Att berätta om kvinnoförtryck kan vara hatbrott…


ISLAM. Muslimerna och deras medlöpare fortsätter sitt krig mot västerlandets sätt att leva. Tidigare i sommar spreds bilder, se nedan, på sociala medier. I inlägget kritiserades det invandrade kvinnoförtrycket och fastslogs att jämställdhet är ett minne blott i ”det nya Sverige”. Nu har åklagare inlett en förundersökning om hatbrott.

I går publicerade Sveriges Radio en snyftartikel om paret på bilden nedan, som har polisanmält händelsen och en förundersökning om ofredande med hatbrottsmotiv har inletts. Och för Esraa har publiceringen inneburit att hon drar sig för att gå ut. ”Det känns som om alla tittar på mig för att jag bär slöja. Det stör mig och jag tänker verkligen efter innan jag går hemifrån,” säger Esraa.

-Pettersson säger att slänger inte åklagaren den anmälan i papperskorgen så har de för lite att göra…

 • TIDIGARE 2020-06-29. Den nya Sverigebilden, vem försvarar Jenny Pipers rätt till yttrandefrihet?

ISLAM. ”Qatar? Saudiarabien? Nej, Sverige Ystad 2020! Mitt bland badande svenskar i vanliga badkläder badar kvinnan i tält, medan mannen så klart har enbart badbyxor. Rätt så ofräscht och vidrigt med tanke på det uppenbara kvinnoförtrycket! Tack Sveriges syltryggar till politiker som skapat det nya Sverige där vi alla tvingas acceptera den nya Sverigebilden oavsett vad vi tycker om saken och där jämställdhet mellan könen numera är ett minne blott!”, skriver samhällsdebattören Jenny Piper på sin blogg och i ett Facebookinlägg

Ystad, Sverige år 2020. Foto: Jenny Piper.

Jenny Piper skrev om kvinnoförtryckande kläder på svenska badstränder. Det dröjde inte länge innan Pipers inlägg överösts med hatiska och direkt hotfulla kommentarer från svenska islamister och sympatisörer. ”Såna som du borde brännas på bål”, skriver en upprörd man. Många av kommentarerna har även gett Piper stöd.

Jenny Piper avslutar med ett ”Tack” till Sveriges politiker. ”Tack Sveriges syltryggar till politiker som skapat det nya Sverige där vi alla tvingas acceptera den nya Sverigebilden oavsett vad vi tycker om saken och där jämställdhet mellan könen numera är ett minne blott!”

-Pettersson läser, hos Jenny Piper och på Nyheter idag och undrar om polisen och Säpo kommer att jaga dessa näthatare på samma sätt som de jagar pensionärer och 15-åringen häromdagen som spårades med hjälp av Interpol i Washington, eller om Polisens nationella operativa avdelning (NOA) kommer att jaga dessa hotare och hatare på samma sätt som de jagade Pettersson för en bild på batikhäxor.

Jag misstänker dock att politiker, journalister, myndigheter och opinionsbildare inte kommer att ställa upp för Jenny Piper och hennes rätt till yttrandefrihet. Det är skillnad på vem som säger vad.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


20 responses to “Att berätta om kvinnoförtryck kan vara hatbrott…

 • Micke

  Lite till så blir det hatbrott att polisanmäla våldtäkter också. Vänta bara!

  Gilla

 • ruben

  Ja visst gör det ont när knoppar brister, ont för det som växer och det som stänger. Ja nog är det svårt när droppar faller… Svensk kultur har utvecklats och borgat för ganska bra harmoni och generös välfärd. Kommunistiska individer hade ingen respekt för det utan vill ge bort allt till främmande okända kulturer, som varken har lust eller förmåga att förvalta sin erövrade frihet. Det kan innebära att svensk urbefolkning blir slavar till ett främmande folk eftersom svenskar är vana vid och gillar att lyda order. Men det kan även betyda raka motsatsen för svenskar tror starkt på ett öppet och demokratiskt samhälle. Jag hoppas på nästa val.

  Gilla

 • Nisse

  Glöm inte det är alltid krig i muslimska länder !!!

  Gilla

 • Töny

  Gå on Jennie

  men Kaplo Imanov och Mike Younes texter går väl bra att svälja för en feg åklagare? Otroligt, det visar på att det finns inget hopp för detta landet!

  Gilla

 • ståfräs

  Det är så tyst från SD, gillar dom kvinnoförtryck?
  Isf tackar jag för mej, kräver ett svar!

  Gilla

 • HB

  Det är väl klart att normala människor tittar både 5 och 7 ggr på två personer som är så vidskepliga att det liknar Fullsyändig galenskap.

  Om de följer sin manual till den grad som visas på bilden, så kan man utgå ifrån att de även anser att alla normala människor ska halshuggas, bögar kastas ifrån hustak och kvinnor någon antar har varit otrogen ska stenas

  Gillad av 1 person

 • Varjager

  Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Man kan inte åtala en afrikansk man som uppmanar till mord på vita. Men att försöka åtala för hmf för tält ligger på agendan.

  Gilla

 • Argus

  ”Det känns som om alla tittar på mig för att jag bär slöja. Det stör mig och jag tänker verkligen efter innan jag går hemifrån,”

  Du är långt hemifrån. Funderat på det?

  Gillad av 1 person

  • Kristina

   Svenska kvinnor, utan slöja, blir alltmer rädda för att gå hemifrån.

   En blick eller två är ingenting i jämförelse med en våldtäkt. Åh hur tänkte jag nu? PK-svaret är givet…
   Inte ”vad”, utan ”vem”.

   Värdegrunden, ack den Värdegrunden!

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Och i Danmark har man nu tyvärr konstaterat att det inte går att ta ifrån kriminella danskt medborgarskap eftersom det tydligen strider mot s.k konventioner !
  Vem är förvånad ?
  Inte jag i alla fall……

  Gillad av 1 person

  • Argus

   Om det är FN:s förklaring om de mänskliga rättigheterna så kan man inte återta ett ursprungligt medborgarskap. Det vill säga de som är danskar med danskt medborgarskap kan inte bli av med det. Sedan får man inte göra någon statslös om det är det som avses. Men det skulle gå att ordna så att något ”shithole”-land tog emot dem.

   Sedan har vi den europeiska kopian som är en del av EU:s grundlag. Men den kan man komma runt. Fråga britterna.

   Gillad av 1 person

 • Mm

  Fjollorna på SVT tar ju inte upp frågan om religionens utbredning dit de kommer, de som vill mörda, hata, kriga. De är här nu. De barnlösa struntar fullständigt i utvecklingen så kämpa på ni med ättlingar,E nu har barnvåldtäkterna fått fäste i Sverige i alla fall. Skall ni låsa in barnen som kvinnorna fick göra förr, ge dem en trasa med alkohol eller det kanske går lika bra med knark från de länder där de kommer ifrån. Lycka till PK folket. Ni har lyckats i er godhet.

  Gillad av 1 person

 • Ett etablissemang som skönmålar och nonchalerar | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] Med anledning av inlägget tidigare i dag och tusen andra anledningar så publiceras Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkessons […]

  Gilla

 • turrim

  Vi har 349 riksdagsledamöter. Det kryllar av helt eller delvis skattefinansierade ”journalister”. Nästan aldrig törs någon stå upp och ta debatt när enskild svensk misshandlas i media. Till detta krävs de fria opinionsplattformarna som överheten vill tysta.

  Gillad av 2 personer

 • Thomas

  Ja, om man hatar kvinnoförtryck så …

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: