Polisen går ut med signalement efter överfall mot kvinna i helgen


BROTTSLIGHET. I helgen blev en kvinna slagen och sexuellt ofredad av en för henne främmande man i Högsbohöjd. Polisen har än så länge ingen misstänkt och går nu ut med ett signalement på mannen, skriver Göteborgs-Posten.

Kvinnan, som är i 25-årsåldern, var på väg till sin bostad i Högsbohöjd i Göteborg strax innan midnatt mellan lördagen och söndagen.

En främmande man närmade sig henne bakifrån och tafsade på henne. Kvinnan skrek sedan på hjälp, varpå mannen slog henne över örat.

Flera vittnen hörde skriken och mannen skrämdes i väg. Polisen anlände till platsen och tog upp en anmälan om sexuellt ofredande och misshandel.Sedan inledde man en intensiv sökinsats efter mannen.

Men insatsen resulterade inte i något gripande och polisen saknar fortfarande en misstänkt i ärendet, trots förhör med flera vittnen och dörrknackning i området. Man har därför valt att gå ut med ett signalement på mannen.

– Vi har ingen misstänkt i nuläget men söker efter en man i 25-årsåldern, smalt byggd, kraftiga ögonbryn, normallängd bärandes mörka byxor och en mörk jacka eller hoodie med luva, säger polisassistent Ola Liljenfält till GP.

Polisen är också intresserad av att komma i kontakt med ett vittne som passerat platsen på skateboard i nära anslutning till att händelsen ägde rum.

Om man har upplysningar i ärendet ska man höra av sig till polisen på 114 14.

-Pettersson säger att signalementet är bättre än inget, men det borde gå att få fram ett bättre, det har varit flera överfall i Högsbo senaste halvåret och jag misstänker polisen ser ett samband…

Minns ni? Efter två år släppte polisen signalement på våldtäktsman, nu är syriern dömd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Polisen går ut med signalement efter överfall mot kvinna i helgen

 • villervalle03

  Bara en nation i stark förruttnelse kan ha en poliskår som inte vågar ge ett helt identitets ansikte åt en efterlyst brottsling. Där färgen på förövaren eller religionen stoppar, ett korrekt beskrivning av gärningsmannen. Vem kunde tro detta, före invasionen startade, på nittiotalet. Rättsapparaten är kapat av extrema vänsterfjollor, och vi drabbas som ännu följer lag och ordning.

  Gillad av 1 person

 • per22

  Är flickorna i Göteborg färgblinda, eller är det polisen som är politiskt korrekt, och medverkar till skyddande av brottsling?

  Gillad av 1 person

 • Nisse

  Att vara pk, är viktigare än att gripa en gärningsman.
  Bättre signalement, skulle minska polisens jobb med att gripa gärningsmannen. Då får man alltså mer tid att gripa än fler brottslingar.
  Detta borde polisen fokusera på, inte stödja en vänsterpolitisk agenda.

  Gillad av 1 person

 • Maja 2

  Arabiskt eller afrikanskt utseende ? Är det svårt?

  Gillad av 1 person

 • Nosferatu

  Kan offret vittna om ögonbrynens tjocklek borde offret kunna uppge hudfärgen under dessa. Tycker ni inte?

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Inte någon av Steffes på sikt lönsamma grabbar väl ?

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: