Volymmål är politiskt trams

INVANDRING. Människor är inte volymmål. Sverige har en lång tradition av att försvara de mänskliga rättigheterna och också asylrätten. Så måste det fortsätta, skriver Jenny Wennberg i en ledare på Aftonbladet

-Pettersson vill påminna om att det var Jenny Wennberg som skrev att sojamannens tid är här i maj 2020. En sojaman är motsatsen till en machoman eller karlakarl som det hette förr. Samtidigt som Jenny Wennberg och Anders Lindberg skriver om sojapojkar så är de för importen av hundratusentals män från den värsta machokulturen i världen, Mellanöstern, och tror att de ska bli sojapojkar. Galenskapen på Aftonbladet är total.

Nu påstås det att vi ska värna asylrätten. Alltså en asylrätt som inte fungerar och inte har fungerat på många år.

 • Jag skulle vilja se argument om varför massinvandringen av unga män från Afghanistan, Mellanöstern och Afrika är bra? Finns det några fördelar?
 • Kan någon förklara varför Sverige inte följer FN:s flyktingkonvention?
 • Varför följer inte Sverige Dublinförordningen om första säkra asylland?
 • Varför nekas araber och muslimer att söka asyl i de rika Gulfländerna?
 • Varför är det mest ekonomiska migranter som söker asyl? Fattigdom är inte ett asylskäl.
 • Att åka över halva jorden för att söka asyl för att kunna leva på bidrag är ingen mänsklig rättighet.
 • Läs gärna Joakim Ruist artikel i SvD om att Vi haft volymmål i 40 år.
Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Volymmål är politiskt trams

 1. Utslaget av hela jippot kring regeringsmakten bevisade,att de Gröna kommunisterna med sina dryga 3 %,styr landet Abzurdistan !
  Lakejen Rö-ven står på nytt där som det fån han är…
  Nu var ju inget annat väntat med den lilla sketpjutten från M,som en av förhandlingspartnerna.

 2. Kvoten för flyktingar från Mellanöstern och Afrika är sedan länge fylld. Släpp inte in en till. Öppna istället porten för flyktingar från Hongkong, Kina och Nordkorea. Asiater är vana att arbeta från morgon till kväll sju dagar i veckan. Hur muslimer jobbar i sina hemländer vet jag inte, bara att 90% av de muslimska universitetsstudenterna läser islam. Det kan inte tillföra samhället något.

 3. Jo dom reser genom 8-9 länder och i det sista av dem slänger dom passet så därför är dom papperslösa när dom hittat landet där allt går hem, tänk bara på vad Sydsvenskan tjänat massor av pengar på annonser om tappade (slängda ) Pass !

 4. Finns det nu några bra argument för invandring genom asyl, återförening eller brist på arbetskraft?
  Jag anser bestämt att endast NEJ duger.
  Folk som har kommit vill tydligen inte bli svenskar utan det är vi som ska rätta oss efter dem.
  M.a.o de vill leva i Sverige lika som i det land de kom ifrån, bara det borde våra politiker reagera på, men som vanligt de såg det inte komma.
  Det är så urbota dumt så alla borde fatta, men icke sa Nicke, eftersom de flesta tycks endast gilla schlagerfestivaler, och SVT’s humorprogram samt de som utger sig vara artister liksom Özz m. flera.

 5. Varför vill inte riksdagspartiet SD ha noll kronor i svenskt bistånd, varför driver inte SD kravet om ett totalstopp för all typ av invandring till Sverige och att ersätta Migrationsverket med ett Återvandringsverk ?
  Tror faktiskt att SD skulle tjäna röster på det.
  Blir självklart en röst på AFS i valet 2022 precis som i valet 2018 och i senaste EU-valet.

  • Dom har inte begärt något återvandringsverk men vill ha återvandring, några fler verk behöver vi inte där behöver saneras även bland dessa..

  • Med dom kraven du nämner kommer AfS aldrig att bli ett parti att räkna med.

   Bistånd är bra vid akuta katastrofer och i liten skala på plats.

   Viss arbetskraftsinvandring måste vi ha, annars flyttar företagen.

   SD vill sedan många år ha återvandring.

   • Bistånd vid akuta katastrofer är en sak men att systematiskt pumpa ut bistånd i form av svenska skattepengar till länder som bara lever på dessa bidrag utan motprestation är inte acceptabelt !
    Arbetskraftsinvandring endast när ingen arbetsför svensk är arbetslös och det då ändå saknas arbetskraft men den arbetskraften ska komma från Norden och från Väst och MellanEuropa.
    Tror på AFS som parti precis som SD: väljare tror och hoppas på sitt parti, det är det fina med demokrati att få tycka och tro på olika saker och samtidigt visa varandra respekt.
    Önskar SD lycka till i valet 2022, partiet har definitivt en stor potential om bara mer politiskt inflytande uppnås.

 6. Det är ingen mänsklig rättighet att traversera 10 – 20 säkra länder och förvänta sig en livslång all-inclusive. Vi kan skippa volymmässigt om vi a) Minskar bidrag till ett minima för icke-medborgare. b) Inför arbetsplikt, aka AK-jobb. c) Slutar dela ut pass till kreti och pleti. Om du fått asyl kommer du bara att få ett högst tillfälligt pass som gäller utresa från Sverige och inresa i ditt hemland.

  Genom att eliminera de så kallade pullfaktorerna skulle istället så kallad pushfaktor och tsunami åt andra hållet uppstå. De som verkligen flyr skulle stanna, de andra skulle försvinna som en avlöning. En lämpligt placerad brevlåda för återlämnande av medborgarskap får vi inte heller glömma.

 7. Hon har helt rätt. Vi ska inte ha volymmål.
  Vi ska ha noll invandring och påbörja återvandring istället. 👍👍

  • Ett Återvandringsverk som inget parti i riksdagen från V till SD talar om, bara fosterlandspartiet AFS !
   Känns bra att vara medlem i och sedan 2018 ha röstat på AFS.

 8. Ytterligare en medelålders kärring som suktar efter afghanhanne på vår bekostnad.

Kommentera