7 thoughts on “Islam en pang religion

  1. Libyen var ett land med ett av världens högsta levnadsstandard tills väst behöver.. göra en sk… ”intervention”. För övrigt kan tilläggas att Ghaddafi jobbade på att förena Afrika; det strider ju mot konialagendan satt då tvingade man att.. göra en.. ”intervention”. Ni har jävligt nyanserade åsikter måste jag säga.. undrar hur svenska ekonomin skulle må om 2 miljarder människor slutade handla svenska produkterna.. precis…

  2. Jag skäms över att människan inte har kommit längre än så här.

    En hoper araber, gapande om nån sagogud, skjutandes från höften mot redan besegrade fien…från någon annan klan tillhörande individer och är väl vid det här laget helsickes skituffa segrare, har fått en ärorik historia att berätta för sina kommande 48 barnbarn.
    Sätter hundra spänn på att de är så uppe i varv att de inte kommer att kunna sova på flera dygn.
    Slåss över en stenöken…

  3. Den ledare som höll ihop detta en gång fungerande land hjälpte vi till att störta/ mörda ! Ville han inte ha betalt för oljan i petrodollar ?? Var landet och dess bank inte kontrollerad av vissa ??? Mvh Sjöström

  4. och tydligtvis är det denna typ av folk som vi behöver i sverige för att liva upp den grå vardagen enl. regeringen, som inte heller sätter identifikation och papper samt fingeravtryck som någon vesäntlig del av att välkomna alla förbrytare!!

  5. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Vissa länder tycks behöva en diktator för att överhuvudtaget kunna existera någotsånär utan att ständigt slåss om makten. Tydligt är att den de tillber minst 5 gånger om dagen inte är stark nog, eller helt klart inte finns.

KommenteraAvbryt svar