Vilket vidrigt as…

NÄTHAT. Lorentz Tovatt är riksdagsledamot samt klimat- och energipolitisk talesperson för miljöpartiet. Det är samma miljöparti som sitter i regeringen tillsammans med socialdemokraterna. 

Herr Tovatt har tidigare sagt detta: ”Hatet är förödande, inte bara för de individer som drabbas. I slutändan är det ett hot mot det demokratiska samhället och vår yttrandefrihet. Politiken, polisen, skolan och övriga samhället måste nu ta krafttag för att vända utvecklingen”, skrev Tovatt 2014 i en debattartikel hos Nyheter 24 där han också skrev att ”förtal på nätet ska inte vara lagligt.”

Regeringen har sagt att man vill ha goda relationer med USA oavsett vem som är president. – Vi ska vinnlägga oss om att ha en så bra relation som möjligt, sade statsminister Stefan Löfven (S) till Dagens Industri i samband med att Trump valdes 2016.

Twitter
Lorentz Tovatt, Miljöpartiet. Foto: Philip Lantz

-Pettersson säger att Lorentz Tovatt verkar vara en extremist som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Vilket vidrigt as…

 1. Trots och enfald är ett bra kännetecken för en extremist.

  Miljöpartisten Lorentz Tovatt följer den utstakade vägen, i sin politiska gärning.

  Hans parti är nog det mest extrema vi har i den svenska riksdagen.

 2. Mp är onskans parti…bara lysna på dessa vidriga indivder ,om man har något att tänka med..
  Men det Verkar inte finnas så många .

 3. En riksdagsledamot för ett parti bör kunna uttrycka sig i tal och skrift.Det här påminner mer om en tjurig tonårspojke som ska vara ”ball ” och tuff.Föga statsmannamässigt att uttrycka sig på det viset.Men,pinsamheterna och dumheterna från det partiet är han ju inte ensam om.Det finns fler……..

  • Tovatt har inte ens koll på vad riksdag och regering sysslar med. Han gick i polemik med en statsvetare, vilken fick förklara..folket utser riksdag, riksdag utser regering. Tovatt visste inte det

 4. Miljöpartiet?
  Det parti som fått mig att fundera över att rösträtten skulle vara förbehållen arbetande skattebetalare samt pensionärer med ett långt arbetsliv i bagaget.

 5. Det går att följa en röd tråd. 1980 lades mentalsjukhusen ner, året efter alltså 1981 startades MP. Och nu börjar man se resultaten mer och mer vad som händer inom partiet, hur ska föräldrarna veta om dom är syskon när dom är dumma i hela huvudet

  • De som drog igång MP tar idag avstånd från dårarna som driver det.
   Därför ska det bort. Har tagits över av vänsteraktivister som alltid nästlar in sig i alla organisationer som har goda avsikter. Driver en dominerande agenda i eget syfte.

 6. Man blir inte förvånad att han företräder extrempartiet MP.
  MP ut ur Riksdagen och minimera dessa i kommunerna.

 7. Och så har vår store GURO till ledare uttalat sig om hur
  Belarus ska sköta sitt land, helt omedveten om att han
  har ett eget land att sköta? Nu gör han sig duktig och
  kritiserar ett annat land för bristande demokrati, när
  det enda synbara av hans egen regeringstid endast
  syns i just bristande demokrati.

  Han har inte ens kommenterat varför han intecknat
  kommande generationers tillgångar utan att fråga.

  Det hörs ynkligt när en viss liten krabat hostar!

 8. Galet att låta unga aktivister få högre positioner inom partierna.
  Alla unga är givetvis inte dumma och naiva men viktiga positioner måste hanteras av mogna och ansvarsfulla personer. Känslorna får inte ta överhand, utan istället för att se till fakta.

 9. Mp visar återigen hur intelligentian inom partiet, får en att häpna, hur bristfällig den är. Fast man är luttrad vid det här laget, flera gånger om. Ett parti för stollar.

 10. Denna Tokfnatt är nog den värsta de har i det idiotpartiet och det vill inte säga lite med den konkurrens som han har där.

 11. En liten hycklande och verklighetsfrämmande landsförrädare som aldrig haft ett riktigt arbete och som förmodligen inte bor i något s.k stackars utsatt område som det numera så fint heter som MP och den övriga landsförädiska 7 klövern har skapat genom årtionden av okontrollerad massinvandring av icke kristna kriminella raketforskare !
  Vidrigt att se och höra dessa politiska broiellers som likt parasiter bara roffar åt sig av svenska skattepengar för egen del…

Kommentera