Stäng

Obama totalsågar Donald Trump som president

UTRIKES. USA:s tidigare president Barack Obama gick hårt åt Donald Trump under sitt tal på Demokraternas konvent tidigt på torsdagsmorgonen svensk tid, rapporterar amerikanska medier.

Trump möter Obama i Ovala rummet, bild från US Department of State

Obama sa att han hade hoppats att Trump skulle ta jobbet som president i alla fall någorlunda seriöst och att han aldrig kunnat tänka sig att hans efterträdare skulle behandla ämbetet ”som ännu en dokusåpa han kan använda för att få den uppmärksamhet han kräver”.

– Donald Trump har inte växt in i jobbet eftersom han helt enkelt inte kan det. Vårt stolta rykte i världen är förminskat och våra demokratiska institutioner hotade som aldrig förr, sa bland annat Obama.

– Pettersson tycker att Barack Obama ska vara lite mer ödmjuk. Visserligen fick Barack Obama Nobels fredspris men det är obegripligt varför.

USA var inblandat i fyra krig när president Barack Obama tillträdde den 20 januari 2009, i oktober 2009, efter att ha varit president i nio månader, tilldelades Barack Obama nobels fredspris, oklart varför. När fredspresidenten slutade så var USA inblandat i sju krig.

Detta enligt den så kallade konfliktdatabasen vid Uppsala Universitet. Förutom Irak, Afghanistan, Somalia och Pakistan har USA under Obamas mandatperiod påbörjat militära insatser i Libyen, Yemen och Syrien. Duktigt gjort av en Fredspristagare.

Att ingen nuvarande eller tidigare amerikansk president har utvisat så många illegala invandrare som Barack Obama är det också tyst om. Det är Trump som är farlig.

Steget Efter

Muren vid Mexikos gräns som Trump kritiseras för började byggas av Bill Clinton och Barack Obama fortsatte…

Obama byggde mur som Bush och Clinton påbörjade och som Trump vill bygga klar…

Känner ni inte till detta om Barack Obama beror det på att opartiska och sakliga SVT med flera inte är intresserade av att rapportera opartiskt och sakligt som de har fått skattepengar för att göra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 reaktioner på “Obama totalsågar Donald Trump som president

 1. Misstänker att Obama är en av de dolda bakgrundsfigurerna som igångsatt BLM, för att uppnå kaos i Amerika.Som sen skyller på Trump, att han splittrar landet, vilket de redan påstår.

   1. Ja, De stöder oftast båda sidorna i krigen, den ena öppet och den (de) andra i det fördolda!

 2. Är det de globala bankirerna som skjuter vänstern framför sig för att erövra världen?
  Undrar i så fall hur den världen kommer att se ut?
  I spåren av allt multikulturellt kaos och dysfunktion känns det tryggt att ha en nationalist vid rodret. Tänk om vi i Sverige kunde få det också.

 3. Med så indoktrinerade som Fabian Fredriksson är så är det inte alls konstigt att Sverige ser ut som det gör. Han är inte ensam att leva i en fantasivärld.

 4. Obama visade sig vara en ful fisk.Fru Obama ljuger som en borstbindare för att förgöra President Trump.Jag tror att USA behöver sin nuvarande starke ledare och inte en skyltdocka som startade upp flera krig.Det är dags att kritiskt bedöma metoderna som familjen Obama använder sig av.Då kan dom rent av trilla ner från piedistalen som en del har satt dom på.

 5. Det spelar ingen roll om man är man kvinna om är vit svart grön röd blå gul eller vilken hudfärg man nu har, det handlar om vilken kompetens och kunskap man besitter som människa men det förstår uppenbarligen inte eller bryr sig inte den sjuka extremvänstern sig om.
  Märkligt att extremvänstern som ständigt tjatar om rasism när argumenten tryter pratar om hudfärg och pekar ut den vita hudfärgen som något otäckt ?
  Den av extremvänstern anklagade konservativa högern pratar inte om hudfärg utan om människors kompetens….

 6. Krigspresidenten som fick fredspriset har talat, PATETISKT !
  Och svensk skattefinansierad s.k oberoende PK-media fortsätter varje dag sin valpropaganda för J.Biden och det Demokratiska partiet inför höstens val.

 7. Klart som sjutton att Obama är aggressiv gentemot Trump. Trump har ju inte startat ett enda krig, vilket är vanligt bland amerikanska presidenter.

 8. Och under Trumps tid har det startats en enorm massa nya jobb,
  tror fan att sådant sticker i ögonen på vänsterpacket både i USA
  och rödingarna här hemma.!

  Han som ska föreställa ledare här i landet Struttar runt nere
  i Bryssel och gaggar om hur valet i Belaros har Manipulerats,
  och lotsar förstås inte om att det var manipulerat även i
  Sverige, och på grund av det får vi dras med Stefan Löfven
  tyvärr!

  Att Problemen i Sverige med Skjutningar ,knivmord ,våldtäkter,
  fritagningar av inlåsta etc etc bara eskalerar tycks han va
  helt omedveten om i sin roll som lotsad stor ledare

  Åk hem och lämna in din avskedsansökan!

 9. Självklart…
  Obama startade fler krig, lurade och bedrog amerikanska medborgare.
  Trump vill inte ha krig, tror och satsar på amerikanska medborgare.

  Klart att Obama inte gillar nån som är så mycket bättre än vad han själv var/är.

  TRUMP…YOU MAKE THE WORLD A BETTER PLACE. ☀️☀️☀️☀️☀️

Kommentera

%d bloggare gillar detta: