Allt fler unga döms till fängelse för sexualbrott…

BROTTSLIGHET. Allt fler personer under 21 år döms till fängelse för sexualbrott. Förra året var det 47 unga personer som påbörjade ett fängelsestraff efter ett sexualbrott, vilket kan jämföras med 29 personer 2018, rapporterar Sveriges Radio

I och med den så kallade straffrabatten döms personer under 21 år till kortare fängelsestraff än vuxna, och många unga sexualbrottslingar döms därför till enbart någon månad i fängelse, säger Martin Lardén, chef för Kriminalvårdens behandlingsprogram.

Därmed hinner de inte slutföra de sexualbrottsprogram som Kriminalvården har. – Det tar ju flera månader att genomföra ett sexualbrottsprogram, säger Martin Lardén.

-Pettersson undrar varför allt fler unga döms till fängelse. Har Andersson, Pettersson och Lundström ändrat sitt uppträdande mot kvinnor? Inte allt, men mycket våld är importerat och ändå fortsätter importen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Allt fler unga döms till fängelse för sexualbrott…

  1. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Tänk om vi en endaste gång fick höra på SVT1, vad som sades på NRK1. Vi måste våga kalla saker och ting samt brottslingar vid deras rätta namn.
    Vet vi inte vem eller vilka som gör vad, kan vi inte heller angripa problemens ursprung. Att tala om att ”det är traumatiserade personer som våldtar” skulle då i logikens namn göra våldtagna kvinnor till våldtäktsutövare.
    Som den unga norska kvinnan sa,”jag är rädd att gå ut, har problem med kontakter även med släkt och vänner.” Hon får ju ett långt värre straff än den slashasen som våldtog henne.
    Nej våldtäkter måste bestraffas hårdare, för icke svenskar obligatorisk utvisning för svenska alltså svennar, kastrering.

  2. Hörde i morse på nyheter att domen är så korta, så att de inte hinner gå färdigt programmet som de måste göra, så nu planerar staten att programmet skall fortsätta när de går fria. De skiter fullständigt i programmen, det enda som hjälper är utvisning direkt.
    Att de orkar dalta med våldsverkare. Aldrig sett några offer i tv studion. Aldrig hört hur både offren och familjer lider , ett livslångt straff.
    Unga går i natten med hörlurar på och kan inte höra ifall någon närmar sig. Uppmana unga att sluta upp med det.

  3. Det är skandal att statliga medlöparmedia aldrig berättar vilka dessa kriminella kräk är, eller var dom kommer ifrån.
    Det verkar vara 95% inavlade muslimer som utför dessa gärningar.

KommenteraAvbryt svar