Ung man knivad i Nyköping

BROTTSLIGHET. En man i 20-årsåldern fick föras till sjukhus under måndagseftermiddagen efter att ha blivit misshandlad av två personer i det multikulturella paradiset Brandkärr i Nyköping.

brandkärr-1

Mannen har misshandlats på så sätt att han fått skärskador, enligt polisen. Ingen person har ännu gripits misstänkt för brottet som av polisen rubriceras som grov misshandel.

– Pettersson säger att det var minst tre knivningar under dygnet som gick, det kanske blir något liknande i natt och myndigheterna verkar inte så intresserade av att varna allmänheten med signalement…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Ung man knivad i Nyköping

  1. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Återigen en trivial nyhet, knivskärningar är vi sååå vana vid att det måste räknas som en del av vår vardag, skulle nog en PK- entusiast uttrycka sig.

    Nu är jag inte en sådan slapptask utan jag vill att vi tar bort alla löjliga lagar om knivar som aldrig följs eller upptäcks ej heller bestraffas och satsar på information om följderna, skärper kraven på de som skall uppfostra sina telningar.
    Klargör för alla som besöker en SFI lokal vad som gäller, utvisning för hela familjen om en av deras bortskämda avkommor brukar kniv mot en människa.
    Att svenska föräldrar också ser till att deras barn, främst pojkar lär sig värdet av sitt och andras liv. En kristen uppfostran, utan svamlet om Gud, och att budorden skall gälla för alla. Att vi liksom Judarna har en oförsonlig fiende, dessutom uppkomling som kopierat det mesta av våra skrifter och lagt till egna morbida tankegångar.
    Denne fiende är som ett bortskämt barn, måste alltid få sin vilja och önskan uppfylld annars upplever de att de inte blir respekterade. Att de själva ska respektera oss har de naturligtvis aldrig fått lära sig och om, aldrig tänkt följa.

KommenteraAvbryt svar