Stäng

Stackars barn…

INVANDRING. Göteborgs-Posten skriver en snyfthistoria, antar jag men den ligger bakom betalvägg, om herrarna nedan som det är så synd om. Det är obegripligt att de inte åkt hem för länge sedan, vare sig det är Afghanistan eller Iran eller något annat land som är hemma. De saknar asylskäl. 

https://twitter.com/mariherrey61/status/1282325171374886914

 • 0 procent hade giltiga id-handlingar när de sökte asyl.
 • 0 procent har tappat sina mobiler som de har för att kontakta med släkten.
 • 99,4 procent är män.
 • 49 procent har själva uppgett att de bott i Iran i minst ett år innan de kom till Sverige. I snitt uppgav dessa personer att de bott i Iran i 10 år.
 • 2 procent av dem som uppgav att de bott i Iran säger att de någon gång rekryterats av den iranska krigsmakten till kriget i Syrien.
 • 78 procent har fått sin ålder uppskriven av Migrationsverket.
 • 52 av de c:a 9000 är kvinnor.
 • Varför inte följa FN-konventionen och Dublin-förordningen om första asylland?
 • Varför inte följa Sveriges lagar?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 reaktioner på “Stackars barn…

 1. Hur blev alla dessa s.k barn med helskägg till om de inte har några föräldrar ?
  Har må hända Allah varit framme och är farsa till allihopa ?

 2. Hjärtligt trött på att alla spelar med i charaden om dessa ”unga” när det är tydligt att de är runt 30-årsåldern! De placeras alltså i samma klass som riktiga 15-19-åringar. Fräscht.

 3. DESERTÖRER, och ska dömas som desertörer 😡

  De som värnar om dessa baaaarn ska oxå dömas som medverkande till brott, underhållande av brottsling / alt. krigsbrott mot landet som dessa desertörer (baaaarn) kommer ifrån.

 4. Jag brukar alltid stirra på dom på stan.
  En dag kommer någon av dom att hoppa på mig..
  Då jävlar!

 5. Hur skulle världen vara och se ut om inte patetiska världsamvetet och Socialbyrån Sverige fanns ?
  Mycket bättre om någon frågar mig……

 6. Ge dem snuttefilten åter. De överåriga studenterna 30-40 år. Fint som snus att bli försörjd i detta helsnurriga land.

 7. De här ”små” gossarna lever väl och har under fem år levt på någon form av bidrag från oss skattebetalare, plus utbildningskostnaderna för dem naturligtvis.
  Eftersom de nu saknar sysselsättning skulle de göra stor nytta om de skickades ut på stan för att städa på gator och torg i Göteborg där det f.n.v. ser för jävligt ut med allt skräp överallt.
  Det borde väl GP tillsammans med kommunen kunna organisera.
  Då har de ändå gjort något för bidragen de uppbär, så vi åtminstone får något tillbaka.
  Sedan kan de resa tillbaka hem på semester med enkel biljett.

 8. Kan inte vi folket/ skattebetalare få säga att vi kräver att prover /ålderskontroller skall göras på alla flyktingar.
  Som det är nu försörjer vi fullvuxna karlar på väg mot 30 år med våra medel ,bara för att de har stämplats som barn! Hur sjukt som helst.
  Våra unga skall inte behöva gå i samma skola med dessa falska Sverigehatare.

 9. Läs gärna vart covid-19 smittan kom ifrån, och varför inte flygen från Iran stoppades på grund av pandemin: https://sveanews.wordpress.com/2020/06/09/sverigesmittan-harstammar-fran-iran/

  Vi fick covid-19 från Iran före det att smittan kom från skidresenärerna från Alperna: ”Varför är sportlovsresorna av hazarer från Iran så tabubelagda av myndigheten? Inser de att vi då lägger ihop ett och annat och förstår att förhalningen av flygstoppet från Iran hör ihop med att dessa hazarer inte är svenska medborgare och därför inte kan räddas hit av UD?”

 10. Utvisa alla afghaner som inte arbetar här.Vi har ingen skyldighet att ha dem här till vår försörjning.

 11. Jag tycker uppriktigt sagt synd om dem. All botox och hårfärgning måste kosta stora summor. Men värst av allt är att när de väl kommer hem till Iran så kommer deras mottagande vara allt annat än vänligt. Familjen, släkten, klanen och byn kommer att undra var all deras hopskrapade medel tagit vägen. De har trots allt betalt 100 000 kr till flyktingsmugglarna för en livslång all-inclusive som dessa guldklimpar sumpat.

  1. Argus.
   Knarkförsäljning är lukrativt och alla stölder på Rolex mm lyxprylar har bytts mot knarkpengar.Det är som polisen säger lättare att smuggla ut klockor, guld mm än rena pengar ,när man inte har någon inkomst .
   Hörde att det är två afghanska grupper som slåss i Tantolunden i Stockholm om sin revir.
   Förövrigt byggdes ett flyktingboende i Tanto för två år sedan så nu har de stationerat sig väl på rätt plats.
   Ingen afghan åker härifrån tomhänt !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: