Arabisk invandrare och partiledare har synpunkter på svenska flaggan

NATIONALISM. Stefan K. skrev nyss ett inlägg om svenska flaggan. Här kommer ett till som man kan ha synpunkter på. Farida Massaoud al-Abani, är född 1988 i Tagiura i Libyen och kom till Sverige som treåring. Hon har tidigare varit med i Vänsterpartiet och miljöpartiet men är partiledare för Feministiskt initiativ Farida har tidigare agerat som partiets talesperson i socialpolitik och asyl- och migrationspolitik. Farida al-Abani är nykterist och emot snus. 

Sveriges flagga en samlande symbol för vårt land Sverige, för alla svenskar och för invandrare som vill bli svenskar.

Den svenska flaggan används av stolthet, i glädje och sorg. Vi har gemensamma flaggdagar och var och en kan ha sin privata.

– Pettersson säger att den som inte accepterar Sveriges flagga kan flytta någon annanstans, men jag kan tänka mig att Farida Massaoud al-Abani skulle vilja byta ut den blå-gula mot en pride-flagga, en BLM eller en grön för islam…

Damen är emot brännvin, snus och svenska flaggan. Undrar om det är den värsta extremist jag hört talas om, hon gör det inte lätt för sig…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

15 thoughts on “Arabisk invandrare och partiledare har synpunkter på svenska flaggan

 1. Hon är en av anledningarna att Fi har sååå stora väljarskaror bakom sig.
  Fastän de flesta väljare är naiva drömmare så får vi vara glada att de har lite självbevarelseinstinkt kvar.

  • Det värsta med vissa invandrare (för det mesta svarta, viz. bror till Sabuni, Bilan Osman. F.Khawari m.fl.) är att de hatar allt svenskt. De hatar statyer, historien, maten, språket, vita människor och att arbeta.De valde Sverige pga generositet (i form av olika bidrag) inte pga lugnet. Det är en sådan kliche och lögn att ”de flyr för livet”. Det en gång fina, lugna landet är historien – det var en gång på 60-talet, då fanns det inte våldtäkter, bilbränningar, knivar i ryggen, uppsjö av knark m.m. Allt detta pga kriminell invandring. Man blir riktigt förbannad när man läser och hör att araber och afrikaner vill bestämma vad Sverige skall göra.

 2. Om inte den Svenska flaggan passar damen så borde
  hon kanske fundera på att flytta tillbaks till Libyen, det är
  nog lättare än att önska bort den Svenska flaggan,
  för övrigt bryr sig ingen om vad Feministisk idioti tycker.

 3. När blir Prideflaggan Sveriges fana istället för en flaggan med det otäcka korset som garanterat upplevs som rasistiskt av icke svenskar från Afrika och andra länder ?
  Bäst att fråga dagens bestämmande knäböjarorganisation BLM om saken……

 4. Vi har fortfarande demokrati i detta land.

  Det är därför vissa personer kan vinkla frågor och åsikter in i absurdum.

  Det är mest för att man vill framhäva sig själv och för att man inte är nöjd med sitt eget liv och leverne. Då kommer ett fanatiskt tänkande fram, som fokuserar på ”oviktiga småsaker”.

  Värdigheten försvinner och enfalden tar över.

  • Efter ”Jöken” har vi inte demokrati i Sverige.
   Svenska folket har inte röstat för denna regeringen.
   Politiker tillsatte Regeringen utan folkets stöd.

 5. Sånt här borde klassas som SVERIGE-fientlighet och leda till omedelbar och ovillkorlig landsförvisning!

 6. Det gula korset sticker naturligt vis i ögonen på en islamist.
  Att sozzarna satt en flagga på rockslaget sen några månader tillbaka är lika patetiskt som allt annat de tar för sig.

 7. Den som har synpunkter på vår flagga kan flytta nån annanstans. Det gäller även dom som är födda här. Stick om det inte passar…

 8. Vänster folk och vissa invandrare, rent ut sagt ogillar den svenska nationalstaten och alla svenska symboler.
  Vi så hemska rasister att hon t o m blivit partiledare och fått en plats bland överheten som förtrycker folket. Hon tillhör överklassen men låtsas kämpa för folket.

 9. Förstår att det stör dig Farida, FYI är det kärlek till den 🇸🇪, som vi kämpat för i snart 1000 år, som skapat ett sånt fint land som miljoner av er nu kommer och vill njuta av.

 10. Du vill alltså ha ett flagg-förbud. Själv föredrar jag ett maskerings-förbud bland dina kompisar AFA och muhammeds egendom(kärringarna alltså).

Kommentera