Massinvandringen fortsatte även under juli

INVANDRING. Enligt migrationsverket statistik så fortsätter massinvandringen. Årstakten ligger nu på 92.000 beviljade uppehållstillstånd. De allra flesta som får arbetstillstånd i Sverige är de som inte har någon utbildning, rapporterar Migrationsverket

Arbetskraftsinvandring handlar i många fall om fusk med asylinvandring, klanmentalitet, fusk och brottslighet. Sverige är ensamt i västvärlden om att välkomna lågkvalificerad arbetskraft från länder utanför Europa med öppna armar. Detta faktum i sig borde få någon att reagera.

Dagens regelverk innebär att en arbetstagare kan komma till Sverige för ett jobb med en lön på 13.000 kronor i månaden får ta med sig familjemedlemmar utan försörjningskrav.

 

Några exempel från 2019.

 • På 639 ”arbetskraftsirakier” gick det 1.563 anhöriga.
 • På 6.489 ”arbetskraftsthailändare” gick det 31 anhöriga.

-Pettersson menar att det är stor skillnad på folk och folk. Vissa etniciteter är kraftigt överrepresenterade i brottsstatistiken. Medan andra som kineser, thailändare, vietnameser och andra från bortre Asien har lättare att skaffa sig arbete. Vi tar helt enkelt hit de som är sämst för Sverige och de är sällan flyktingar utan ekonomiska migranter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Massinvandringen fortsatte även under juli

 1. Massinvandringen fortsätter och kommer att fortsätta med oförminskad styrka så Juli månad är naturligtvis inget undantag !
  Miljöpartiet styr idag svensk migrationspolitik….
  Vad säger SD ?

  • Ja, Sverige har inbördeskrig men Steffe och de övriga inom den landsförädiska familjen 7 från V till M verkar vara ganska nöjda med den mångkulturella svenska tillvaron !
   Som sagt, 1975 bestämde svensk riksdag med Palme och hans S-parti vid makten utan medborgarnas vetskap att Sverige inte längre skulle vara ett enat homogent kristet land utan istället bli mångkulturellt och hur lyckat det blev, det vet vi 2020.

 2. Bara en superidiot kan rösta på en annan superidiot, då båda inte har förstånd att förstå, att den andre är en superidiot !

  Låt idiotin få ett slut, och låt intelligens och ansvar råda.

  Sverige kan räddas, men då måste idiotin upphöra NU !

 3. Ja vi importerar outbildade f 13 000/mån!
  Säger sig självt att det här en gigantisk
  bluff, de som kommer har betalt f dem en
  jättesumma. De utnyttjas, busarna blir
  förmögna på andras elände. Alla vet det utom ”Eliten”. Arma land.

 4. De har alltså fått uppehållstillstånd på arbetskraftsinvandring och inte asyl.
  Bra! Då finns det möjlighet för en kommande konservativ regering att riva upp dessa uppehållstillstånd om de saknar jobb och skicka hem dem.

 5. socialbyrån Abzurdistan har dörrarna öppna på vid gavel
  blir vinst på det här någon gång…kanske…eventuellt…möjligen…nej förmodligen inte alls

 6. Kan tänka mig att dom kommer hänga högt för beskådning i en nära framtid..

  Jag har inga idoler men dom som kliver fram nu och ordnar till saker till det rätta, dom står iallafall högt i mina ögon och kommer ha stöd av Svearna!!!

 7. Rätt höga siffror, för att ha stängt gränserna, eller?
  När ska folk öppna ögonen och inse fakta?
  Pk ljuger och bedrar folket strukturellt.

  • Det är Sveriges s.k. ledare, som bestämmer att de ska hit….och det är DU SOM BETALAR, genom lidande och terror.

 8. Ja om det ändå hade bara varit Steffe lille, men vi har ju haft andra han som startade och framförallt storsvikaren. Jag minns inte vad han hette men han var ganska renhårig med högt hårfäste och hjärtfel.
  Hur kan människor som tagit sig ända upp på politikernas avskrädeshög vara så otroligt enfaldiga, tror de att de är vi svenskar som förvandlats till lallande idioter. Svenskar kan arbeta, vill arbeta vill förkovra sig och tjäna pengar. Om de politiska ledarna inte förstår att efter arbetets slut vill vi fritt kunna röra oss överallt, våra kvinnor skall kunna röra sig fritt likaså.
  Ingen svensk skall någonsin behöva störas av vrålande gudsförkunnare och framförallt inte på ett för oss främmande tungomål.
  Vi skulle säkert klara oss med 7-8 ministrar och riksdagsledamöterna behöver absolut inte vara flera än 149. För mycket sämre än det går nu kan det knappast bli.

 9. Va fan ska dom jobba med…
  Sitta och rycka i knorren eller vad har ni tänkt….
  Vi behöver 11 elektriker utbildade var får man tag i dom Lövfen.
  Som kan ta egna jobb så manslipper vara mamma o pappa varje dag.
  Är vad vår vän önskar?
  Ponnsan
  AFS

 10. Priserna stiger, folket blir allt fattigare. Tack regeringen Lövén som har höjt sina egna löner mm förmåner och vi tvingas att krympa våra livsnödvändiga kostnader hur det nu skall gå till. Samtidigt som vi tvingas i karusellen med Coronabidrag och skatt till EU.
  Tandläkare , läkare vid behov mm. Glöm det , glöm frisören, att fika ute mm.

 11. Detta är priset för att Sverige ska ha Stefan Lövfen som statsminister och en socialdemokratisk regering.
  Vore säkert bättre och billigare med Jimmie Åkesson som statsminister.

Kommentera