Stäng

Kvinnorna styr Sverige

INSÄNDARE. Det är märkligt. Trots att det är kvinnorna som råkar värst ut när islamisterna tar över politiken och Sverige nu enligt Eurostat är Europas farligaste land så är det kvinnorna som ser till att Stefan Löfven kan sitta kvar. Förtroendet för honom sjunker visserligen. Bland män har nu 33% förtroende, bland kvinnor 46%.

Rolf Malm

Skillnaden avgör tillsammans med klanrösterna riksdagsvalen. Hälften av Sveriges kvinnor ser alltså inte att det är ett problem att vi nu har flest våldtäkter i världen. Visst är det obegripligt. Vi kan nu dagligen läsa om bestialiska våldsdåd mot unga flickor. Det ena värre än det andra. Svenska tjejer kallas horor i mångkulturens förlovade land. Det land som först i världen för hundratals år sedan stiftade den första kvinnofridslagen. Med dödsstraff för förövarna. Nu döms ytterligt få och då till milda straff. Feministerna riktar istället sin vrede mot vita, svenska män. Som jämförs med talibaner. I ett utbrott av hysteri utnyttjades s.k. lawfare för en rad justitiemord på kända svenskar. I spåren av meetoo dömdes ett fåtal av dessa. Men många fick sitt liv ödelagt och några tog sitt liv. Under dessa skådeprocesser begicks tusentals grova våldtäkter på gator och torg. Kvinnor anses ju av hävd vara mer ömsinta, mer vårdande än män. Nuförtiden tycks de dock bli alltmer skoningslösa.

I sina mest extrema former vill de ju utrota mannen. Genusforskningen får allt mer resurser och regnsbågsrörelsen tar över opinions-bildningen. Tillsammans med klimatsekten. Detta trots att den feministiska regeringen kallar sig för de smartaste saknar de uppenbarligen sunt förnuft.

Vi har snart en halv miljon fattigpensionärer. Lägst pensioner har de kvinnor som slitit ett helt liv med lågbetalda jobb i vård och omsorg. De kostar staten en bråkdel av vad arbetslösa migranter och ensamkommande gymnasieelever kostar. Grupper som nu utökas med 100.000 nya bidragstagare om året. Utan hälsokontroll i ett Coronastängt Sverige. Men den feministiska godhetspolitiken ger dessa kvinnliga fattigpensionärers nutida kollegor skulden för att snart 6000 äldre dött i corona på äldreboenden. Som en följd av att detta smarta tjejgäng förslösat våra krisresurser på en fullständigt dåraktig jakt på koldioxid och en totalhavererad invandringspolitik. Vilken i sin tur gjort folkhemmet till en härdsmälta av våld och kriminalitet. Med bråddjupa klyftor mellan olika religioner och kulturer. De har lyckats importera hela världens konflikter till det lilla Sverige och kallar det en humanitär stormakt. Kan det bli mer hybris än så? De har t.o.m lyckats ersätta den enande kristna värdegrund som i den yttersta nödens tid fungerande som en sammanhållande tröst för folket. Den ersätts nu med Islam. Den mest grymma, kvinnoförnedrande religiösa politik som existerar. Nu har Stefan Löfven sålt Sverige till EU. Han har satt oss, våra barn och barnbarn i evig skuld med mångmiljardlån till Europas lågskatteländer. Att kvinnor inte ens reagerar mot att deras barn blir slavar under en odemokratisk Europaregering är obegripligt.

Enligt SOM-institutet sjunker också förtroendet för statsmedia drastiskt till följd av dess polarisering och identitetspolitik. Bland s-väljare har media 41% förtroende. Bland sd-väljare så lågt som 15%! Förödande för den svenska journalistkåren. Risken är att de snart bara har kvinnliga läsare.

Som man, visserligen urgammal, älskar jag kvinnor. Tyvärr är kärleken numera obesvarad av dagens amazoner.

Rolf Malm

Ps. STORT TACK för alla tips och allt stöd för mitt grävande och skrivande av boken ”Sverige 2084”. Jag behöver verkligen hjälp, censuren och mörkläggningen är värre än någonsin i vår politiska historia.

Swish 0722 – 84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

Steget Efter

27 reaktioner på “Kvinnorna styr Sverige

 1. Nu ska den korrupta rikemansklubben EU läxa upp Belarus efter landets val som nyss genomförts !
  Tror inte att Belarus som lutar sig mot Putin bryr sig så mycket om EU och dess gläffsande.

 2. Det är kärringar som styr Sverige! Och kärringar i politiken, det finns det gott om av båda könen…!

 3. Det är konstigt att det bara är vänsterefterblivna feminister som hörs och syns.Varför hör man så lite från alla andra kvinnor som har en normal inställning till män ? Ni vet alla dom som inte anser att alla män ska förgöras och tryckas ner i skoskaften ? Var är alla dessa mammor,mormödrar,farmödrar som har barn och barnbarn ? Jag har svårt att tänka mig att dom inte är medvetna om den hemska utveckling som nu sker i Sverige.Är rädslan för att bli kallad rasist,faschist,nazist större än omsorgens om ens barn och barnbarn ?Eller har hjärntvätten varit så effektiv så att man litar på att vår regering har koll på läget ? Ut och lev rövare på högljudda demonstrationer på gator och torg.Kräv vår inkompetenta feministregerings avgång nu.Kräv lagändringar och kräv utvisning på alla pedofiler och våldtäktsmän.Gör det nu och visa omvärlden att vi är ett land som befolkas av starka och modiga kvinnor som inte räds fan själv och sluta upp med att rösta på denna infantila sosseregering.Det var lääääänge sedan dom var något att sätta sin tilltro till.

 4. Tror att det är många som tror att det säkert kommer komma någon som hjälper men vi såg ju hur EU hjälpte varandra under Coronakrisen och vi ser ju hur många det är som ställer upp och vittnar. Nej, kvinnor, HBTQ-människor och vänsterpacket kommer aldrig få någon hjälp så det bästa de kan göra är att planera för ett kort liv.

 5. 2 skäl möjligen 3 : Antingen vill kvinnor ha ett samhälle med våldssex, alt de saknar helt empati för kvinnor som utsätts för sexövergrepp,allt är ok så länge det inte drabbar dem själva. de är dumma i huvudet !

 6. Har väntat på att någon skulle se sambandet .
  Fler och fler kvinnor i politik och andra ledande poster och brantare och brantare blir utförslöpan för Sverige.
  En slump eller…

 7. För någon dag sen blev Journalisten Hanne Kjöllers
  Mamma rånad när hon steg av Färdtjänstbilen,
  någon påpekade att det var mångkulturen, men Hanne
  sa att det var ”Manskulturen,” och att han hade extremt
  dålig Tandstatus?? Fan,Hanne då kan det ju ha varit en
  fattigpensionär , dom som inte omfattas av gratis tandvård ?

  Undrar om Hanne K kan peka på att en Svenskfödd som rånat
  en 80 årig tant??

 8. Det är inkompetenta vänsterextrema landsförädiska idioter som styr dagens Sverige och övriga Västeuropa och inga andra !

 9. Den 26 januari 2021 är det 100 år sedan ALLMÄN och LIKA rösträtt infördes i Sverige. Det kommer att bli ett ofantligt ståhej i vänstermedia då de kommer att fira KVINNLIG rösträtt. Som vanligt kommer det att bli historieförfalskning då kvinnor haft rösträtt sedan mitten av 1800-talet under förutsättning att de var myndiga, hade inkomst eller förmögenhet.

  Nu vet vi att kvinnor i gemen har svårare till vissa beslut som ett resultat av arbetsfördelningen i samlar- och jägarsamhället. Det är som det är och inget fel i sig. Problem uppstår när de beslut som de tar eller snarare inte tar drabbar andra.

  Om man nu så gärna vill ta emot ekonomiska migranter som låtsas vara flyktingar bör det resultera i att man a) betalar högre skatt, och b) accepterar att få betydligt försämrad samhällsservice. Tillexempel fem års vänta på tandläkarundersökning, 48 timmar på akuten och 27 år i bostadskö.

 10. Feminismen idag är utom kontroll. Det är tragiskt att säga som gammelfeminist och kvinna i medelåldern.

  Det här är inte vår kamp, vi hoppade av F! många av oss i ren förskräckelse när vi insåg vad som var på gång. De talar inte för kvinnor, de vill inte skydda oss eller ge oss frihet.

  Det är med sorg vi ser vår kamp trampas ner och att kvinnoföraktet vinner terräng!

 11. Bara 15% av SD:arna har förtroende för regimmedia? Eftersom SD:s partiledning förbjudit alla medlemmar att läsa alternativ media, vilket har uppmärksammats här på bloggen, så återstår ju ingen media för SD:are att ta del av. De har alltså ingen information om vad som händer i samhället? Det förklarar varför alla SD:are röstar för förbud mot gränskontroller och för att ovalda utlänningar ska stifta svensk lag. Kontrollerad opposition, alltså ingen opposition alls. SD bildar ju ingen opinion för eller mot någonting. Alla SD:are utesluts ju så fort de säger nånting. De sitter fast i flugpappret och hoppas girigt fegt viljelöst att personligen kunna tjäna lite skattepengar på andras bekostnad på att spela med i den samhällsförstörande och Sverige-hatande PK-teatern.

  Det största problemet i Sverige idag är att SD existerar. Det är därför det inte finns någon ansats till lösning på något samhällsproblem.

  1. LocalFluff! Före 2010 valet, var det bättre då? Hade Alliansen gjort vad de lovade hade vi varit i en bättre sits, men löftena var bara för att få makten, Därefter endast hjärtligt skitsnack och ingen verkstad.

  2. På slutet av 90-talet togs det fram ett förslag på hur man skulle ta över folks sommarställen. Med dagens bostadsbrist skulle detta naturligtvis genomförts men SD är vår garanti för att något sådant aldrig sker, för skulle det inträffa så har SD 80% i nästa val.

 12. Detta land skulle se bättre ut om vi gick 100 år tillbaka då kvinnor inte hade rösträtt. Tyvärr !!

  1. I synnerhet analfabeter.. Hur i världen kan de rösta när de bara känner till bidragen och tror att socialen ägs av socialdemokrater? Döp om socialen.

 13. Ida Alterå skriver ”Hade man efter 2015 lyssnat på dem som vågat föreslå genomgripande förändringar av integration och socialförsäkringar hade vi sluppit hålla människor ute med murar och ståltråd i dag.”
  Märk att hon skriver ”vågat” inte vågade, det säger mig att det var ingen som vågade föreslå, annat än SD och de var ju persona non grata.”
  Den flickan blir stor i C eftersom hon fabulerar redan som ordf. i ungdomsförbundet C.
  SD talade om att stryp införseln av nya problem, se till att de som redan kommit får arbete.
  Men inte lyssnade PK-maffian, de bara snackar!

 14. Och dagens(?) debattinlägg på Expressen, från en kvinnlig C-ungdom, ger skrämmande visioner för framtiden. Ett makalöst förakt för alla dem som betalar godhetskalaset.

  1. Och då hänvisas till engelsmannen Sir John Glubb, befälhavare för Arablegionen tillika författare till ”Imperiers uppgång och fall”:

   Dekadensens tid, det femte och sista stadiet i en civilisation(250 år, tio generationer):

   Kvinnorna tar sig in i de manliga reviren. Glubb Pasha skriver:

   ”En ökning av kvinnors inflytande i det offentliga livet har ofta hängt samman med nationellt förfall”

   not. Även det arabiska imperiet kollapsade och blev invaderat. Höll i 246 år.
   Femdagarsvecka, fri sjukvård, gratis universitetsstudier, övergivandet av sexualmoralen, popsångarna med sina gitarrer, insläppet av afrikaner och asiater i det egna landet…

   …tio generationer, 250 år. Det ser en aning dystert ut på framtidens kartbild.

  2. Bankomaten kommer snart stängas. När arbetslösheten når över 20% är det många som ska försörjas av någon annan och någon annan kommer inte finnas längre.

 15. 33% är otroligt bra siffror för en jubelåsna som Stefan Lövfen som inte har gjort något rätt sedan han tillträdde.
  48% tyder på att en stor del av den kvinnliga delen av befolkningen är totalt bortom allt förstånd.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: