Kära vänstermuppar…

INVANDRING & KULTUR. Luai Ahmed, är flykting från Jemen och en klok invandrare. Luai twittrar en hel del kloka tankar som jag kopierat några av nedan. Om Pettersson eller någon annan uttalat dessa tanka blev det nog åtal för hets mot folkgrupp. 

Luai Ahmed, Bild från Facebook

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Kära vänstermuppar…

 1. Myckey bra, ord och inga visor !
  Men vad säger Steffe och den övriga månkulturälskande och landsförädiska familjen 7 om detta och vad säger inte minst den vänsterextrema svenska falangen av BLM?

 2. Inte 1 promille kommer hit av den orsaken. Därför är allt prat om integration bara floskler.

 3. Bara att många av hans etniska sort kräver särbehandling som kvinnor som kräver skadestånd för att de inte får arbete om de använder hijab eller personer som vägrar vid anställning att ta motsatta könet borde vara en väckarklocka för skadeståndsutbetalande myndighet. Dessa fräcka personer vet att det är ett sekulärt samhälle de kommer till och att de får ta seden dit de kommer. Heder åt denne Luai som är ett föredömer

 4. Undrar varför huvuddelen av de som säger sig ha flytt hit, inte resonerar som Luai?
  Ljuger man om orsaken till man kommit hit och fortsätter hylla hemlandet, ska man flytta härifrån.
  Vi vill inte vårt Sverige, ska bli som de länder man säger sig ha flytt ifrån.

 5. Ja visst är det mäktigt att åtminstone en av de nya säger ifrån, han borde få toppjobb och chefa över Migrationsverket.
  Ännu mäktigare vore om någon av oss som blir skällda för att vara rasister kunde få uttrycka samma ståndpunkter.
  Men vår yttrandefrihet blir då noll och intet istället blir det bedömt som hets mot folkgrupp.
  Att inte vi gripit till lämpliga medel och förpassat våra ledare och myndighetsutövare till destruktion är ett bevis på att vi svenskar av födsel och ohejdad vana är för toleranta och godmodiga, rent av flegmatiska.

 6. Ett klart konstaterande:
  vad fan har mitt hemland (Jemen) gjort för mig!!
  1. hur många fler nykomlingar är det inte som borde fundera på detta.
  2. Detta borde en svensk regering ta en allvarlig och lång funderare på, vem är den som kommer som flykting och har med sig hela hem kulturen i bagaget och fortsätter hylla landet som man flytt från i Sverige.
  märkligt.

 7. Rejäla människor, både infödingar och invandrare, förfäras över den svenska uppfostrings-elitens svenskhat, för dumhet/naivitet är det inte. Inte efter, i det närmaste, ett halvt sekel med förment humanitet som mest lyckliggör gravt kriminella ”asylanter”.

  • Luai.. du är ett föredöme för Yemenitiska invandrare. Vore alla som kom från länder med samma kulturella bakgrund som existerar där lika kloka som Du så vore mycket av de problem vi servett minne blott. Jag omfamnar Dig i Din visdom och det mod Du visat i Dina bloggar.

Kommentera