Stäng

”Svensk” skådespelare erkänner sexbrott i USA och nu väntar minst tio år i fängelse

BROTTSLIGHET. Idag skriver Expressen om en svensk skådespelare som erkänner sexbrott i USA. Den ”svenska” skådespelaren som greps i Florida för att ha förgripit sig på en underårig flicka erkänner. Han har skrivit på en uppgörelse där han erkänner sig skyldig till att ha övertalat en underårig till ”sexuell aktivitet” – och nu väntar minst 10 års fängelse.

-Pettersson säger att det är inte mycket att orda om, ”svensken” mannen kände till att det är ett brott, men att han chansade. Vi skrev om Joaquin Rustan Nabi Olsson, för ett år sedan. Läs nedan.

 • TIDIGARE 2019-07-24. SD-hatande skådespelare gripen i USA för sex med minderårig

BROTTSLIGHET. I helgen greps den svenske medborgaren Joaquin Rustan NaBi Olsson på på Palm Bay Motel i Florida  av amerikansk polis efter att oroliga medborgare rapporterat att de sett en äldre man vara intim med en ung flicka. 

På hotellrummet grep polisen herr Olsson. Joaquin, som medierna kallar svensk har sitt ursprung i Sydkorea och det är ingen tvekan om att han ser sig själv som korean.

Joaquin Olsson har arbetat både hos Dramaten och Stadsteatern i Stockholm och medverkat i filmer.

På nätet visar Joaquin upp sin 14-åriga flickvän och sprider hat mot Sverigedemokraterna som han påstår arbetar för en nazistisk statskupp. Nedan uppmanar skådespelaren att ”rösta bort SD för helvete” och med en tatuering visar Olsson sin härkomst.

TIDIGARE 2019-07-23. ”Svensk” skådespelare gripen för sex med flicka

BROTTSLIGHET. En ”svensk” skådespelare i 40-årsåldern har gripits i USA för att ha haft sex med en flicka som är under 16 år, rapporterar flera medier. Mannen – som erkänner – riskerar 15 års fängelse, skriver Expressen. 

I polisens dokument står att mannen kände till att det är ett brott, men att han älskar flickan och chansade.

-Pettersson noterar att det är en viss skillnad på rapporteringen i USA och Sverige. Expressens och andra journalister etiska regler säger att man inte ska framhäva gripna personers etnicitet men de gillar att hänga ut ”svenskar” utan att berätta att ”svensken” är född i Sydkorea.

Florida Today publicerar namn och bild utan att Joaquin Rustan Nabi Olsson, 44, är dömd.

Under en intervju med detektiver sade Olsson att han hade kommunicerat med offret via textmeddelanden, Instagram och Facetime i flera månader och han har varit i USA för att träffa henne tidigare.

Olsson sa till polisen att han visste att han begick ett brott eftersom han hade kontrollerat lagarna i USA före sin resa. Olsson sa att han trots lagarna  ”bestämde sig för att chansa” eftersom han ”älskar” offret, enligt arresteringsrapporter.

Olsson arresterades och fördes till fängelset i Brevard County.

 • Joaquin NaBi Olsson, har medverkat i
 • BIBELN, 2014 Kain/Jesus m fl roller
 • KATASTROF I DJUNGELN, 2014 Dans
 • VÄSTRA KAJEN, 2007 Abad

-Pettersson har varken hört talas om eller sett karl tidigare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “”Svensk” skådespelare erkänner sexbrott i USA och nu väntar minst tio år i fängelse

 1. Vilken go svensk !!!!!!!!!
  Bra att han får sitta i ett riktigt fängelse och inte i Sverige på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell….

 2. För de tyska rasforskarna fanns nog inte ens på kartan att sådana homo erectus skulle kallas svenskar 2020

  1. Eftersom han är skådis är han förmodligen kommunist. Eller kommer det kanske senare i karriären när man blivit så där lagom rik?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: