Rån mot guldbutik i Hallunda

BROTTSLIGHET. En bil med flera maskerade gärningspersoner körde vid lunchtid på onsdagen in i en guldbutik i Hallunda Centrum söder om Stockholm.

Enligt uppgifter lämnade rånarna platsen i en mörk Audi. Bilen nedan användes vid rånet.

Audi A3 Sportback 2005
Bilen, en Audi A3 Sportback rapporterades stulen 24 juli

– Det är jätterörigt. Flera patruller och helikopter är på plats just nu, säger Eva Nilsson vid polisens ledningscentral.

Rånarna bytte bil till en mörk Audi av äldre modell med tonade rutor i riktning mot Slagsta. I samband med detta kastades så kallade fotanglar ut.

Ingen är gripen och förundersökning är inledd om grovt rån.

Polisen

Om Hallunda på bloggen…

– Pettersson säger att mångkulturen levererar flera gånger varje dag…
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Rån mot guldbutik i Hallunda

 1. Dessa importer nöjer sig inte med vanliga Svensson-bilar. Fint skall det vara i den arabiska kriminella världen !! Det tog som Rövén sade,några år innan deras guldklimpar betalar sig…..

  • Stenbock skriver: ”Dessa importer nöjer sig inte med vanliga Svensson-bilar”. Helt rikig iaktagelse, i Helsingborg kör oftast yngre kulturberikare, helt planlöst omkring i dyra bilar med många hästkrafter, – med arabmusik på högsta volym, så att alla kan få ta del av den. Och trafikregler verkar vara ett okänt begrepp. Söker man på reg.nr. så äger dom i regel 2 -3 st. bilar till, och att äga bil är inte ju gratis direkt, annat än för dom kanske (?)

   • Utan att veta var du bor ”Pålsjö” kan du vara glad,att slippa det södra ghettot i Hbg….
    Det är nämligen här en stor del av detta pack bor…Tackade för några månader sedan en av dem (från min balkong) för hans musik från ”Top-ten” i Arabien !!

 2. Hallunda centrum ägs av araber .de köpte det för några år sedan och ofta är dessa guldsmedsrån beställningsjobb …

 3. Socialdemokraterna har ju skrivit
  kontrakt på att importera drägg
  till Vårt Fosterland!

  Socialdemokraternas har ju stöd av
  många svenskar, och ännu mer stöd
  av många ”svenskar ”!

  ”Som man bäddar går man ligga”!

 4. Undrar om det är tillåtet för affärsföreståndare att beväpna sig? Det måste fortfarande finnas massor med kpist m45 kvar i förråden, lättskött lätthanterat och effektivt på mindre än 100 meters håll.
  T.o.m. de kriminelle gör väl en riskbedömning innan stöten? Som det nu är finns ingen risk, bara att plocka åt sig. Ändra lagen för vad som får användas till skydd av egendom, vi måste visa huliganerna att vi nu menar allvar.
  Alternativen för affärerna är för dyra med säkerhetsburar och en sluss för kunder för avkänning av metallföremål, eller bara näthandel men vad blir då utav öppenhet och trivsel. Orwells värld?

Kommentera