Stäng

George Floyd dog av överdos, inte polisvåld

BROTTSLIGHET. Det finns risk för att Black Lives Matter och deras vänsterblivna medlöpare har demonstrerat och demolerat av fel anledning. Det kommer uppgifter om att det inte var polisens våld utan en överdos av fentanyl som berövade den livsstilskriminelle drogmissbrukaren George Floyd livet när han greps i Minneapolis i slutet av maj efter att ha försökt betala med falska pengar.

Uppgiften kommer från en advokat, Earl Gray, som företräder en av de polismän som utreds för eventuella brott i samband med händelsen, rapporterar Newsweek.

-Pettersson säger att vi vet ännu inte om uppgifterna stämmer men jag tror inte advokaten och tidningen Newsweek hittat på detta.

För övrigt är det märkligt att den kriminelle Floyds död i USA väcker mer uppmärksamhet i Sverige än mordet på 12-åriga Adriana Ostrowska i Norsborg.

 • TIDIGARE 2020-08-04. En påtänd George Floyd säger att han inte kan andas när han står upp

BROTTSLIGHET. Som ni vet drog George Floyds uppmärksammat dödsfall i Minneapolis, den 25 maj 2020 igång kravaller och demonstrationer mot det påstådda polisvåldet, där en polis tryckte sitt knä mot Floyds hals, vilket enligt media ledde till Floyds död. 

George Floyd grips…

Nu har brittiska Daily Mail, givetvis inte svenska medier, släppt videobilder tagna av polisens kroppskameror, bilderna visar at George Floyd gråter av smärta och säger att han inte kan andas innan någon lagt ett finger på honom. De vänsterblivnas idol, den multikriminelle George Floyd är hög som ett hus på något.

Floyd öppnade inte bildörren direkt på polisens order, han visade inte sina händer direkt och vägrade kliva in i polisbilen. Poliserna blev naturligtvis förbannade och kanske rädda i början eftersom de inte visste om den påtände Floyd var beväpnad.

Om George Floyd på bloggen…

-Pettersson undrar hur rättegången mot poliserna går, detta visar att poliserna inte ensamma är skyldiga och än en gång att gör som polisen säger så går det lättare…

George Floyd begravs i dag i Houston, Texas. Stefan Åsberg säger i Aktuellt att man ska lyfta fram det George Floyd stod för…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “George Floyd dog av överdos, inte polisvåld

 1. Varför reagerar inte ”vita” då vita mördas av svarta i samband med BLM-aktioner och dylikt? WLM

 2. ”Stefan Åsberg säger i Aktuellt att man ska lyfta fram det George Floyd stod för…”
  Eftersom Stefan jobbar på SVT, är inte sanningen det viktigaste.
  Det är det politiskt korrekta budskapet. Sanningen får man själv söka på alternativmedia.

 3. Bara lugna! Snart är vänsterns drömsamhälle här!

  Den stackars Floyd som aldrig hade legat samhället till last.

  Inom en snar framtid finns det inga poliser och man kan handla med falska sedlar, sätta sig i sin bil och köra iväg hög som ett hus.

 4. Det läste jag om bara någon vecka efter.
  Men vad spelar det för roll.
  Huvudsaken är att de vänsterblivna får argument.

  1. Några anser att du Lena inte får reblogga. Är det olagligt? NEJ.
   Lysande av Pettersson att informerar.

 5. Detta faktum är förstås inte intressant för PK pressen att publicera liksom Floyds digra kriminella meritlista.

 6. Många poliser skjuts till döds eller dödas på andra sätt i USA av sådana här typer som plötsligt drar fram t ex en revolver och skjuter! Vilket får NOLL uppmärksamhet i ”svenska” lögnmedier!

 7. Vem är förvånad ?
  Men det kommer naturligtvis aldrig att offentligt erkännas av PK-media övrig extremvänster och dess bihang…
  Världen idag är genomsjuk drabbad av en Vänsterpandemi, en livsfarlig farsot.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: