DN-skribenten Hanne Kjöllers 80-åriga mamma rånad

BROTTSLIGHET. Hanne Kjöller var ledarskribent på Dagens Nyheter i 17 år. Hon har tidigare arbetat på Expressen, Sundsvalls Tidning och Bohusläningen. Nu kallar hon sig fristående kolumnist på DN.

Hanne Kjöller har twittrat att hon väljer S framför SD alla dar i veckan, hon var också en av dem på DN och andra tidningar som försökte dölja det faktum att 90 araber och afghaner omhändertogs och avvisades från Kungsträdgården i Stockholm för sextrakasserier.

Nu twittrar Hanne Kjöller om att hennes 80-åriga mamma blivit rånad…

När någon påpekar och kommenterar att mångkulturen gör Sverige mycket mer spännande svarar Kjöller…

Om Hanne Kjölller på bloggen…

-Pettersson noterar att Kjöllers mamma är frisk i huvudet och förbannat, så ett signalement finns säkert. Frågan är varför inte allmänheten får reda på det…

När man fortfarande fick tala om etnicitet begicks åtta av tio åldringsbrott av zigenare, ett av tio av annan utländsk etnicitet och det sista av en svensk missbrukare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 thoughts on “DN-skribenten Hanne Kjöllers 80-åriga mamma rånad

 1. Kollektiv identitet? Hon kan väl inte mena att alla kvinnor är horor, bara för att några är det?

 2. Om inte hennes mamma är både blind och döv, borde det finnas en beskrivning av gärningsmannen.Skulle själv satsa även mina sista slantar på en viss etnisk grupp, där även motsatta könet agerar aktivt. Men med en gardering av en större grupp aktiva raketforskare från talibanland.

 3. Oavsett om en mamma, pappa eller barn blir rånad så är ändock en kriminell person som utför det. Att som Kjöller försöka blanda bort korten genom att påpeka att det var en man är lika illa som en politikers undanflykter när vår tids problem förs på tal.
  När vi låter människor som anser en kvinna hälften så mycket värd som en man komma hit och fortsätta ha samma tanke och dessutom inte anser det vara en synd eftersom offret tillhör de otrognas skara, är det tillskyndarna av införseln som skall ställas till svars.
  Det är som att strö salt i såren på skattebetalarna när de dessutom får kostnaden för det ogenomtänkta besluten som tagits av dessa som säger sig ensamma stå för den rätta värdegrunden.

 4. Hon är inte lite dum. Som hon ställer sina argument kan det lika gärna varit hon själv som rånade sin mamma. Och sen gnäller om det i Twitter.

 5. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  När ska maktens journalistlakejer inse att de haft fel under hela resans gång och nu ser vi de negativa konsekvenserna av det mångkulturella samhället.

 6. Fördomsfullt av Hanne att kalla gärningsmannen för “en man”! Har hon verkligen frågat? Personen kanske identifierar sig som kvinna eller icke-binär!

 7. Ännu en struts med huvudet i sanden.PK folket lever kvar i förnekelse.Det här landet är förlorat!!

 8. Kan Hanne Kjöller vara tvärsäker på att rånaren var en man och inte ett “äkta ensamkommande baaaarn”?

  Trots att personerna nedan visste om fakta så avstod de alla tre ifrån att rapportera om de s k “ensamkommande baaaarnens” sexuella övergrepp i grupp mot svenska flickor och kvinnor på festivaler mm runt om i Sverige vid nyåret 2015 / 2016 och många fler tillfällen.

  Från vänster: Peter Wolodarski – chefredaktör DN, Dan Eliasson – fd rikspolischef, Hanne Kjöller journalist DN & Expressen

  https://www.skrivunder.com/uploads/images/tumblr_o0wrix81tn1r8n6aco1_12801.png

  Bildkälla: koling,nu samt toklandet,wordpress,com

 9. Det är så fruktansvärt bedrövligt att man ska behöva njuta av att pk-folk blir drabbade ! Oskyldiga människor i detta en gång världens bästa land . Men detta har faktiskt enbart skapats av dom själva !!!!!

 10. Hanne Kjöller !!! Vad är det för fel i huvudet på dig/er ??? Varken jag eller mina svenskfödda manliga vänner har ALDRIG rånat en kvinna inte ens tänkt tanken . Vad är det som är så svårt att begripa att det skiljer enormt mycket på vårat tankesätt i väst värden mot den övriga ??? Även om du tar bort alla män som du nu tror att all ondska kommer ifrån . Verkligheten är så att även Islamska kvinnor ser ner på både dig o din mamma . Du är på ren svenska en djävla idiot som drar alla män över en kant !!!!!!!!!

 11. Mats Dagerlind skriver i Samhällsnytt en längre krönika: “Vill Hanne Kjöller veta sanningen bakom åldringsbrotten”?…ur texten: “Att slå fast att den genomsnittlige rånaren är en man ur socialgrupp tre är politiskt ofarligt”. Dagerlind skriver också att Polismyndigheten redan för 20 år sedan kunde konstatera att åtta av tio sådana brott begås av personer med romsk bakgrund, samt att beträffande könsfördelning så är andelen kvinnor ovanligt hög. https://samnytt.se/vill-hanne-kjoller-veta-sanningen-bakom-aldringsbrotten/

 12. Normala Svenskar rånar inte 80 års tanter, inte en dag
  för tidigt att det drabbar någon som tillhör P K packet..

  Hanne Kjöller, var det inte hon och en kollega som
  trakasserade Julia Caesar, eller har jag fel?

 13. På frågan om det var en man eller kvinna, kan man nog svara det vet man inte hur denna person identifierar sig som. Så varför var det så viktigt att det var en man egentligen ?

  DN har öppnat dörrarna för att landet ska bli att se ut så här, så sluta skylla på att det var en man. Det är ni så kallade journalister som vill ha det som det blivit, sedan om ni blir drabbade blir jag bara glad inombords egentligen. Då får vi se hur ni behandlar detta som ni hjälpt till med i årtionden, hjälper inte att gnälla nu och skylla på andra när man ser resultatet som vi andra varnat för

 14. Hon ger sig inte.Nu frågar hon ut Leif om det är en man eller en kvinna som rånade hennes mamma. Kan någon ställa frågan om hur personen såg ut, för mamman är väl inte blind .

  • Var väl Åkesson som jobbade extra när han ändå inte får va med i invandringssamtalen eller hur HK måste va så för en pensionsräddare gör väl inget sånt din flata.

 15. Det kallas KARMA en får vad en röstar på. Dem som avviker från den rätta vägen för mycket blir straffade!

 16. Jag bara vägrar vara med på Twitter. Inte fan vill jag kölhalas av PK-eliten.

  Hur som helst inställer sig följande fråga. Har Hanne Kjöller en enda fungerande hjärncell kvar i sitt vänsterinfluerade huvud?

  I en debatt med henne så skulle jag med öronproppar, hörselskydd samt mask framför ögonen totalt tillintetgöra henne på mindre än 5 minuter. Och det gäller de flesta politiska partirepresentanter.

 17. En öppen fråga till HK!: Vad har du röstat på? Och vad röstar du på? Och vad tänker du rösta på?

Kommentera