Stäng

Nummer 25 fälld i Spånga

BROTTSLIGHET. Klockan 07.32 larmades polisen till ett bostadsområde i Spånga utanför Stockholm. Den som ringde in hade anträffat en livlös man utomhus.

– Det visar sig att den här mannen är avliden, och det finns misstanke om att personen utsatts för grovt brott, säger Per Fahlström vid Stockholmspolisens ledningscentral.

Enligt uppgifter har mannen blivit skjuten, vilket polisen inte vill bekräfta. – Han har skador som gör att vi misstänker att ett grovt brott har skett, säger Per Fahlström.

Polisen har inlett en förundersökning om mord.

Polisen

-Pettersson säger att nummer 25 förra året var Karolin Hakim som mördades med skjutvapen på måndags förmiddag den 26 augusti 2019, så i år ligger det mångkulturella våldet några dagar före…

Bild från Expressen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Nummer 25 fälld i Spånga

 1. Blir tungt att först skatte finansiera en värdelös media.
  Sen även hjälpa till så alternativ media kan överleva.
  Med 7002 kr att leva på så prenumerera jag på Nya Tider och gett bidragit till SWEBBTV.
  Kommer säkert även bidra till Petterssons överlevnad samt några fler.
  Det är han värd

 2. Nu söker tydligen polis-myndígheten även söka förtiga hur Lövéns importerade guldklimpar skjutes ihjäl,av sina kompisar !!
  Nåväl som Pettersson skriver,hålles jämn takt med tidigare års ”plötsliga döda” bland importerna. Något som Stenbock inte trodde var möjligt,för några månader sedan.

 3. Alternativa media är framtiden. Det enda felet idag är att man mest vidarebefordrar andras nyheter med sin egen Touch. Man gör ingen egen research eller för fram egna nyheter. Varför görs inte detta? Ta Petterssons löjeväckande dom där han blev fälld av idioter inom rättsväsendet. Problemet är inte bara denna som utan det finns 100.000-tals felaktiga beslut inom rättsväsendet. Nästan allt våra myndigheter gör borde granskas. Vi har ensamkommande vuxna män som kostar mer än 10.000 kronor per dygn. En helt onödig kostnad.

  Nu vet jag att det inte finns pengar inom alternativa media utan reklam, men borde vi inte kräva att de som lyckas dra publik inom detta skrå går en säck pengar för att kunna göra sitt arbete ännu bättre.

  Pettersson är guld värd och naturligtvis kan inte 1 person göra det jag efterfrågar ovan. Vi förstår det och uppskattar de artiklar som med stor möda tas fram.

  Glöm inte att alternativa media hur som helst flyttar fram sina positioner. Tänk bara på alla vänstertroll som gör allt för att få ut sin fåniga propaganda.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: