Stäng

Överfallsvåldtäkt i södra Stockholm

BROTTSLIGHET. Polisen har fått in larm om en överfallsvåldtäkt i Flemingsberg, södra Stockholm. En person ska enligt anmälan ha överfallit och våldtagit en kvinna i ett motionsspår.

Från Expressen vid ett annat tillfälle.

Larmet kom strax efter klockan 10 på tisdagen efter att kvinnan hittats av en förbipasserande. Polisen finns på plats i området med flera patruller och en helikopter.

Målsäganden är fortsatt på sjukhus och patrull är där tillsammans med henne. Det finns just nu ingen misstänkt i ärendet som rubriceras som grov våldtäkt..

Polisen

Domar för sexualbrott 2012-2017. Pdf-fil att skriva ut.

Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och i utlandet

-Pettersson noterar att det saknas ett signalement…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 reaktioner på “Överfallsvåldtäkt i södra Stockholm

      1. Tror naturligtvis att det är en etnisk äkta infödd svensk, vad skulle det annars vara i dagens och Steffes trygga och heligt mångkulturella Sverige ?
        Vid osäkerhet, fråga G.W han vet…..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: