Politisk redaktör vill slänga ut svenskar ur Sverige…

MEDIA. Alex Voronov är född 1975 i Odessa i Sovjetunionen och arbetar sedan 2002 som ledarskribent och senare politisk redaktör på liberala på liberala Eskilstuna-Kuriren/Strengnäs Tidning och Katrineholms-Kuriren.

Alex Voronov har en rysk mor och en far från Uganda, han är uppvuxen i Ryssland. Till Sverige flyttade Alex vid tio års ålder. Alex Voronov är totalt faktaresistens och en desinformatör i Arnstad och Lindbergs klass.

Herr Voronov har varit med och gjort Eskilstuna-Kuriren till Sveriges första öppet islamistiska tidning och han fortsätter på samma svenskfientliga linje.

-Pettersson tycker att Alex Voronov som inte tagit till sig svenska värderingar trots 35 år i landet ska flytta till ett muslimskt land eftersom han så öppet sympatiserar med islam…

Om Alex Voronov på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Politisk redaktör vill slänga ut svenskar ur Sverige…

 1. Jag blir så förbannad när våra pensioner är så låga i jmf med flyktingar. De köper kläder, mobiler mm och får hyran och övriga kostnader i hushåll betalt.
  Ett Swedbanks kort garanterar god mat , vi betalar kalaset.
  Måtte det bli en ändring på vilka villkor som helst.

 2. Född 1975 ?
  Samma år som svensk riksdag med Palme i spetsen utan att fråga folket röstade igenom att Sverige skulle bli ett mångkulturellt land…

 3. Tänk om någon hade sagt att de som inte ville ha kvar den ”vita minoriteten” i Sydafrika kunde lämna landet, vilket gnäll det hade blivit då….

 4. En ryssugandier hatar svenskar i Sverige?!
  Undrar vad som skulle hända honom om han gjorde detsamma i Ryssland?

  • ”Maja2”!

   – samma som skulle hända honom om
   ”Grannsamverkan mot våld” städar
   ”städa i kvarteret”.

 5. En typisk representant för ”de felprogrammerade”!

  Sverige borde bygga upp ett skydd mot det tydliga hotet
  mot Vårt Fosterland.

  ”Grannsamverkan mot våld” kan kanske göra en insats?

 6. Snart sagt hela Msm inkl SR o SVT är infiltrerat och kontrollerat av globalister och kommunister. Resten som ”arbetar” där tycks vara överbetalda nyttiga idioter!? Jag tror att Stalin själv myntade uttrycket och syftade på sina egna imbecilla lakejer!?

  • Svensk:
   Känner du till att Stalins lakajer ständigt byttes ut….
   Efter viss tid lär han ha låtit avrätta dem med misstanken att de kände till för mycket om honom !!
   Dessa mord på sina närmaste och de högsta potentaterna i hans krets handlar enl. historiker om tusentals. (inkl. de som sändes till Gulagen)

   • Jag har hört det förut någonstans i en podd, det är åt det hållet vi är på väg!

 7. Jag har mycket svårt att förstå, varför personer från andra länder kommer hit och till varje pris tvingar sej kvar, när ni hatar allt som är svenskt, våra lagar, vårt levnadssätt osv. Packa ihop och ge er iväg till era hemländer, där allt är perfekt och precis som ni vill ha det. Vi svenskar kommer inte att sakna er.

 8. Med tanke på en magsura uppsynen på denne man är han nog ingen lycklig människa.Han verkar inte trivas så bra med tillvaron i Sverige.Han kanske rent av bor i fel land ? Är så less på dessa Svenskhatande arroganta vänsterinfluerade personer som inte gör annat än klagar och gnäller på det mesta.Gnällandet på vårt land och vårt sätt att leva och våra seder och bruk har blivit deras klagomur.Tips till denne man : gå till Apoteket och köp något syraneutraliserande för magen så kanske mungiporna åker upp en aning.

 9. Att denne hybrid fått en sådan propagandastatus i Sverige visar att Makten som styr medierna är totalt respektlös mot det etniskt svenska folket.

 10. Eftersom idioten tycks gilla allt Muslimskt så föreslår jag att
  han packar sina väskor och åker dit.(förgott)
  Att sitta på en falsk tidningsredaktion och va stor i klykan inger
  inte respekt, enbart förakt!

 11. Jag hoppas verkligen att två riksdagsmajoriteter på raken röstar för återinförande av möjligheten att återta utdelade svenska medborgarskap.

 12. En otroligt otrevlig, osympatisk, missunnsam och hatisk person mot svenskar och svenskhet. Därtill med en tankeförmåga som lämnar allt annat att önska. På det hela, en person som utan skattesubventionerad lön, med tanke på prenumeranter, ingen skulle anställa. Än så länge är det väl större delen arbetande svenskar, som prenumererar på denna förtappade tidning.

Kommentera