Stäng

Islam en sprängande religion

En grupp mordlystna muslimer av typ, taliban, fick för tidig utlösning när de var strängt upptagna med att tillverka sprängladdningar i en moske, i norra delen av Afghanistan. Hände i en moské i Chahabar Bolak-distriktet i Balkh.

En grupp med 8 Taliban-IED-experter var upptagna med att tillverka bomber i en moské i Sikandar Khel Village. Den för tidiga explosionen  dödade fyra talibaner och sårade minst fyra andra. Explosionen förstörde också en stor sats av explosiva ämnen och andra material som gruppen använde för att tillverka sprängladdningar.

LÄNK

2 reaktioner på “Islam en sprängande religion

  1. Lite OT, men aktuellt. Tänker på hur de förut, i Växjö med flera akutmottagningar, klarade av att hålla tokiga svenskar undan sig, när det inte fanns några vakter på akuten förr. Upplopp vid akut mottagningarna och våldet mot personalen verka mångdubblat sig. Kan inte minnas några vakter förut eller när Bertil,Sven och Torsten, gjorde upplopp och misshandla personal på lasarett. Sverige har onekligen blivit mer spännande, som de initierade politikerna ville, och ett stort antal som röstade på dom.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: