Stäng

Afghan knivmördad i Kiruna av pappa med två söner

BROTTSLIGHET. Ett grovt brott har hänt på en buss i Kiruna. Enligt uppgifter rör det sig om en knivskärning, där flera personer gått till attack och mördat en man ombord på bussen.

Trygghet_Socialdemokraterna

Det jag kan säga är att vi får samtal om att det är bråk på en buss och på bussen har det skett ett grovt brott, säger Mathias Borin, vakthavande befäl på polisen i Norrbotten.

Flera personer är gripna.

Enligt bussbolaget som kör lokaltrafik i området har all trafik ställts in helt under morgondagen.

Polisen

-Pettersson säger att mångkulturen finns över hela landet, Stefan är säkert nöjd…

En afghan, enligt uppgift född 2003, är offret. Tre stycken mångkulturella tillgångar är gripna, de är släkt med varandra. Pappan är född 1973, två söner under 18 år.

Gällivare tingsrätt, mål: B 558-20

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

61 reaktioner på “Afghan knivmördad i Kiruna av pappa med två söner

 1. Vad du emiliaammar verkar veta så mycket och exakt om vem som blev Mørdad, vem som gjorde det och hur/nær det hende, ……

 2. Presstöd för tidningar och vi som betalar det tvingas prenumerera tidningen för att få läsa artiklar?
  Försökte läsa mera om detta i Norrbottens-Kuriren (20 155 300 kronor). Alla nyheter bakom betalväggen !
  Antingen bör de ta bort presstödet eller ge oss en möjlighet att läsa nyheter, eftersom det är våra skattemedel som bekostar deras överlevnad. Skatt på skatt typ.

 3. emiliaammar har jag inte sett förut. Varför är hon så ursinnig?

  Har hon druckit för mycket Koskenkorva?

  Sicken svenskhatande förnuftofåb!

 4. Våra politiker vill ju ha denna utveckling i form av skottlosningar, explosioner, bilbränder, bilbomber, gruppvåldtäkter med mera eftersom våra folkföräd…förlåt jag menar folkföreträdare inte gör något emot något åt det. Det är mycket enkelt att komma till rätta med dessa samhällsfarliga brott. Arrestera, internera och utvisa vid fällande dom. I framtiden ser jag helst att medborgarskap ska kunna dras tillbaka vid samhällsfarliga brott och terrorism. Enligt DN så har till exempel 9 av 10 utländsk bakgrund när det gäller skottlossningar. Skottlossning i Örebro idag. Det är egentligen ingen nyhet utan vardagsmat i det nya Sverige. Petterssons blogg borde höger sida ha en kolumn av något slag där det står till exempel dagens skottlossningar, explosioner och bilbränder som skett i Sverige under just den dagen. Ungefär som Folkhälsmyndigheten redovisar antal smittade och döda när det gäller kinaviruset

 5. Jag förbannar den ondskefulla sossen ,som skrev ett kontrakt med Muslimska brödraskapet.

 6. ”emiliaammar

  16 07 2020 at 16:48
  Okej vill du att jag formulerar mig på ett annat sätt menar du? Gör har du ett bättre ord som kanske kan gå in i din hjärna. ISLAMOFOB! Och dom flera som skriver på detta sätt är både rasister och islamofober”

  Emilia.
  Du har ingen rätt att kalla mig för rasist eller islamofob.
  I min familj finns muslimer och de är på samma linje som jag. Inte utan anledning är man faktiskt rädd för extremister. Även många grupper av muslimer är det. Kan du förklara för mig varför det blir så att du blir rabiat bara för att vi vågar erkänna att vi inte vill leva bland de mångkulturella våldsmän som har ockuperat landet.
  Ta det lugnt och bli inte arg. Jag skulle vilja få ett svar utan skrik ,så att jag förstår vad som får er att stämpla oss alltid som rasister och med vilken rätt?
  Du har fått en fristad här precis som jag .Jag skulle aldrig förolämpa svenska folket såsom du gör .
  Både du och jag bör vara tacksamma att vi får låna Sverige av svenskar.

 7. ”emiliaammar

  16 07 2020 at 16:42
  Det är inte han som dött den döda är någon annan som är född 99 och låg död inne i bussen. Den personen som pekas ut här sitter anhållen. Den avlidne dog inne i bussen så nej han sprang ej ut ur bussen däremot in i bussen för att ta skydd men det blev hans död..”

  Fint folk vi importerar hit från Menaländer minsann.
  De har importerat våldet till vår så fredliga land innan invasionen.
  Varför gör inte imamer något åt det här. varför hör man aldrig en landsman till dessa våldsverkare att yttra sig och någon gång försvara Sverige och svenskar ?
  Vi har inte bett om detta .

 8. Ingen fara då regeringen ska införa förarbevis för vattenskoter. Allt är lugnt så vi kan tryggt somna om.

  1. Tacka fan för det. Två drunkningsolyckor bara på Hornsbergs Strand, den nya Franska Rivieran som mussar har tagit över med hull och hår.

  2. På Södra Mälarstrand för drygt en timme sedan.Som vanligt åker arabpojkarna med vattenscootrar så det står härliga till. De struntar fullständigt i att småbarn simmar där, så nära som möjligt den bryggan där folket solar sig så att de kan stänka vatten på dem.
   Sjöpolisen kom och stoppade spektaklet, vilken gång i ordning.Varför inte helt enkelt förbjuda herrefolket att åka närmare än 200 meter från de badande.
   Detta är en gissel för alla ,som har investerat på lägenheter i Årstaberg.

 9. Och vi maste utrota invasiva arter sager experterna???? kanske vi har fattat fel

  1. Nedlagda kärnkraftverk, plastpåseskatten, höjd bensinskatt, mer bilskatt och försäkringsskatt, samt höjd skatt på elöverföringsavgiften ihop med en drakonisk höjning av elöverföringsavgiften, kommer att göra susen.

 10. ”Kenth Andersson

  16 07 2020 at 14:18
  Allting är idag snart rasism när argumenten från extremvänstern och det politiskt korrekta etablissemanget tryter !”

  Ofta är det kvinnor från Menaländer som står upp för rasismen mot svenskar. De blir fria i det nya av Gud förlovade landet och då börjar de gapa ….

   1. Ammar är inte precis ett Norrländskt namn. Någon förbindelse till arabländer har du .Men alla gör sina val.
    Propaganda, Emilia. Propaganda…. Att du inte skäms ?

 11. Och de här knivmännen är säkerligen inte på väg till jobbet som byggnadsarbetare, som förr ”knivfinnar ” ,som de så snyggt kallades.
  Det här belyser naiviteten hos svenskar , innan de nya kom hit.

  1. Jag heter Emilia Ammar före detta Rautavuoma ;). Så en svartskalle är jag inte om de var de du ville påpeka utan FINSK/SVENSK. Och hade inte spelat någon roll om jag vet från Afrika eller vart fan jag nu kommer ifrån. Det enda ni sitter och gör åt saken är att gnälla på alla invandrare och muslimer i Sverige fan skaffa er ett liv istället blir ju inte bättre för det. Men stöter ni på någon sådan så håller ni väl käften, brukar vara så..

 12. Hade det varit en svensk som knivat en icke önskvärd så vore väl supersteffe redan där? Men nu blir det väl locket på som vanligt, så att inte väljarna igen upptäcker att babbar inte går att integrera i ett civiliserat land.

 13. Inbitna socialdemokrater röstar på partiet, även om en åsna sitter som partiledare, vilket det inte är så långt ifrån, i dagsläget. Partiet är viktigast oavsett vad för inriktning det tagit, liksom Pol Pott i Kambodja sa, angkar bestämmer,med betydelsen, partiet ,sig själv eller staten, partivännerna mördade glatt sitt eget folk, med partiets, angkars, bästa för ögonen. Samma i Nazi Tyskland,Sovjet, DDR och ett flertal andra länder. Partiet fick inte ifrågasättas, utan alla skulle göra som partiet krävde. Ett stort antal människor, vill inte ha eget ansvar, de överför det till partier och dess tjänstemän. Röstar på det, som dom alltid gjort oavsett vad det står för numer. Försvarar därtill sitt eget, obefintliga ställningstagande med att, de alltid har ställt upp för partiet.

  1. Ber om ursäkt angående mitt påstående om knivlagen, var dåligt uppdaterad där !
   Justiminister Morgan Johansson ska naturligtvis inte anklagas för något han inte är skyldig till, det ska ingen……

 14. Men HALLÅ ni så kallade regering. Ser ni inte vad som händer i Sverige? Ni är så skyddade i er bunker, omgärdade av säkerhetsmän hela tiden, varför behöver ni det, när inte vi , övrig befolkning behöver skydd?
  Dessutom ska ni importera ytterligare berikare.

  1. Hur kan du säga att det är han som är offret när vittnen har sett han fly från platsen? Mycket märkligt att en död människa kan fly från platsen.

   1. Han kanske försökte fly! Men han inte undan. Det skulle nog vem som helst göra om man var attackerad i en buss.

   2. Det är inte han som dött den döda är någon annan som är född 99 och låg död inne i bussen. Den personen som pekas ut här sitter anhållen. Den avlidne dog inne i bussen så nej han sprang ej ut ur bussen däremot in i bussen för att ta skydd men det blev hans död..

   3. Nej då, t.o.m Stefan Lövfen har sagt att döda kan fly för sitt liv!
    Så då är det säkert så, Löfven ljuger väl aldrig ? ?

  2. Ser inte 80% av den trygga svenska väljarkåren som vart 4:e år tillsätter den landsförädiska 7 klövern vad som händer, det frågar jag mig ?

 15. PK-Polisen i Kiruna efter knivmordet, ingen fara för allmänheten !
  Naturligtvis inte, knivmord dödsskjutningar våldtäkter rån misshandel och annan brottslighet är ju numera vardagsmat och ett helt naturligt inslag i dagens och 7 klöverns trygga och heligt mångkulturella Sverige.
  Hade detta hänt på den gamla goda tiden när Sverige bara var ett kristet ett homogent och icke mångkulturellt land, då hade denna händeöse varit mycket allvarligt men idag bryr sig ingen om ett mord är lika naturligt som att gå på toa…..

 16. Säger det igen, det viftas allt oftare med kniv här i landet. Synd att det inte går att ta tillvara denna till synes medfödda färdighet hos vissa delar av ”svenskarna”. Borde inte slakterierna vara intresserade?

 17. Sossarna tappade greppet om både kommunen och landstinget förra valet och miljöfascister verkar vara rödlistade sedan tidigare så utvecklingen är på väg åt rätt håll. Akuta lokala utbrott av vänsterdystopi verkar vara små och isolerade. De lokala och regionala kommunisterna är dock större än riksgenomsnittet men med knivskärningar i majoriteten av städerna i Norrbottens län så lär alla utom stalinisterna byta fot.

  Häromåret var förövrigt nordligaste delen av konungariket och Norrbottens län på tapeten då muselmanerna riskerade att svälta ihjäl då rammadammadan inföll under perioden av midnattssol. Lite kul är det dock att en allvetande allsmäktig gud inte har koll på himlakropparnas rörelser.

  Enligt Flashback så verkar inte BO ha fått hit klanen ännu så vi får se hur det går med deras förväntade uppehållstillstånd. (Jag vet att jag både är cynisk och saknar empati i vissa fall men det rår de vänsterblivna för. Hade Sverige sett ut som det såg ut när jag växte upp hade jag troligen inte blivit det.)

 18. Knivmord i Kiruna och en dödsskjutning i Örebro, den svenska mångkulturella tryggheten bara fortsätter !
  Också härligt att veta att den landsförädiska 7 klövern framöver kommer öka på den mångkulturella tryggheten genom att fortsatta massimporten av lönsamma icke kristna raketforskare.
  Stort grattis till 80% av den svenska väljarkåren, ni kommer garanterat känna er forsatt trygga med eran 7 klöver vid makten.

  1. Nu måste jag agera djävulens advokat igen. Jag har med yttersta noggrannhet gått igenom ett halvt sekels vallöften och jag har hittat bara begränsade exempel på att partier ställt ut massimport av dysfunktionella som vallöfte. I samtliga val sedan 1968 är det en kvalificerad majoritet som inte har gjort det.

   Jag har även granskat media med utgivningsbevis under samma period. Där råder i det närmaste en total tystnad om följderna av denna import. Tvärtom finns det gott om exempel på enstaka exempel på händelser då importen har uppfört sig exemplariskt. Ett betydligt större antal är reportage om att rättsvårdande myndigheter agerat efter rådande lagstiftning och returnerat skadat gods. Då har media lyckats hitta även den allra minsta förmildrande omständighet.

   Jag säger det igen, detta är INTE svenska folkets fel. Ansvaret ligger helt och fast på ljugande politiker, ryggradslösa tjänstemän och agendasättande journalister. Det är blott en alltmer krympande minoritet bestående av miljöfascister, centerextremister och vänsterliberaler som vill ha det så.

   1. Som en medborgare med rösträtt är man tvungen att ta reda på vad det är man röstar på!
    Jag vet att många röstar som ”mor och far gjorde” utan att se sig för om hur samhället har blivit förändrat sedan vi har släppt hit Menaflyktingar.
    Hur vuxna svenskar har mage att säga att de inte bryr sig om! När de ser att hela samhället har kollapsat.

   2. @Maja 2: Jag kan hålla med om att rösträtt inte bara är en rättighet utan också medför ett visst mått av ansvar.

    Däremot så ska vi som sett ljuset vara väldigt försiktiga att skriva andra på näsan. Hade du frågat mig för tjugo år sedan hade jag fortfarande varit blind som en nyfödd kattunge. Det krävs något för att rubba cirklarna och för de flesta så är de, ännu, intakta.

    I valet 2010 hade SD 5,7% och var mindre än MP. 2014 fick de 12,86%, nästa dubbelt mot MP och 2018 17,53%, fyra gånger MP. De var 50% större än V + MP så det händer saker.

    I USA är mediabilden nästan den samma med ett stort undantag, det finns en stor och stark konservativ röst bland alla de vänsterliberala som fortfarande har stor påverkan. Utan media hade ”Sleepy Joe” varit ett demensfall bland alla andra och inte presidentkandidat.

    När det gäller ”mor och far” vet jag att de INTE röstar som de gjorde på den tiden som Sverige var funktionellt. Eller rättare sagt det gör de, men det är ett annat parti som står för dessa värderingar som är genuint svenska och som de andra tagit avstånd ifrån.

    Oavsett om det rör klimatet, invandringspolitiken eller något annan kris som den politiska klassen pådyvlat oss är det viktigt att vi tar det försiktigt med de ovetande. Vi får försiktigt och ödmjukt coacha dem rätt. Ett alltför abrupt uppvaknande kan får motsatt effekt.

  1. Ok, nya adeln, vore det 5 vita, hade lokaltrafiken haft öppet som vanligt. Exempel Ebba mfl lastbilsmord på Drottninggatan när multikriminell redan ”utvisad” kapade lastbil

   1. Hjälper inte att vara trött eller förbannad på dagens mångkulturella trygghet i Sverige !
    Så länge ca. 80 av den svenska väljarkåren är trygg med och vill ha den landsförädiska och mångkulturälskande 7 klövern vid makten så är det bara att gilla läget.
    De som inte är riktigt lika trygga i dagens Folkhem röstar väl på SD och AFS men det räcker tyvärr inte är bara missnöjesröstning men vad ska man göra när man känner sig som en främling i sitt eget fosterland och dagligen blir väldigt frustrerad när man går ut och överallt ser gruppen som inom kort tar över och styr hela Sverige.

  2. Och ensamkommande afghaner skall absolut få permanent uppehållstillstånd i landet och inte utvisas – enligt sossepampen Jan Eliasson och förre KD-ledaren Alf Svensson. Så lita inte heller på Kristdemokraterna!

   1. Gråhåriga KD-nämndekvinnor i Migrationsdomstolen är värre än V på att alltid ge permanent även i strid mot Utlänningslagen,t.o.m. helt utan skäl.

 19. Är det en muslimjävlel som är gärningsman får vi börja spotta på dom så dom flyttar från vårt land. Börjar bli tröttsamt med alla våldsbrott från mupparna från Mellanöstern.

  1. Spelar väl fan ingen roll vilken religion personen i fråga har. Hade varit lika jävla illa om det var en ateist som gjort det. Äckliga rasist en ung person har missat sitt liv och du måste utrycka dig om parternas religion. Fan väx upp!

   1. Läste på annat håll att en av mördarna dog.
    Så synd om den unga pojken i så fall, som själv ev. hamnade till att bli ett offer när han försökte mörda en annan. ?

   2. Vad menar du nu? Att en av dom som var med och mördade han på bussen dog sen? Det stämmer inte om de är de du menar däremot sitter alla som
    Var inblandade i mordet på bussen sitter anhållna

   3. Allting är idag snart rasism när argumenten från extremvänstern och det politiskt korrekta etablissemanget tryter !
    Synd att de som ständigt skriker om rasism för att försöka tysta andras åsikter inte är pålästa och vet vad rasism betyder och är men det finns ordböcker att slå i….
    Ordet rasism är idag både ett uttjatat och urvattnattnat ord.

   4. Okej vill du att jag formulerar mig på ett annat sätt menar du? Gör har du ett bättre ord som kanske kan gå in i din hjärna. ISLAMOFOB! Och dom flera som skriver på detta sätt är både rasister och islamofober

 20. Håller hela Sverige på att bli ett vilda västern? Alla skall med….eller snarare drabbas?

  1. Apartheid på bussar skulle rädda många människoliv i Sverige, men absolut haram enligt SSU:s tankesmedja dvs grundlag här?

   1. Det enda som skulle rädda Folkhemmet vore en 100% fungerande massexport av icke svenskar och då handlar det om lågt räknat om upp till 2 miljoner !
    Men tyvärr så kommer importen framöver istället att öka…..
    Sverige behöver ett Återvandringsverk, nu.

  2. Om det ändå vore vilda västern med vita cowboys som jobbar. Nu är det vilda södern med mörka cocainboys, kolmilor.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: