Fredspresidenten Obama lät terrorgrupp sälja knark i åtta år

UTRIKES. Svensk medias favorit, den förre presidenten i USA, Barack Obama, som fick Nobels fredspris för arbetet med att lösa globala kriser och skapa en kärnvapenfri värld! 

Hizbollah

Har en hel del på sitt samvete, Barack Obama tillät terrorgruppen Hizbollah att sälja knark för miljarder som hjälpte dem att utvecklas till ett stort globalt hot – bara för att få till kärnavtalet med Iran, rapporterar Sveriges Radio.

I USA kommer nu uppgifter om att Obama-administrationen aktivt ska ha motarbetet narkotikapolisen DEA:s underrättelsearbete om terrorstämplade Hizbollahs narkotikasmuggling, för att inte inte irritera Iran i samband med det historiska kärnteknikavtalet med landet.

Uppgifterna publiceras när mindre än en månad återstår tills president Donald Trump ska fatta beslut om huruvida USA ska bryta avtalet eller inte.

I en granskning gjord av tidningen Politico beskrivs hur den amerikanska narkotikapolisen DEA 2008 sjösatte operation Cassandra för att kartlägga Hizbollahs kriminella nätverk.

I åtta år arbetade DEA:s agenter tillsammans med informatörer och andra länders säkerhetstjänster för att få fram information om Hizbollah som gått från att vara en Libanonbaserad politisk och militär organisation till att bli ett internationellt brottssyndikat bland annat med fokus på kokainsmuggling.

Trots att en stor del av kokainet ska ha smugglats till USA säger sig DEA-källor i artikeln ha motarbetats av Obamaadministrationen ju närmare man kom att underteckna Iranavtalet. Eftersom Hizbollah stöds av Iran ska det ha funnits en rädsla för att ett tillslag mot organisationen skulle få Iran att dra sig ur avtalet som går ut på att ge omvärlden insyn i landets kärnenergiprogram och hindra Iran från att skaffa kärnvapen…

-Pettersson är inte förvånad för medan svenska medier tar alla chanser att snacka skit och vinkla nyheter om Donald Trump, som förvisso inte är någon ängel så har man totalt struntat i att USA var inblandat i fyra krig när Obama blev president och sju när han slutade, inte dåligt för en president som lovade avsluta USA:s krig…

Rapporteringen om Obama säger en hel del om svensk medias opartiskhet och oberoende.

15 thoughts on “Fredspresidenten Obama lät terrorgrupp sälja knark i åtta år

 1. Detta har det inte hörts något om från det svenska Obama och H.Clinton älskande etablissemanget men de har ju fullt upp med sin konstanta antipropaganda mot president D.Trump !

 2. blev lätt rörd i förrgår kväll då Michail Gorbatjov visades i TV…framförallt då vad han stod för, men som med en del
  andra med skyst ideologi hamnar alla till slut på sopptippen
  …undrar om någon gjort mer för mänskligheten än Gorby?

 3. Obama och Nobels (Politiska) Fredspris …

  Hur var det nu med datumet när det stod klart att han skulle få ‘priset’ och datumen när det blev klart att han skulle bli resp. skulle tillträda som president …?

 4. Libanon är själva hjärtat för all form av svåraste kriminaliteten. De arabiska klanerna under Hizbollah har bosatt sig i alla Europeiska länder.Det är ingen tillfällighet att dessa libaneser som ofta uppger sig vara s.k.statslösa “palestinier” utgör själva kärnan ,av de verkligt tunga brotten.
  I dag har t.ex en av ledarna för dessa “storfamiljer” dömts till 7 års fängelse i Berlin.2014 låg han bakom den stora kuppen mot KDW.Fem araber ur hans liga stormade varuhuset mitt i säljvimlet.Sprutade tårgas kring sig och slog sönder säkerhetsmontrar med dyrbara klockor.Under knappa två minuter rövade dessa till sig märkesur för 8 miljoner SEK.
  Det är f.ö. en grupp av detta avskum som etablerat sig i Köpenhamn,och nu söker bilda liknande i Skåne.

  • Rättelse: De slog sönder montrarna med släggor,och inte som jag felaktigt skrev märkesur…I montrarna låg de dyrbara uren.
   Vill också tillägga att en annan grupp av dessa parasiter från Neu Köln,var de som stal det tunga guldmyntet värt 3 miljoner Euro,från museèt i samma stad.

Kommentera