten, då får man klara sig själv och knivar är lättåtkomliga, illegala skjutvapen inte så svåra att få tag på…
   Inom mindre än ett decennium, om utvecklingen inte bryts, kommer svensk att, i avsevärt många fall, stå för just svensk.

Kommentera