Misstänkt anlagd brand i pizzeria i Nyköping

BROTTSLIGHET. Under söndagsmorgonen vid 05:20 bröt en brand ut i en pizzeria vid Ringvägen i Nyköping, rapporterar Södermanlands  Nyheter.

Bara Ghetto
Pizzeria Baba Ghetto

Det sig att branden tagit sig invändigt inne i lokalen och lågorna låg även på mot fasaden av en förskolan i närheten av pizzerian.

Det brann kraftigt på fasaden när vi kom fram så det finns misstankar om att det är anlagt, säger Patrik Johansson på räddningscentralen.

Vad som orsakat branden kan vi inte säga förrän den tekniska undersökningen är gjord, vi har inte gjort några fynd än så länge, men vi misstänker att branden är anlagd, säger polisens presstalesperson Monica Bergström.

Bara Ghetto, Ringvägen
Pizzerian på Ringvägen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Misstänkt anlagd brand i pizzeria i Nyköping

    • Måste vara några av era invandrare som bedriver pizzan…
      Viken inhemsk skulle skriva och erkänna på en skylt,att de pissat i frysen ??

  1. Orsaken, har inte betalt för beskydd eller har en eller annan ”kompis” som förlorat kunder. Detta är återigen ett bevis av tusentals andra att våra politikers kunnighet att styra av vårt land är långt från godkänt.

  2. Det är en självantändande Pizzeria, precis som självantändande bilar husvagnar skolor osv i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !

Kommentera