Clinton och Obamas mur börjar bli färdig…


MEDIA OCH USA. Många ville bygga en mur mot Mexiko innan Trump föreslog det. Bush byggde, Obama byggde och ljög till och med om att den var klar, Hillary Clinton ville bygga men hon förlorade valet. Obama deporterade miljoner med illegala mexikaner och stängde gränsen för muslimer från Irak i sex månader utan att någon protesterade. Det beror tydligen inte på vad som görs utan på vem som gör det.

USA var inblandat i fyra krig när president Barack Obama tillträdde den 20 januari 2009, i oktober 2009, efter att ha varit president i nio månader, tilldelades Barack Obama nobels fredspris, oklart varför. När fredspresidenten slutade så var USA inblandat i sju krig. 

Det påminner om Sverige där alla är emot SD, men kopierar sedan Sverigedemokraternas förslag. Politik när den är som sämst, driven av folk som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra eller PK-media som bedriver en kampanj om falska nyheter och trovärdighet, trots att de ljuger öppet…

Nåväl, det Bush, B. Clinton och Obama började bygga närmar sig färdigställande. Gränser ska skyddas för oönskade inkräktare. Det vore något för svenska politiker att fundera över.

 • TIDIGARE 2019-01-09. Varför betraktas Trump som en idiot för att han vill avsluta det som Obama påbörjade?

MEDIA OCH USA. Som ni vet får USA:s president Donald Trump enormt med kritik för allt han gör, speciellt i svenska medier. Trump betraktas även som en idiot för att han vill dra tillbaka trupper från Syrien och får skällning för behandlingen av illegala invandrare. Just nu är det aktuellt med finansiering av en mur mot Mexiko. 

Den tidigare republikanske presidenten George W. Bush som satt 2001-2009 utsattes för liknande kritik och ansågs vara lite korkad.

Demokraten Barack Obama, president mellan 2009-2017, betraktas däremot som ett helgon av svenska medier.

Obama klarar sig från kritik trots att han är den amerikanske president som deporterat flest illegala migranter. Mellan 20 januari 2009 och 30 september 2015 utvisades sammanlagt över 2,7 miljoner människor som vistades i USA utan tillstånd.

Obama byggde längre mur mot Mexiko än vad Trump vill göra, den muren påbörjades av republikanen Bush och demokraten Clinton.

Obama byggde mur som Bush och Clinton påbörjade.

Obama lovade att avsluta flera krig och gjorde tvärtom. När han tillträdde var USA inblandat i fyra krig och när han slutade var det sju krig.

Trots detta framställdes och framställs Barack Obama som någon sorts profet. Att Obama intensifierade och politiserade drönarattacker. Sysslade med utomrättsligt avrättningar, exempelvis Usama bin Ladin, bidrog till kriget utvecklingen i Jemen och började med massövervakning av allt och alla är det tyst om.

Obama infriade inte en en lång rad av löften som handlade om att stärka rättsprinciper och värna mänskliga rättigheter, om detta talar journalisterna tyst, mycket tyst om.

När nu Trump vill bygga klart Obamas mur och dra tillbaka trupperna som Obama lovade betraktas Trump som en idiot och Obama är fortfarande en hjälte.

-Pettersson säger att ”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår”…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Clinton och Obamas mur börjar bli färdig…

 • ThePeter

  Skolexempel på medievärldens fostran av folket.
  Skolexempel på hur skrikvänstern uppfattar världen.
  Skolexempel på hur de går hand i hand.

  Gilla

 • centurion

  Gullegrisen Obama blev ju sällan ifrågasatt och är fortfarande mångas favorit. Men endast pga. hudfärg och härkomst = En form av Rasism !
  Gullegrisen Hillary kom ju också undan med väldigt mycket under sin valkampanj och sågs som en frälsare, trots att hon i många frågor kopierade sin motståndare. Fel hudfärg men KVINNA. Dvs. hon är icke en MAN och då kommer man undan med vad som helst = En form av Rasism !
  Hatobjektet Trump blir ju alltid ifrågasatt, oavsett vad han gör. Flera projekt som hans företrädare hade försökt att genomföra, men misslyckats med har han kommit i mål med. Men även sådant får han skit för. Här handlar det alltså inte om konkreta resultat utan bara om ovidkommande yttre faktorer. Trump har fel kön och fel hudfärg. Han är MAN och VIT. Då spelar det ingen roll = En form av Rasism !

  Gilla

 • ruben

  Identitetspolitiken skördar dagligen sina offer i invandrarländerna. PK-juntan gör om ärliga verklighetsbeskrivningar till onda åsikter medan falska utsagor av PK-politiker tas emot och sväljs med hull och hår. Så småningom spricker bubblorna men då brukar PK-folk ha glömt vem, som en gång blåste upp dom. Det finns inga lagar, som tvingar något land till den extrema invandringen, som vi har i Sverige. Hoppas folk vaknar och upptäcker den skadliga invandrar-bubblan innan nästa val.

  Gilla

 • gamgubben

  Det är exakt vad som också behövs i Medelhavsområdet vad gäller landområden. Till havs behövs minfält i kombination med strikt kustbevakning samt attackhelikoptrar. Allt under samma motto som Sven Dufva i Runebergs Fänrik Ståls sägner. ”Släpp ingen djävul över bron.”

  Gilla

 • Nisse

  Hela samhället genomsyras överallt, av dessa olika måttstockar och bedömningsgrunder.
  Allt bygger på vem som gör vad mot vem.
  Det borde givetvis bero på vad som hänt, inte vem som är offer och gärningsman.
  Hela rättsstaten hamnar i gungning.
  En skillnad måste vi ändå ha och detta gäller vem som är medborgare och inte. Icke medborgare, ska utvisas direkt vid grövre brott som leder till fängelse.
  Att bli medborgare, måste vara något man förtjänat, efter ha skött sig bra under lång tid.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: