Femårig vit pojke mördad av svart man, total tystnad i media…

RASISM. Vi minns alla när den kriminelle och svarte George Floyd dödades av polisen i Minneapolis, den 25 maj 2020. Floyds död ledde till ledde till omfattande protester över stora delar av världen inklusive Sverige, media blev som galna och beskrev den yrkeskriminella George Floyd som ett helgon. 

Cannon Hinnant, mördas kallblodigt av en svart man, Darius Sessoms

När en femårig vit pojke, Cannon Hinnant, mördas kallblodigt av en svart man Darius Sessoms i North Carolina, USA är det däremot tyst. Cannon sköts i huvudet när han var ute och cyklade, framför ögonen på sina två systrar 7 och 8 år.

Om mördaren varit vit och offret svart, hade reaktionerna blivit annorlunda, troligen hade till och med SVT rapporterat om rasismen i USA.

Länk…

https://twitter.com/BasedPoland/status/1293673881383862272

Studentledaren Charlie Kirk skriver på Twitter:

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Femårig vit pojke mördad av svart man, total tystnad i media…

 1. Vad säger stormufti Steffe ?
  Inget ? Trots en händelse utanför Abzurdistans gränser?
  nej visst fan fel hudfärg på pojken förstås

 2. Du vänstertroll eller vad f_n du nu är som kallar dig ponnylover.Så du tycker i din enfald genom din kommentar att det inte spelar någon roll att en liten vit pojke blir skjuten när han är ute och leker ? Dom svarta har arbetat och dom vita har suttit och rullat tummarna under tiden och tjänat pengar på det anser du. Hur tror du världen sett ut om inte den vite mannen och kvinnan genererat arbeten i industrier och olika företag ? Men,tankeförmågan är väl så uppfylld av hat och dumhet så det är väl inte att begära att du tänker längre än näsan räcker.All lives matter glöm inte det.

  • Vet inte vad du svarat på Maya men förmodligen en absurd vänsterbliven som är gravt hjärnskadad av diverse droger.
   Inte lönt att ödsla ord på den sorten men förstår din frustration

 3. Från vår Ynkliga media kan man inte förvänta sig något
  annat, därför ska man låta bli att gynna statsmedia genom
  att inte prenumerera eller att inhandla dem, det räcker
  mer än väl att vi har den onyanserade SVT/ SR som via
  tvångsbeskattning gör allt för att vilseleda oss.!

 4. Om det är sant, kan det knappast vara något annat än ett renodlat hatbrott. Det är anmärkningsvärt att det inte tas upp i media, vilket troligast hade varit fallet om mördare och offer hade tvärtom hudfärg. När den politiska agendan överskuggar ett barnamord kan man ha goda orsaker att tvivla på alla PK-rörelser.

 5. Svenska journalister men framförallt deras arbetsgivare visar här varför vi tar avstånd från deras alster, de är inte ärliga i sitt uppsåt att rapportera nyheter. De undanhåller fakta från oss varför ska vi då köpa deras syn på dagens utveckling?

Kommentera