Stäng

Patetisk viftande med svenska flaggan

INSÄNDARE. Det jag reagerar mest emot i inlägget på länken är inte Farida Massaoud al – Abanis synpunkter mot den svenska flaggan. Nej, det är dom två filmsekvenserna där svenska fotbollsfans viftar med den svenska flaggan samt står och sjunger den svenska nationalsången samtidigt som dom lägger ena handen på sitt hjärta och där en del har målat svenska flaggan i ansiktet och har den svenska landslagströjan på sig.

Sandor Herold från ett tidigare inlägg

Alltihopa är så vedervärdigt falskt och rent ut sagt patetiskt att se.

Nu när det gäller en sketen fotbollsmatch av inget och noll värde då är ni så in i h-e nationalistiska och sätter värde på Sverige. Då är ni stolta svenskar ända in i själen och Sverige verkar betyda allt för er.

Men var i h – e är ni när ert land håller på att gå förlorat p g a av den svenskfientliga politik som bedrivs av era s k folkvalda?

Var höll ni hus 2015 då mångkulturella vildar strömmade in i landet i hundratusental? Var håller ni hus när mångkulturella vildar mördar svenskar, våldtar svenska kvinnor, bränner svenska skolor, rånar och förnedrar svenskar, bränner fordon i tusental under årens lopp, spränger och skjuter på öppen gata,

utför bedrägerier mot svenska åldringar, bidragsfuskar för miljarder årligen mm mm?

Då ser jag er inte stå upp för ert fosterland varken med eller utan flaggor samt med målade ansikten i dom svenska färgerna. Då är ni tysta och nationalsången är det ingen som sjunger.

Är det inte dags att öppna truten du svensk medans det finns något kvar av ditt fosterland? Är det inte dags att i varje fall sluta att lägga din röst på något av det partier som håller på att utplåna det sista som finns kvar av svensk kultur och svenska seder och bruk? Men tydligen så betyder inte ditt lands och dina barns framtid något för dig annat än när du är på en totalt betydelselös fotbollsmatch. Då kan du sjunga, vifta och skrika ut din falska svenskhet. Då är du en modig svensk patriot.

Men när det gäller allvar, när ditt land håller på att gå förlorat och övertas av primitiva vildar komna från dom lägst stående kulturerna och samhällsbildningar

som finns på denna planet då är du tyst. Möjligen så knyter du näven i byxorna en fredagskväll efter att ha tagit en sup och vågar yppa dom magiska orden ”ja det är för jäääävligt”!

Det som har hänt i Sverige i form av denna massinvandring av primitiva vildar och där den inhemska befolkningen i ett land inte har gjort något mot detta i någon form har mig veterligen aldrig hänt i världshistorien. Något som definitivt inte har hänt är i varje fall det att den inhemska befolkningen aktivt tagit del av sin egen utplåning och aktivt hjälpt till med diskrimineringen mot sig själva.

I vilket annat land så hade befolkningen gjort motstånd mot en sådan politik och krävt dom ansvariga politikernas avgång. Här i Sverige så röstar man på dom!

För mig som invandrare så är detta förfarande helt obegripligt. Jag har en del vänner som liksom jag själv är invandrare och ingen av dessa kan heller begripa sig på den svenska mentaliteten. Helt ärligt så kan jag berätta att dom flesta av den gamla stammen av invandrare bara kan känna ett förakt för ett folk som på detta sätt tydligen är totalt ointresserade av att deras land och deras kultur håller på att förstöras och utplånas.

Personligen så kan jag bara känna äckel när jag har sett dom här två korta filmerna av svenska ”fotbollspatrioter”.

Ni har snart inget kvar att vifta och jubla för eftersom ni snart inte har något land som kan kallas för svenskt. Och vid närmare eftertanke skall ni inte heller ha det. Ett folk som inte känner för sitt land annat än på en sketen fotbollsmatch men f ö totalt skiter i vad som händer med landet skall inte heller ha något eget land som dom kan kalla för sitt eget. Sverige är numera s k mångkulturellt och där den svenska kulturen snart är helt utplånat till fördel för rent barbariska sådana där våld och terror är två av huvudingredienserna.

Om jag nu skall avsluta dessa rader med lite fotboll som inte intresserar mig ett dugg och som jag inte heller kan mycket om så har jag i varje fall under dom korta minuter jag sett från någon match i Sportnytt lagt märke till det allt större inslaget av utländska spelare i Allsvenskan.

Så tydligen så håller det svenska inslaget också där på att försvinna som ute i samhället som helhet.

Så när man betänker detta så är namnet Allsvenskan bra på det sättet att i svensk fotboll så finns snart allt utom svenska spelare.

Precis som det i det svenska samhället snart inte heller finns några svenskar.

Ovanstående rader är inte skrivna med glädje om nu någon trodde det. Tvär om, dom är skrivna med sorg och förtvivlan.

Och dom är tyvärr skrivna av en invandrare enär dom för länge sedan borde ha blivit skrivna av en svensk.

Till sist, tack och lov att jag är 68 år gammal och inte längre ung i detta landet.

Sandor Herold

3 reaktioner på “Patetisk viftande med svenska flaggan

  1. En intressant detalj är att de flaggviftande på ett idrottsevenemang inte ovanligt har ägnat sig åt flaggskändning, genom att ha kladdat text på flaggan. Det gör inte en äkta patriot …

  2. ”Mod och morske män finns i gamla Sverige än.” Tyvärr har du helt rätt Sandor, de är utrotade.

  3. Tack Sandor. Detta skulle aldrig en svensk ”journalist” eller kåsör våga skriva. Om han försökt så skulle han i varje fall aldrig få det publicerat i betalmedia.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: