Stäng

Hur kan Socialdemokraterna fortsätta regera efter det här?

DEMOKRATI, ISLAM OCH SOCIALDEMOKRATERNA. Hade det här hänt i en demokrati med neutral statlig media hade det blivit en enorm skandal för partiet i fråga. De hade tappat många mandat i parlamentet och de hade aldrig kunnat regera igen. I Sverige är det raka motsatsen, i Sverige får ett sådant parti bilda regering. Varför säger svenska väljare aldrig ifrån?

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Hela intervjun hos Swebbtv…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 reaktioner på “Hur kan Socialdemokraterna fortsätta regera efter det här?

 1. Total skandal!

  Förräderi mot alla svenska medborgare!

  Men ingen erkänner, ingen ställs till svars, så långt har ruttenheten avancerat i den ”humanitära stormakten” Sverige.

  Inte underligt att vanliga svenskar bestraffas för bagateller.
  Medan andra har frikort när det gäller.
  Ildåd får passera och det smäller,
  men myndigheter viker sig som eterneller. Frisläppt ondska över oss väller.
  Stat i förfall är det nu som gäller!

 2. Sossarna hade en långsiktig plan, först indoktrinering sedan bidrag samt större enheter. Palmedoniens härskare ordnade kommunsammanslagningar eftersom det skulle kosta en del att behålla makten. De nya större kommunerna fick order om ordna dagis barnen fostrades nu av staten eftersom kvinnorna hade fått jobb i industri mm. Föräldraansvaret tar vi hand om sa den vise adelsmannen som låtsades vara socialist. Allt gick som på räls, men så en svacka i väljarstöd, ”vi importerar röster” sa ledaren, några var tveksamma ”lyssna sa den vise alla är lika, de får jobb vi får röster.”
  Men det blev ändå en del svackor så andra partier tog över makten, det gillade inte ledaren och någon annan gillade inte honom så han avgick. Nya tider nya kvastar, de nya sopar bäst så en dag sa den nya ledaren vi måste sluta importera folk det är fullt, alla tyckte han gjorde rätt.
  Tiden gick, det blev bråk i söder våra ledare sade samfällt vi måste hjälpa det kom sisådär 80000 nya flyktingar, de kunde inte språket men jobbade med mycket, en del lite suspekta smugglade cigaretter och sköt lite men det var bra för rökare lasten blev lite billigare för en del.
  Så slirade det lite för sossarna igen, lägre siffror, vad gör vi? Deras Bröder ordnade saken vi skriver avtal med mussarna, de får löften att få in folk till köttgrytorna de ger oss sina röster.
  Ofred i världen flyktingar och opportunister började strömma in till Sverige Nordens El Dorado. Allt för många tyckte någon ”rasist skrek de åsiktslika vi måste ta emot de är så synd om dem och alla har rätt till asyl.” Det är inte så utan alla har rätt att söka asyl, finns ID och goda skäl ja, allt annat nej.

  När den stora strömmen av folk kom då hade de åsiktslika med gruppnamnet Alliansen makten, de hade vitt och brett före valet talat om hur de skulle begränsa ,dra ner o.s.v. men resultatet blev att deras ledare flinten uppmanade folket till ”öppna era hjärtan” men det skulle han inte sagt till oss svenskar det räckte gott med att vi hade öppnat våra plånböcker så han fick avgå.
  Sossarna tog över med hjälp av V och MP, det gick sådär. Sossarna har svårt att hitta i sin åsiktslika skara några ledare av rang, så det fick bli en lättledd typ, tror han hade försökt bli svetsare men gick på Bommervik och blev diplomerad åsiktsmästare, halvkung inom LO och statsminister.
  Nytt val och nu hade de som kallats rasister varit med så länge att färre sa rasister men utan värdegrund var de likt förbaskat enligt de åsiktslika. Eftersom de partier inom de åsiktslika som ej var sossar kunde om de hade varit mindre åsiktlika bildat en stark regering med de med fel värdegrund och börjat återgången till ett normalare Sverige men fegheten vann över visheten så det blev som vanligt en kraftlös regering.

 3. Inbördeskriget är nära nu svenskar pizza polisen politikerna står på araberna o afrikanernas sida dom har sålt sig till islamisterna o araberna

  Är själv utlänning vi hatar det vi ser hur landet är o ser ut

  Ni har ingen militär e polis e annat

  Men ni har oss tex från Balkan,öst,Iranier,turkar, m.m som ni kommer behöva hjälp ifrån när det börjar

  Tillsammans kan vi hjälpas åt

 4. Svenska väljarna har sagt ifrån.
  Men det är trots allt sossarna som räknar rösterna, liksom Lukasjenko.

 5. Nä, dom kommer inte att sitta kvar, ej heller MP som fått in sin egen del av rösterna Så kärvt för ”regeringen” 2022.
  Men ormen brukar, som bekant, kunna svänga runt och hugga ifall man håller den i svansen. Så bunkra serum, vänsterliberaler!
  Annars är nog Sossarna körda för lång tid framåt, tack och lov. Med frågan är hur mycket mer destruktivt dom hinner åsamka Sverige under resten av mandatperioden.

  1. Trams det är klart de sitter kvar, det är ju sossarna som räknar röstsedlarna.
   Inget av partierna åker ut, var så säker.
   Bara om folket intar riksdagshuset, finns möjligheten.
   Men lagar finns numer att svenska försvaret har tillåtelse att skjuta på sitt eget folk.

   1. Innan förra valet sade Stefan Löfven att ”oavsett hur det går i valet, sitter jag kvar som statsminister”.

    Och så blev det, frågan är då vem som bestämmer vilka som skall regera i Sverige, för inte är det det Svenska folket.

    Riksdagen i dag är bara ett skådespel och apcirkus för att roa folket, dom viktiga besluten tas någon annan stans.

   2. Bli inte förvånade om valet inte blir av på grund av det ostabila läget som då kommer att råda.

 6. Det opolitiska o neutrala SVT har infört en ny tjänst
  bland dom många onödiga andra. Erica Bjerström
  kallas numera ” Klimat korrespondent ”?

 7. Varför säger svenska väljare aldrig ifrån? Enkelt det beror på att VÄLJARNA inte har något mandat i Sverige !

  1. Många ser inte, vet inte, vill inte ta reda på vad som händer i Sverige. Skygglappar, orkar inte ta in. Islam betraktar många som en variant av frikyrka – det är ju ”samma” gud – islam säger sig vara ”fredens religion”. Gamla trogna socialdemokratiska väljare kan inte tro att uppgifterna om samarbete med muslimska brödraskapet är sanna, vem kan ta in att det parti man satt sin tillit till och litat på i hela sitt liv skall svika en infödd svensk så! Det är mycket svårt för en människa att mentalt ta in ett svek och förstå det.
   Tänk på hur lång tid det kan ta när man i en relation, t.ex. ett äktenskap, upptäcker otrohet eller annan form av svek. Det gör ont!

 8. Så länge minst 80% av det svenska folket är fortsatt naiva blinda konflikträdda och trygga i Kalifatet Sverige så sitter den landsförädiska 7 klövern säkert i sadeln !
  Så enkelt är det…..

  1. Det handlar också om en djuprotad egoism, där man saknar empati för alla andra som misshandlas, våldtas och mördas mm mm där man inte själv bor!

 9. Det är 40åringar med deras föräldrar som är 40talister som nu styr landet.
  Det är första dagisgenerationerna och föräldrarna som växte upp i vänsterrörelsen.
  Dessa är nu uppblandad med allsköns människor från andra delar av världen vilket gör att samhället ser ut som det gör. Det finns även andra krafter såsom globalisering med Bilderberggruppen bakom.
  Grattis Sverige.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: