Tidsfråga innan miljöaktivismen blir miljöterrorism

MILJÖ & KLIMAT. Landets ledande säkerhetsexperter varnar för att den svenska miljöaktivismen riskerar att spåra ur till miljöterrorism. Erik Lewin, med över 25 års erfarenhet av säkerhetsarbete, menar att det bara är en tidsfråga innan det begås våldshandlingar. ”Det handlar om ett till två år”, säger Lewin till fPlus.

Erik Lewin – Hotet mot klimatet engagerar människor i stora, fredliga protester världen över. Men några svenska aktivister tycker att det går för långsamt. Med den karismatiska miljöaktivisten Jennifer Blomgren i ledningen bestämmer sig gruppen för att trappa upp nivån på sina aktioner. En redan hårt prövad poliskår får ännu större problem när ytterligare en grupp dyker upp på arenan – aktivister som tagit lärdom av Sveriges mest framgångsrika vigilante Isaac Langer och som inte är rädda för att bruka våld. Snart är det svenska samhället lamslaget av terror i miljöns namn.

Erik Lewin har mer än 25 års erfarenhet av underrättelse- och säkerhetsarbete. Bland annat var han med och utvecklade specialförbanden inom Försvarsmakten i mitten 1990-talet och har arbetat som säkerhetsrådgivare i Mellanöstern, Centralasien och Sverige. Numera är han vd för säkerhetsföretaget Vesper Group.

Erik Lewin har också skrivit fyra romaner som alla handlar om säkerhet. Den senaste boken, ”Arvet efter oss”, berättar historien om en svensk aktivistgrupp som tröttnar på landets ineffektiva klimatarbete och bestämmer sig för att trappa upp protesterna till en ny nivå. Det drar till sig en liten grupp sammansvetsade fanatiker och så förvandlas aktionerna till blodiga infernon.

Läs hela artikeln på fPlus…

– Pettersson är inte ett dugg förvånad. Miljöfascisterna är ofta samma människor som ingår i vänsterextrema gäng som är vana vid att använda våld. Vi har Black Livs Matter som anser sig ha rätt att tillgripa våld och plundra. BLM  har varit enormt våldsam, de har tagit över stadsdelar, slagits mot polisen och människor på båda sidor har skadats i protesterna. Miljötalibanerna är nära det stadiet. Det finns aktivister inom rörelsen som är så arga och frustrerade att de kommer att börja med handgripligheter.

Vi har Miljöpartiet som driver på skattehöjningar som inte gör ett dugg nytta för klimat eller miljö. Det är symbolpolitik, likt Greta som seglar över Atlanten när ersättningsbesättningen flyger…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Tidsfråga innan miljöaktivismen blir miljöterrorism

 1. De där så kallat djurrättsaktivister kan ju börja med att ta itu med islamistiska djurplågare.
  Mordbrännare och andra med pyromaniska idéer kan få gratis resa till sopförbränningsugnarna i kraftvärmeverken.
  Ett samhällsnyttigt projekt i en överbefolkad värld.

 2. Finns tyvärr redan söder om Östersjön,bland Merkels totalitära miljöaktivister.
  Senaste två veckorna har dessa idioter tänt på större anläggningar för dels svin,dels ungnöts-uppfödningar.Tusentals djur brändes ihjäl. Allt för att vi skall ”förstå och lära oss” undvika äta fläsk/kött…..
  Dessa idioter anser brännässlor,åkerkol och liknande ogräs räcker till,för att uppfylla ”BIO-normen” hos befolkningen !
  Hos oss finns ju redan ”djurrättsativister” som gör stor skada,redan nu….
  Ja inga lyckliga tider som väntar de bortdaltade generationerna….

 3. Enligt mätningen från Pew Research hade närmare hälften av de respondenter som själva identifierade sig som ”vita vänsterliberaler” en diagnos för någon typ av psykisk sjukdom, i gruppen kvinnor 18 till 29 år.

 4. Vänsterextremismen har drag under galoscherna nu i alla sammanhang.Ivrigt påhejade och hjälpta av statliga medier.Det piskas upp en stämning och förföljelse av i princip allt som inte faller dessa fanatiker på läppen.Dom är nyttiga idioter för andra krafter som vill destabilisera och skapa kaos i egna ekonomlska syften.George Orwells bok som han skrev om framtiden är småpotatis jämfört med vad varje sunt tänkande människa får uppleva i dag.

 5. Ät grönt, rösta rött och tänk blått, sa alltid min far, jag själv skulle aldrig rösta på något som Sverige i dag kan erbjuda, bara ett gäng hycklare! Okej SD eller AFS då;)

  • Det finns ett ”uttryck från förr”: ”Svensken tänker blått, röstar rött och jobbar svart”. Sedan kom Borg och Alliansen och raderade ut svartjobben med ROT. Sossarna som fastnat i klasskamp och pigdebatter måste naturligtvis pilla i den självfinansierade reformen och sänka avdraget. Nu har det höjt maxgränsen för RUT-avdrag och dessutom tillåta fler tillåta nya avdragsgilla tjänster. Men så är det en feminiserad regering, det vill säga bara kärringar. Med eller utan kjol.

Kommentera