Stäng

Sandor om knivmordet på afghan i Kiruna

INSÄNDARE till justitieminister Morgan Johansson (S)

Får härmed beklaga sorgen efter att en av dina och regeringens tillgångar i form av att ett s k ensamkommande barn på ett brutalt sätt bragts om livet i KirunaTydligen så misstänks tre s k mångkulturella tillgångar för knivdådet som ägde rum på en buss.

Sandor Herold, en tamare invandrare än dagens

Tydligen så har det nu gått så långt att man även i Sveriges nordligaste stad Kiruna med bara ca 23.000 innevånare numera kan få bevittna det mångkulturella våldet som numera är så vanligt i hela landet att snart ingen längre reagerar över allt det som sker i forma av mord, skjutningar, våldtäkter, anlagda bränder och allt annat som bl a du Morgan Johansson har förärat oss med.

Detta är nog första gången som en knivskärning med dödlig utgång på en buss ägt rum i Kiruna och det lär nog inte bli sista gången som mångkulturella vildar visar upp sina kunskaper hur man använder en kniv på bästa sätt.

Kiruna är tydligen på väg att bli en lika spännande stad som så många andra svenska städer har blivit p g a din och din regerings ”import” av vildar från dom lägst stående kulturerna och samhällsbildningarna som finns på vår planet. Känn dig stolt, Morgan!

Ännu stoltare skall du känna dig eftersom tydligen fler är på väg nu när Migrationsverket tydligen har tagit upp importen av s k kvotflyktingar som legat nere under Coronasmittan.

Glädjen hos dig och dina kamrater i regeringen lär väl bli än högre om det sedan visar sig att dom nyimporterade nysvenskarna smittar ner ännu fler äldre svenskar med Coronaviruset.

Nu var det ju lite otur att inte offret lyssnade till något svenskt namn som Olle eller Pelle för hade dom gjort det så hade du inte behövt göra dig något besvär med att hedra vederbörandes minne eller liknande.

Nu måste du väl i varje fall på något sätt hedra det stackars ensamkommande barnet som ju gjort sig så mycket besvär att under lång tid ”fly” hit till vårt land för att sedan drabbas av det våld han ”flytt” från av sina egna landsmän.

Säkerligen så har även detta stackars ensamkommande barn precis som dom flesta andra i samma situation flera anhöriga hemma i sitt hemland som bara har väntat att få återförenas med det ivägskickade ankarbarnet. Nu kommer det aldrig att ske.

Så det minsta du kunde göra Morgan vore att det stackars barnets alla anhöriga med omedelbar verkan kunde få komma till Sverige och få permanent uppehållstillstånd utan några som helst byråkratiska hinder. Allt annat vore en skam nu när svenska myndigheter visade sig obenägna att garantera det stackars ensamkommande barnet en säker framtid här i landet. Ansvaret för det stackars ensamkommande barnets död vilar helt och hållet på dom svenska myndigheternas och den svenska statens och delvis Kiruna kommuns axlar.

För att Kirunabornas tillvaro skall bli ännu mer spännande och att man lättare skall få kunna komma från den svenska tristessen som ju är ett kännetecken för en småstad av Kirunas storlek så borde naturligtvis dom flesta av dom s k kvotflyktingar som nu är på väg att berika landet placeras i Kiruna kommun.

Detta kommer säkerligen att välkomnas av Kirunaborna som nu har fler mångkulturella uppvisningar att se fram emot vare sig dom inträffar på en buss eller någon annanstans.

Trevliga mångkulturella händelser skall inte bara få upplevas av oss som bor i södra Sverige utan detta måste svenskar boende i dom norra delarna också få ta del av.

Till sist Morgan så borde du också se till att massmedia slutar med att mörka dessa mångkulturella händelser och framför allt se till att offrets identitet och härkomst publiceras eftersom säkerligen fler svenskar vill sända en sista tanke till i detta fallet det stackars ensamkommande barnet.

Som det är nu så måste man gå in på dom hemska alternativa medierna för att få reda på hela sanningen.

Så till dess Morgan så tackar vi dig och andra i regeringen för den senaste mångkulturella upplevelsen. Nya lär garanterat vara på väg eller har troligen redan

Inträffat någonstans i vårt mångkulturella land.

Sandor Herold, invandrare av den trista tama sorten

16 reaktioner på “Sandor om knivmordet på afghan i Kiruna

 1. Vi har bara en chans att försvara Vårt Fosterland:

  Vi måste organisera oss i små, lokala grupper!
  Vi måste bygga ”Grannsamverkan mot våld”!
  Vi måste samla vapen!
  Vi måste ha regelbundna ”källarmöten”!
  Vi måste vara beredda när angreppet kommer!

  Det finns ”stridsledningscentraler” i varje samhälle!
  Det finns hjärntvättade individer i hela Sverige!
  Det finns (kanske?) vapen hos ”sekten”?
  Det finns (kanske?) vapen i ”stridsledningscentralerna”?

  LANDSFÖRRÄDARNA, socialdemokraterna, har kontraktet
  med muslimerna gällande sedan 1999!
  LANDSFÖRRÄDARNA är i kontraktet garanterade att få
  muslimernas röster!
  LANDSFÖRRÄDARNA har sålt Sverige till muslimerna!
  LANDSFÖRRÄDARNA kommer inte att försvara Sverige?

  Vi måste försvara oss själva!
  => Nu gäller (det förbjudna!)medborgargarden?
  Gör din uppgift!
  Gör vad du kan!
  Försvara Ditt Fosterland, Sverige!

 2. SD går starkt framåt i Kiruna och det här kommer väl inte att vända trenden. En gammal arbetarstad som varit röd, kommunister och S -partister. Håller sakta på att vakna, nästan bara kvinnor, unga tjejer och äldre som bara läser msm media, som ännu i stor utsträckning, håller på multikulti politiken, av brist på kunskap och egen tankeförmåga.

 3. PK folket är lika tokiga i Kiruna som i övriga landet. Kommunisterna har ännu inte gett upprättelse åt de kommunister som åkte till Sovjet och slet oerhört ont och när de halvdöende släpade sig hem till fattigdom fick de spott och spe från kommunistexpertisen i Stockholm som kallade dem för lata, de som hade offrat allt. Lantbruk, hem och relationer. Blev bedömda av kommunistiska pastej gulascher. De har ännu inte fått upprättelse, det kanske borde vara på sin plats att erkänna deras insatser i det forna Sovjet.

 4. Jag blir så förbannad på våra politiker och allt skräp dom släpper in som pissar på vår fana och föraktar det som svenskar under hundratals år byggt upp med svält, armod och krig. Allt det arbete som arbetare med värkande ryggar byggt och blivit det som vi kallar för Sverige. Allt detta ger ni bort till afrikaner och araber som föraktar oss och som sakta men säkert dränerar vår välfärd. Vad har ni att säga till dom hundratals generationer som gett sitt svett och sitt blod för landet?
  Från mig har ni inget annat än förakt att hämta.

 5. Som jag skrev tidigare. Våra politiker vill ju ha denna utveckling i form av skottlosningar, explosioner, bilbränder, bilbomber, gruppvåldtäkter med mera eftersom våra folkföräd…förlåt jag menar folkföreträdare inte gör något emot något åt det. Det är mycket enkelt att komma till rätta med dessa samhällsfarliga brott. Arrestera, internera och utvisa vid fällande dom. I framtiden ser jag helst att medborgarskap ska kunna dras tillbaka vid samhällsfarliga brott och terrorism. Enligt DN så har till exempel 9 av 10 utländsk bakgrund när det gäller skottlossningar. Petterssons blogg borde höger sida ha en kolumn av något slag där det står till exempel dagens skottlossningar, explosioner och bilbränder som skett i Sverige under just den dagen. Ungefär som Folkhälsmyndigheten redovisar antal smittade och döda när det gäller kinaviruset. Mogge har tidigare inte vilja sig vara beredd på att dra in medborgarskapet för isis terrorister så jag tror inte att Mogge skulle vilja göra något nämnvärt åt det som skedde i Kiruna heller annat än att beklaga det inträffande. Det gamla trygga Sverige finns inte längre utan vi går mot en väldigt mörk framtid där vi kommer fortsätta importera mer utanförskapsområden, mer no go zoner, mer arbetslöshet, mer bostadslöshet, mer trångboddhet och mer nysvenska gäng som skjuter på varandra.explosioner lär också öka och svensks tjejer kommer uppleva större otrygghet än den som redan råder idag.

 6. Man skulle vara flugan på väggen och höra vad som sägs på Kirunas pubar. Är ortsborna nöjda med regeringens tvångslag som tvingar Kiruna och alla kommuner i Sverige att ta emot nyanlända vars bakgrund är högt diffus?
  Finns det någon Kirunabo som läser detta?

 7. Varför är det mest invandrare som knivhugger de invasiva arterna? Svar: människor med rakt hår jobbar jämt, antingen som migrations- eller brottmålsadvokat, kriminalvanvårdare eller socialtjänsttant, åt invasiva arter. DO är dagens lägervakt.

 8. Ja du Sandor.Nu har vi Vilda Västern i hela vårt land.Varje dygn blir vi berikade av nya kulturyttringar och ingen orkar lyfta på ögonbrynen längre.Så långt har det gått.Tack för dina härligt satiriska utläggningar som alltid är så läsvärda.Tragikomik i sin bästa form.

 9. Man borde bjuda in offrets anhöriga till begravningen så de kan söka asyl i vart fall.

  1. Ja det har skett förr vill jag minnas, dom anhöriga fick åka på begravningen och ansökte direkt om asyl

  1. Avser du mig ?
   Jag är väl medveten vad de vill. De vill ta över Europa, de har ju sagt det ett antal gånger.

   1. Inte bara Europa, i Koranen står det om ett världshäravälde och de har kommit en bra bit på väg med landsförrädares och extremvänsterns goda hjälp !!!!
    I Bibeln står det om ett framtida heligt krig som kommer att utkämpas mellan Muslimer och deras fiende nummer 1 de kristna att vi nu är på mot detta krig behöver man inte vara Einstein för att inse.

 10. Jo som redan nigger o. Cirkusdirektörens barnbarn Reinfeldt uttryckte det:
  ”Det finns ju så många glesbygder och öde marker,när man tittar ner från sitt regeringsflyg,över norra Sverige”…
  Fick igår ett besök som förundrade sig över,att flera poliser fanns i kvarteret.Fick med tröstande ord förklara,att så ser vardagen ut i ett Ghetto !
  Har funderat över om vi skulle söka tillsätta någon,som för statistik över ”knivstuckna” döda,när nu denna form t.o.m.tycks överträffa skottdödade.

 11. Sandor. Här är en Kirunabo som kallar sig för Emmilieamman, en kvinna, som hyllar mångkulturen. Helt otroligt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: