Islam en sprängande religion


En grupp mordlystna muslimer av typ, taliban, fick för tidig utlösning när de var strängt upptagna med att tillverka sprängladdningar i en moske, i norra delen av Afghanistan. Hände i en moské i Chahabar Bolak-distriktet i Balkh.

En grupp med 8 Taliban-IED-experter var upptagna med att tillverka bomber i en moské i Sikandar Khel Village. Den för tidiga explosionen  dödade fyra talibaner och sårade minst fyra andra. Explosionen förstörde också en stor sats av explosiva ämnen och andra material som gruppen använde för att tillverka sprängladdningar.

LÄNK


2 responses to “Islam en sprängande religion

  • G Nordström

    Tack Pettersson för du även tar med positiva händelser.

    Gilla

  • villervalle03

    Lite OT, men aktuellt. Tänker på hur de förut, i Växjö med flera akutmottagningar, klarade av att hålla tokiga svenskar undan sig, när det inte fanns några vakter på akuten förr. Upplopp vid akut mottagningarna och våldet mot personalen verka mångdubblat sig. Kan inte minnas några vakter förut eller när Bertil,Sven och Torsten, gjorde upplopp och misshandla personal på lasarett. Sverige har onekligen blivit mer spännande, som de initierade politikerna ville, och ett stort antal som röstade på dom.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: