Stäng

Gängledare blev nummer 20 att skjutas till döds i år

BROTTSLIGHET. En person har hittats död efter en skottlossning på Väster i Örebro. Polisen larmades strax före klockan 23 av personer som hört skott avlossas.

Löfven_ett_tryggare_Sverige

Väl på plats försöker polisen ge den livlösa kroppen hjärtmassage men utan resultat. De har nu inlett en förundersökning om mord och knackar dörr för att förhöra vittnen i närheten.

Tekniker är kallade till platsen och ingen har gripits i nuläget.

Inga uppgifter om den avlidnes identitet eller ålder kommer att lämnas ut i nuläget.

Polisen

Uppdaterat: Mannen som sköts ihjäl i västra Örebro var en högt uppsatt ledare inom kriminella nätverket No Surrender. Mannen har varit misstänkt för dubbelmord i Norrköping. Polisen skriver på sin hemsida att ingen är gripen för mordet. I övrigt är man förtegen om offrets identitet och ålder. Örebropolisen har gått upp i stabsläge efter dödsskjutningen.

Om No Surrender på bloggen…

***

Stöd bloggen 

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 reaktioner på “Gängledare blev nummer 20 att skjutas till döds i år

 1. Vi kan inte bryta upp kriminella MC-klubbar, ej heller få stopp på ligor som importerar och säljer knark. Men vi är otroligt duktiga på att ta in nya aspiranter till ovan nämnda företeelser. Vi är också duktiga på att dela ut bidrag till föreningar som sysslar med osvenska aktiviteter.
  Vi har dessutom fostrat mängder av s.k. politiker som har ojämlik syn på hur ett land skall styras och de kan inte komma överens om något.
  Det är ej heller viktigt för dem eftersom de alla får samma feta lön för att göra som deras partigrupp bestämmer och koncentrerar sig bara på en sak sitt parti och eget väl och ve.
  Hur de går för Sverige och den producerande befolkningen använder de inte mycket tid till.

 2. Företrädare för polisen samt professor emeritus i rättskunskap Bo Wennström har uttalat viss tillfredsställelse med uppnådda resultat i bekämpningen av våldsbrottsligheten:

  Delcitat

  Operation Rimfrost har inte lett till färre skjutningar i landet.
  99 skjutningar och 15 döda i år – trots operation Rimfrost. Ett av målen med operation Rimfrost var att få ner antalet skjutningar, men statistiken från årets fyra första månader visar att man inte lyckats med det.
  (Publicerades 2020-05-13)

  Slut delcitat

  Läs mer, se och lyssna till kort video på:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/99-skjutningar-och-15-doda-i-ar-trots-operation-rimfrost

  Delcitat

  ”Jag kan med säkerhet säga att vi förhindrat grova våldsbrott”, säger Stefan Hector, nationell kommenderingschef för Operation Rimfrost

  Fler skjutningar trots Operation Rimfrost
  Skjutningarna har skett under polisens nationella insats mot gängvåldet – Operation Rimfrost. Satsningen, med ökade resurser, syftar till att sätta press på de kriminella för att minska våldet. Men just skjutningarna har alltså inte blivit färre. Trots det menar polisen att insatsen är lyckad och att det hade varit värre utan Rimfrost.

  – Jag kan med säkerhet säga att vi har förhindrat grova våldsbrott så jag påstår att vi har reducerat det dödliga våldet, säger Stefan Hector, nationell kommenderingschef för Operation Rimfrost. (Publicerades 27 april 2020)

  Slut delcitat

  Läs mer, se och lyssna till kort video på:

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/trots-rimfrost-antalet-skjutningar-okar

  Stefan Löfven däremot reagerar numera på den ökande våldsbrottsutvecklingen i vårt land med kompakt tystnad.

 3. Pettersson, Det är tur att du i stort sett bara räknar dödsskjutningar, skulle du även ta med knivmord, misshandelsdöd och andra våldsamma dödsfall i landet så skulle vara tvungen att ta in folk och utöka verksamheten. Egentligen väldigt märkligt att när att av världens fredligaste och tryggaste länder har förändrats till att på många platser i landet bli ett inferno av död och våld, dessutom har gått så långt att knappast någon längre reagerar av myndigheter, politiker eller media.

 4. Ingen ännu gripen för dödsskjutningen i Örebro rapporterar Kling och Klang !
  Hmmmmmmmm, låter bekant…….

 5. Älgjakten pågår under en begränsad tid varje år men dagens svenska mångkulturella trygghet pågår dygnet runt året om !

 6. Den här bilden …

  https://4.bp.blogspot.com/-udvmZUpYJUA/WMrhRPWuJVI/AAAAAAAAF_8/_U0qUOdno1Qjw904zGrwL6YLIurAlQiSwCLcB/s640/Loven%2Bgriper%2Bin%2Blow.jpg

  … publicerades på Jeanders bildblogg redan den 16 mars 2017 efter att Stefan Löfven uttalat ännu ett av sina heliga löften.

  Det blir ytterst sällan så mycket verkstad efter att statsministern och hans ”humanitära stormakts-regering” trumpetat ut sina fagra löften.

  Dessutom har JÖK-maffian i Rosenbad efter snart sex (6) års vanstyre fortfarande försummat att genuscertifiera de kriminella nätverken i hela Sverige …

  https://toklandet.files.wordpress.com/2019/07/reklamprofessor-pc3a5-twitter-om-kulturnyheterna-rapporterat-om-skjutningarna.jpg

  Bildkälla: Skärmdump SVT2 Aktuellt / toklandet,files,wordpress,com

  1. Jämställdheten kan lösas om de skär snoppen av varandra istället för skjuta på varandra. Dessutom minskas antalet potentiella våldtäktsmän efter avavsnoppningen

Kommentera

%d bloggare gillar detta: