Galenskapen på Aftonbladet är total

MEDIA & INVANDRING. Socialdemokraten och desinformatören på Aftonbladet, Anders Lindberg twittrar om en artikel i AB som handlar om att sojamännens tid är här och machomannens tid är ute. 

En sojaman är motsatsen till en machoman eller karlakarl som det hette förr. Jag ska inte fördjupa mig för mycket i detta men samtidigt som Aftonbladets Jenny Wennberg skriver detta försvarar Anders Lindberg, Aftonbladet och många fler feminister importen av hundratusentals män från den värsta machokulturen i världen, Mellanöstern, och tror att de ska bli sojapojkar.

Den hårfagre yngling från 1971 var och är ingen sojapojke, idag driver han en blogg i de sörmländska skogarna. Tiderna förändras, men en machoman är ingen högerextrem galning som AB tror utan en man som vet var gränserna går. Det är feministerna och sojamännen på Aftonbladet som förstör vårt land. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Galenskapen på Aftonbladet är total

 1. […] -Pettersson vill påminna om att det var Jenny Wennberg som skrev att sojamannens tid är här i maj 2020. En sojaman är motsatsen till en machoman eller karlakarl som det hette förr. Samtidigt som Jenny Wennberg och Anders Lindberg skriver om sojapojkar så är de för importen av hundratusentals män från den värsta machokulturen i världen, Mellanöstern, och tror att de ska bli sojapojkar. Galenskapen på Aftonbladet är total. […]

 2. Tänk efter lite.
  Hur blir det när IS-krigarna tar till vapen i Sverige?
  Och mullorna manar i moskén.
  Och de “ensamkommande barnen” ansluter sig.
  Hur är det med beredskapen då?
  Är alltihop uppeldat?

 3. Vilka kvinnor blir attraherade av en soyapojke ? Dom flesta Svenska män är dom mest jämnställda i världen och ser inte ner och förtrycker sina kvinnor trots feministernas ständig klagan.Kvinnor vill ha hela och rena och maskulina män som inte behöver “tuppa”upp sig hela tiden och som är trygga och pålitliga i vått och torrt.Soyapojkarna är inte mycket att hänga i julgranen när det blåser snålt.

 4. Anders är 100% soja, knappast någon nyhet, men inte heller något att skryta om.

  • Jag tycker att A.L är 100 % Goja, någon gång i framtiden
   måste det göras en tecknad serie om denne stolle,
   Så mycket stolligheter som han presterat igenom
   åren kan ju inte gå kommande generationer förbi,
   dom måste få ha något att garva åt!

 5. Tog beslut igår att utöka min lilla hjälp till både Aftonbladet och Expressen inte bara inte kommer att köpas (sluta för 3 år sen), men nu aldrig mera gå in på deras ljud hemsidor och bidra med annonsintäkter. Fy faan va Dom har utökat tvivel på medias rapportering i Sverige med sin ensidighet. Först nu börjar det märkas och dom försöker skriva lite enstaka om brister som vi har fått sedan vi öppna våra hjärtan dvs plånböckerna och gav faan i våra äldre som nu fått personal utan adekvat utbildning och enligt många den stora orsaken att äldreboenden drabbats.
  Nej no more kvällstidningar som Expressen o Aftonbladet !!!!

 6. Ifall de inte lyckas politiskt ta över landet, så kommer ett beväpnat uppror, med krigserfarna “isispojkar”med följe, att försöka. Behövs inte många, ett par tusen räcker gott och väl. Kommer sojapojkarna med Anders i spetsen att kämpa mot eller kommer de istället att dela ut allt vi äger, och servera saft och bullar. Det ramlar nog över på de sk. machopojkarna att försvara landet, om det finns några kvar den dagen.Vilket känns tvivelaktigt. Att den kommer, är jag tyvärr, tämligen säker på.Om tio femton år sådär, om det här fortsätter, är vi nog där. Kanske ännu tidigare. Den som lever får se, det gäller att man inte hinner bli avlivat på nåt äldreboende innan dess. Efteråt är vi antingen ett kalifat med slöjtvång och sharia eller ett sönderslaget land av inbördeskrig, som många av länderna i mellan östern och Afrika.

  • Konstigt att de vill att svenskar vara soja samtidigt som de importera och springer efter grott människor.
   Ambivalensen beror på att de inte förstår sitt eget känsloliv. Dessa trånande kvinnor vill uppfattas som prinsessor av svenskar, men leka hora med skäggiga barbarer.

   Strunta i deras teorier, det bygger bara på hormoniell obalans. Sluta försöka avköna de bästa männen i världen och bete er som de kvinnor ni är. Det är inga sociala konstruktioner utan ett resultat av miljoner års evolution. Vi behöver inte vara oense om att vi är människor med olika förmågor, i slutändan har vi samma behov.

 7. Varför importerar de inte enbart Soja-hens dådå?

  Dom vet Verkligen inte vad dom Sysslar med!

 8. Dubbelmoralen är total. Vill de komma åt den destruktiva manligheten- starta med att våga säga till och ingripa där den faktiskt finns- hos män från kulturer som i sin kärna är kvinnoförnedrande. Ja, jag tror att de flesta förstår vad som åsyftas. Det är just DÄR som de som säger sig vilja ha jämställdhet kan göra nytta. Svenska män är redan jämställda. Svenska män. Så, vilken av dessa vänster-dubbelmoralister vågar ta i frågan om att män från vissa kulturer på riktigt är kvinnoförnedrande? Ingen av dessa gaphslsar vågar ta upp detta? Förvånande……..

 9. “Anders Lindberg twittrar om en artikel i AB som handlar om att sojamännens tid är här och machomannens tid är ute”

  Snacka om självförhärligande. Om det nu går så illa så att sojamännens tid kommer, kommer machomännens tid som ett brev på posten. Men inte vilka machomän som helst utan de från Långtbortistan och då är Sveriges saga all men också machomännens från Långtbortistan ty då kommer det inte finnas någon längre som försörjer dem.

  Repatriera mera! Och fler!

 10. Att Anders Lindberg inte är frisk i de övre regionerna kan ju en amatörpsykiatriker lätt konstatera.

 11. Jag har faktiskt aldrig upplevt att någon riktig karl har begagnat sig av uttrycket “Macho”. Däremot förekommer begreppet ganska ofta bland diverse fruntimmer. Och kom ihåg, att dessa klär sig i både kjol och byxa. A.L. inräknad. Annars minns jag att legendaren Sven Tumba brukade använda det hemsnickrade “Lattjo” ganska frekvent, men det är ju en annan historia…

Kommentera