Regeringen: Nu är det slutlekt med vattenskotrar, men varför inte plocka bilar och bilmålvakterna också?

INRIKES. Regeringen vill ta krafttag mot vattenskoteråkare. Transportstyrelsen får uppdraget att ta fram ett förslag till förarbevis och obligatorisk utbildning för att få köra vattenskoter. ”Det ska vara ordning och reda på sjön. Nu är det slutlekt,” säger infrastrukturminister Tomas Eneroth (S) i ett pressmeddelande från regeringen.

Tomas Eneroth, foto Kristian Pohl/Regeringskansliet

Det är inget fel med utbildning och körkort för vattenskotrar, de är som motorcyklar på vatten. Frågan är om det hjälper, dårar kör våldsamt på land ändå med och utan körkort. Men bra försök.

Ännu bättre vore om regeringen tog i med hårdhandskarna med en massa annat, vapen, handgranater, bedrägerier med pass, illegala invandrare med mera. En sak som det pratats om i minst tio år och borde vara enkelt att ordna är bilmålvakterna som kostar oerhörda pengar och mänskligt lidande. Är det rasism inblandat? Vattenskotrar är mest svenskar, bilmålvakter invandrare.

Ny lag för att stoppa bilmålvakter fungerar inte trots att de hotar hela vårt systemtio procent av Malmös bilar ägs av bilmålvakter.

-Pettersson mejlade kronofogden i april 2017 och bad om samma sak som de ”seriösa” medierna gjort ovan, men fick ett litet annorlunda svar på de tio personer som har högst skuld avseende felparkeringsavgift hos Kronofogden och det är värre en det ser ut, det är inte bara att de struntar i att betala, de struntar i alla värderingar och gemensamma regler. De struntar i Sverige.

Det verkar inte som de heter Man…de hotar hela vårt samhälle och heter Ibraahim, Mohammed, Hossein, Ahmed osv. det vill säga de har samma namn som de som skjuter och våldtar…

Listan avser namn, bostadsort, antal mål och totala skulden hos Kronofogden som jag beställde i april 2017.

 1. Sahib, Ibrahim Jalil Hamid, Malmö. 42.280 – 56.094.645 kronor
 2. Almayyahi, Mohammed, Abdulhafedh Badr, Malmö. 11.408 – 15.157.850 kronor
 3. Wandi, Majid Hossein Mohammad, Eksjö. 10.848 – 14.311.550 kronor
 4. Abdulaziz, Adnan Ahmed, Malmö. 10.706 – 14.310.050 kronor
 5. Stenberg, Hasse, Göteborg. 11.185 – 13.774.245 kronor.
 6. Rahim, Thoalfekar Alaa, Utvandrad. 10.176 –13.427.305 kronor
 7. Hakulinen, Eero Andreas, dödsbo, Göteborg. 7 611 – 9.417.800 kronor
 8. Kourdieh, Mustafa Ismail, Malmö. 6.639 – 8.750.768 kronor
 9. Mohammed, Fares, Malmö. 5.419 – 7.183.925 kronor
 10. Al-Shaikhli, Jamal Abbas Shihab, Okänd. 4.657 – 6.185.280 kronor. 

Den översta är från Expressen, den undre Aftonbladet

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

19 thoughts on “Regeringen: Nu är det slutlekt med vattenskotrar, men varför inte plocka bilar och bilmålvakterna också?

 1. Ad hoc regeringen väljer att stävja relativt små hanterbara problem, medans de stora vilka behöver starka politiker och handfasta lösningar fortfar att plåga svenskarna.
  Syltryggarnas paradis Absurdistan!

 2. Problemet här i Stockholms innerstad är till största delen uthyrningen av vattenskotrar, så nog skulle körkort hjälpa och sedan kunna dras vid förseelser.

  Den som hyr för dyra pengar vill ju inte sitta (har inte tid) lusåka, då faller ju hela meningen med att att hyra överhuvudtaget…dock mest araber som vill glänsa.

 3. Varför ska vattenskotrar undantas fån regler som t.ex. gäller snöskotrar? För att framförs en snöskoter måste du ha giltigt förarbevis och snöskotern ska vara registrerad och försäkra. Inför samma krav på vattenskotrar som det är på snöskotrar. Sedan kan man ju göra markerade stråk som vattenskotern får följa, precis som snöskotern. Men det är väl som vanligt, rikemans ungar får göra skärgården till en lekplats, medan arbetarungarna i norr ska inte få köra skotern. För om det inte hade varit en klassfråga så skulle båtar beskattas och för att få köra båt ska förarbevis innehas

 4. Om man läser namnen på dem så inte är det Andersson och
  Pettersson, och sådana med annorlunda namn är liksom
  onåbara för dom annars snutiga tjänstemännen, ni vet dom utan ansvar.

 5. En snabb summering ger 184 miljoner är vad dessa målvakter är skyldiga staten,
  En inte helt oansenlig summa..
  Borde få det att vattnas i munnen hos politikerna.
  Plus att man förmodligen får bort en mängd skrot från vägarna.
  Ändå händer inget.
  Räcker ju till en dedicerad bärgningsbil och minst ett par anställda för bilars bortfraktande.?
  Sitter politikerna i Malmö med tummen i röven alla veckans dagar?

 6. Kanske är icke svenskar som berörs om bilar och målvakter angrips och då är det rasism och kan strida mot de heliga mänskliga rättigheterna som Sverige månar så om så länge det inte gälle etniska infödda äkta svenskar !
  Bäst att fråga BLM….
  .

 7. Ännu ett påbud och kollektiv bestraffning som dessa lågimpuls varelser skapat Fyrverkeri som funnits i många år utan problem tidigare är nu ett minne blott snart p,ga hur dessa individer utan någon som helst betänksamhet avdyrar dessa rakt in i folksamlingar mm

 8. Muslimska ekonomiska brottslingar kommer aldrig att röras av S/MP. Och JÖK-förrädarna håller sig tysta, för de vet att annars straffas de med färre klan-röster.

  Alla förstår varför Malmö behöver ca 6 miljarder i årlig muta, d v s ca 1/3 av totalen. Dessa miljarder är ett uttryck för storleken av den korruption S/MP i Malmö har byggt upp. Skall vi gissa att en stor del av den Palestinska ”statsbudgeten” kommer från mjölkningar av Malmö?

 9. Läste för nått år sedan om att en bil kunde beslagtas till alla skulder var lösta. Funkade inte detta? Eller bröt det mot någon lag?

  • Flyktingar verkar vara undantagna alla lagar.När en bilist har över 10 tusen i böter bör bilen beslagtas.

 10. Hörde att bilen Audi / DKW kallas Cocainracer ! Vad kan anledningen till det vara ?? Mvh Sjöström

 11. I går åkte återigen våra nysvenskar och briljerade med sina vattescootrar så det stod härliga till.
  Sjöpolisen skulle ge dem kraftiga böter, men nej.
  Han stod kvar som en barnvakt och väntade att buset skulle återvända. Så fort polisen sticker åker de tillbaka och kör på som om ingenting hade hänt.
  Konfiskera scootrar och kräv 5000 för varje körning, som äventyrar att skada vanliga solbadarna och dem som simmar .Detta i Årstadal och Hornstull/Tanto.
  VARJE DAG

 12. 2010 började Malmö stad utreda hur alla flotta bilar finansieras.
  Lika fort som de började ,lika fort stoppades undersökningen. Antingen fick någon en fet sedelbunt eller var de hotade, så de gjorde som vanligt ,dansar efter nyadelns pipa.

 13. Hmmm… Det famösa avtalet mellan SAP och muselmanerna kanske hindrar jakten på målvakter. Men då borde det också hindra detta då vattenskotrar verkar vara deras nya leksak. Det var tillexempel två MENAiternas lek som orsakade de två (?) amerikanskornas död i Köpenhamn förra (?) året.

 14. Regeringen o riksdag gör väl inget åt sina gose nallar . Bättre o jag svenskar som äger husbil med höga skatter o förbjudet skyltar så att man inte kan stå över natten.

Kommentera