Troende muslim arbetar med kvotflyktingar som ska komma till Sverige…

INVANDRING. Kvotflyktingar får komma till Sverige igen efter att Migrationsverket beslutat att försiktigt återuppta det arbetet igen, rapporterar Sveriges Radio Ekot– I begränsad uppstart kommer ett antal kvotflyktingar att börja överföras till Sverige, säger Oskar Ekblad, chef med ansvar för den svenska flyktingkvoten, till radion.

Suad Ali. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Sedan i april har det svenska flyktingmottagandet i stort sett stått still med anledning av coronakrisen. Sverige har åtagit sig att ta emot 5000 kvotflyktingar i år men hittills har bara drygt 1300 kunnat komma hit innan coronapandemin lamslog flygtrafiken och Sverige införde reserestriktioner mot omvärlden.

-Pettersson säger att 5000 kvotflyktingar som troligtvis aldrig kommer att bli självförsörjande läggs ovanpå asyl- och anhöriginvandringen samt bedrägerierna med arbetskraftsinvandring. Att vi har minst 600.000 invandrare i arbetsför ålder som inte försörjer sig själva verkar politikerna ta lätt på…

Det är det lilla, på Migrationsverket arbetar Suad Ali, 29, enligt Wikipedia. Född i Somalia, uppvuxen i Åtvidaberg och Linköping, bosatt i Stockholm. Ali har varit sommarvärd i Sveriges Radio P1 och har arbetat med migrationsfrågor på FN:s flyktingorgan UNHCR, Utrikesdepartementet och Migrationsverket. Suad Ali är troende muslim och har arbetat för Islamic Relief som är knutna till Muslimska brödraskapet…

-Pettersson säger att det är naturligtvis inte Suad Alis fel utan Migrationsverkets ledning, samma ledning som beslutade att alla syrier skulle få permanent uppehållstillstånd och som regeringen är ytterst ansvarig för.

Saud Ali har som mål att bli FN:s första kvinnliga generalsekreterare.

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Troende muslim arbetar med kvotflyktingar som ska komma till Sverige…

 1. Eftersom att invandringen av stora mängder uläningar, utlänningar som behöver stöd, hjälp, omsorg, socbidrag, extratjänster, förtur till våra barns studentbostäder, nybyggda hyresrätter, ibland även radhus villor, de kostar varje månad miljarder av våra skatter, som vi betalar och får ingenting.
  FOLMRÖSTNING OM INVANDRING, FOLKOMRÖSTNING OM VI VILL GE VÅRAN SKATT TILL FOLKESLAG SOM ÖVERBEFOLKAR VÄRLDEN OCH NU EUROPA, FOLKOMRÖSTNING.
  Då får regeringar veta ifall Svenska folket är så Stört så de ger bort våra barns och barnarns land till främmande drån Afrika och Mellanöstern?

 2. Tuffe Steffe köper väl jobbet åt henne, brukar han inte göra det, som vän med alla dom överheterna i hela världen? Lönet betalar svenska skattebetare som i fallet Wallström, kommer ni ihåg?

 3. UNHCR är styrt av islamister.
  Saud Ali är en torped rakt in i Sveriges veka liv.
  Hellre skickar jag pengarna till Spanien Italien etc än tar in ännu fler islamister till Sverige.

 4. Suad Ali har i likhet med de personer hon umgås med som rättesnöre att Sverige ska ha en mycket generös invandringspolitik, vilket på sikt leder till folkutbyte. Vad talar för att hon skulle ha någon annan inställning, med tanke på hennes förebilder? Med början augusti 2015 tjänstgjorde Suad Ali i generaldirektör Anders Danielssons stab för att vidareutbildas med honom som sin mentor. Hon följde Migrationsverket på ledningsnivå och arbetade med allt från att ta fram underlag till att delta i möten tillsammans med Anders Danielsson. Hon har träffat statsminister Stefan Löfven, inrikesminister Anders Ygeman…. Hon har diskuterat rasism med Kitimbwa Sabuni, talesperson för Afrosvenskarnas Riksförbund, deltagit i en paneldebatt på Sida om diasporans roll i utvecklingen, haft möten med International Organization for Migration och ingått i en expertpanel med Jens Orback, generalsekreterare för Olof Palmes Internationella Center, Thomas Hammarberg, EU:s tidigare kommissionär för mänskliga rättigheter med flera och diskuterat flyktingars lagliga vägar. Hon har tagit selfies ihop med ”tack för att ni valde Sverige”- Fredrik Reinfeldt och förekommer även på bild med den för människosmuggling dömde Fredrik Önnevall, bild och text på:
  https://samnytt.se/migrationsverket-ger-islamistkopplad-asylaktivist-ansvaret-over-sveriges-flyktingkvot/

 5. Som sagt, ingenting förvånar längre i dagens trygga och heligt mångkulturella idiot-Sverige !
  Man blir bara mer och mer likgiltig……

 6. Vilket tillskott.nu får vi fler som kommer att arbeta dag o natt och betala skatt?
  Eller hur ni i regeringen!
  Ponnsan
  AFS

 7. Dom som ligger bakom till att det anställs en person som har så starka känslor till en religon som islam gör detta väl medvetna om vem hon är. Att tror något annat, är att ljuga för sig själv.
  Men till saken hör att säga att dom som tror sig redan funnit vägen till maktövertagande i Sverige, har genom sin arrogans inte läst på sin läxa ordentligt och då framförallt vad det gäller den svenska befolkningen och deras historia men framförallt vad är det svenska folket för typ av människor och vad är dom kapabla till, och hur hög är deras smärttröskel, först när man har full kontroll över dessa kunskaper, ja först då vet man vem man gjort till sin fiende och hur oddsen se ut.

 8. Läs på Samnytt .se
  ” Migrationsverket ger islamistkopplad asylaktivist ansvaret över Sveriges flyktingkvot. ”
  Där står hon med en flyktingsmugglaren Fredrik Önneval och ler lyckligt.

  Dags att skriva till MGV och begära ett svar ! Gällande (o)ansvaret för flyktingfrågor.

Kommentera