Stäng

Man skottskadad i Linköping

BROTTSLIGHET. En man har förts till sjukhus efter en skjutning i stadsdelen Berga, Linköping. Flera skott ska ha avlossats strax efter klockan 21.

Trygghet_Socialdemokraterna

Åsa Willsund, presstalesperson för polis region Öst vill av utredningsskäl inte berätta mannens ålder.

Ett stort polispådrag pågår fortfarande på platsen, som till stor del är avspärrad.

– Det samlades ganska många utomhus och många har blivit vittne till det här, så vi har flera personer att prata med. Samtidigt söker vi efter en gärningsperson. Jag har inget signalement att gå ut med, säger Åsa Willsund.

Den unge mannen har haft en otrolig tur, han är träffad i huvudet men inte allvarligt skadad.

Polisen

– Pettersson säger att mångkulturen levererar idag också…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

1 reaktion på “Man skottskadad i Linköping

 1. Svensk mångkulturell trygghet bara fortsätter och 7 klövern och ca.80% av den trygga svenska väljarkåren är nöjd och glad !
  Mera Pride BLM knäböjning och massinvandring så blir det säkert ännu bättre i Sverige………
  Tänk om man fick uppleva att alla landsförrädare ställdes inför rätta och blev dömda till mycket hårda och kännbara straff, tyvärr så stannar det nog bara vid ett önsketänkande.
  Nu ska Belarus ledare Lukajenko störtas och ersättas med en kvinna, just nu sitter utrikesminister och landsförrädaren Ann Linde i PK-media SVT och ljuger gör sig stöddig och pratar om EU-sanktioner mot Belarus.
  Bara så förbannat vidrigt och patetiskt.
  Hoppas att Putin knäpper EU på näsan och återställer ordningen i Belarus, vi behöver inte fler fjollländer utan färre eller rättare sagt inga alls.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: