Somalier, 16 år och vaneförbrytare gick lös och våldtog 12-årig pojke

BROTTSLIGHET. 16-åringen misstänktes för 35 brott och omhändertogs. Men han kunde ändå överfalla och våldta en 12-årig pojke på en promenad, enligt åtalet. Efter våldtäkten lyckades pojken köpa sig fri för sin veckopeng, rapporterar Expressen

En knapp månad senare misstänks 16-åringen ha överfallit en 11-årig pojke. Men pojkens föräldrar gav sig ut på jakt och lyckades själva gripa 16-åringen.

-Pettersson är lätt chockad, inte över somalierns gärningar, sådant är allt för vanligt i det nya Sverige, men förvånad över att Expressen skriver att 16-åringen är medborgare i Somalia och inte okänd för polisen.

Somaliern bor i vanliga fall på en annan ort. I april förra året dömdes han till vård enligt ungdomskontrakt, där fokus låg på att att han ”skulle upphöra med sitt kriminella beteende”.

Men han uteblev från alla inbokade samtal, och i oktober beslutades att han skulle omhändertas. Därefter har han varit placerad på flera hem.

Förutom de tre brott han nu har åtalats för misstänktes han för att ha begått hela 35 brott under förra året. Det handlade bland annat om misshandel, olaga hot, ofredande och inbrott. Det framgår av handlingar från socialtjänsten.

Varför är ynglingen kvar i Sverige? Somaliska föräldrar skickar hem sina barn på uppfostringsresor så varför kan inte Sverige utvisa?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Somalier, 16 år och vaneförbrytare gick lös och våldtog 12-årig pojke

 1. Pedofilin växer och sprider sig överallt. Stoppa pedofilerna , kastrera dem.
  Undrar hur den 12 åringen mår i dag , samt familjen.
  Men Bolan och kompisar klappar händerna. Ett till offer, så bra eller ?
  Perversa människor skall vara inspärrade.

 2. Tänk så mycket tragedier mångkulturen ger offren och deras anhöriga.
  Vissa av de som kommer hit, är totalt likgiltiga inför den skada deras offer utsätts för. Man hatar vår kultur, vår vänlighet och vårt förlåtande sätt.
  De ser ner på oss, som nazisterna gjorde med judar.

 3. Jag misstänker att han är äldre för så brukar det vara. Han bör utvisas till en diktatur för att få bukt med den negativa livsstilen. Sverige är en demokrati även om vi är på väg ifrån, så ska den katastrofen inte infrias någonsin. Men då krävs det att vi utvisar alla brottslingar, som är möjliga. Man ska även naturligtvis för kriminella återkalla förvärvade svenska medborgarskap. Det är regering och myndigheter utan kompromisser sedan länge skyldiga svenska medborgare.

 4. Tänk om alla ytterområden inte hade byggts på 50 60 och 70-talet runt om i hela Sverige, var skulle alla nysvenskar då istället bo idag ?

  • Bästa sättet att lära apan hut vore slå honom gul och blå och utvisa hela familjen som inte kan uppfostra sina sjuka avkommor. Visst man kan utvisa till Somalia – Bilan Osman åker dit på semester så det betyder att det inte är farligt att bo där. Själv upplevde jag härom året hundratals somalier på Arlanda som åkte dit på semestern – trodde jag var i Mogadishu. Somalier ska inte bo i Sverige och dessutom är det inte hälsosamt för dem pga bristen på D-vitaminet.

 5. – och sådana avarter till människogruppen
  vill LANDSFÖRRÄDARNA importera fler av!

  ”Överdkott” ska kasseras!!

  Det är inte vårt fel att muslimerna
  avlar fler ungar än vad de kan föda!

  Det är inte vi som ska ta hand
  om överskottet !

  Den övriga djurvärlden har reglersystem
  för ”överproduktion” av avkommor!

 6. Fredrik Reinfeldt, Centerpartiet, Miljöpartiet, Vänsterpartiet, Såssarna, Batikhäxorna, Kulturkräken, De flesta ”kändisarna”, muslimska brödraskapet, Svenska kyrkan, Media, SVT, etc. etc. : TACK FÖR ATT DU VALDE SVERIGE ! Måtte detta helvete drabba er själva nå´n gång…

  • Svaret är enkelt, Steffe övriga 7 klövern och ca 80% av den trygga svenska väljarkåren vill ha sådana som det heter lönsamma parasiter i Sverige !
   Snart 2022 och val och då väljer det svenska naiva och konflikträdda svenska folket återigen in den landsförädiska 7 klövern i riksdagen och sedan rullar massimporten av icke kristna kriminella parasiter in i Sverige vidare.

 7. varför kan man aldrig sända tillbaka dessa odågor, de har dubbla medborgarskap och ändå hittas det på en urdum ursäkt för dem att få stanna här???
  Gud hjälpe oss för alla idiotbeslut svenska regeringar hittar på

  • Drygt 90 procent av invandrarna i Rinkeby är utrikes födda, knappt 50 procent är från Afrika, den största gruppen är somalier men långt, långt ifrån 99 procent.

Kommentera