Ingen svensk kommer att behöva avancerad vård

PANDEMI. ”Vi planerar för det värsta och hoppas på det bästa.” Den devisen borde vara vägledande för det politiska ledarskapet i dessa kristider. Så är det också i andra länder, men i Sverige har vi istället en defensiv regering, skrev Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson för fyra månader sedan. 

Det verkar som vi har en regering som inte planerade alls och chansade med svenska folkets liv och hälsa. Nu har vi över 5.400 döda och en statsminister som förklarar att Sveriges corona-strategi inte är ett misslyckande.

Johan Carlsson, generaldirektör på Folkhälsoinstitutet och Anders Tegnells chef den 7 februari 2020

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Ingen svensk kommer att behöva avancerad vård

 1. Vad ska vi lära av denna fjäder som blev en höna med hjälp av globalister och media? Är det för att vi ska bli en lättkontrollerad befolkning? Eller är det för att folkvandringen blev misslyckad?
  Natuligtvis tragiskt med alla dödsfallsnotis.
  Om vi skulle lära något av denna pandemi är det att sund kost, minimalt läkemedelsbruk och mycket träning och motion är det som hjälper bäst som vanligt.
  Hur tror ni människor kommer att förhålla sig till det rådet?
  Jag kan se i min spåkulan att dom kommer att vara stillasittande, äta osund kost och skrika efter medicin. Arma människor.

 2. Rubriken är faktiskt korrekt. Att vårda en coronasmittad är rätt basalt, det är förvånande att man misslyckats så kapitalt.
  1) Häv infektionen. Om man lyssnat på Trump istället för att käfta emot så hade fler klarat sig. Det finns en handfull preparat som visat god effekt.
  2) Säkra syresättningen. Tillför syrgas. En enkel och billig metod. Till skillnad mot allt annat så råder det ingen brist på syre.
  3) Säkra syresättningen. I svåra fall, använd respirator.
  4) Hindra immunförsvaret att skada frisk vävnad. D-vitamininsufficiens har visat sig medverka till att immunförsvaret angriper frisk vävnad. Autoimmuna sjukdomar är kända sedan länge och mer eller mindre effektiva mediciner finns. Att rädda handen för den som varit i Orten, det är avancerat.

  Enkelt uttryck har man inte förstått allvaret. Man hade med en ovanligt liten dos av vanligt folkvett kunnat minska smittspridningen ordentligt. Om man redan i slutet av januari stoppat direktflyg från smitthärdar som flera andra länder. Om man infört karantän för dem som reser in. Om man inte vaskat alla beredskapslager. Om man haft tillräckligt med sjukhusplatser. Om man inte hindrat användningen av världens kanske bästa skyddsmask och andra skyddsmedel för personal av byråkratiska skäl. Om man inte hade anställt analfabeter i äldrevården. Osv, osv, …

  Sverige anno 1969 hade klarat detta mycket, mycket bättre. Det är vänstergiren på sjuttiotalet och därefter som till syvende och sist har orsakat de flesta problemen vi ser i dag. Nu vill personer med ytterst nedsatt kognitiv kapacitet accelerera förfallet ytterligare genom att slaska historien. Om de lyckas med det så är de själva som drabbas då det finns ingen som har förmåga att kompensera deras dumhet.

 3. https://www.dn.se/nyheter/varlden/boris-johnsons-fastmo-vill-stoppa-apor-som-plockar-kokosnotter/


  många Primater gillar att ha en uppgift att fylla, så även
  många andra djur, spec. Hundar…kanske är det en inne-
  boende och medfödd ära att ”på ngt vis” att få göra rätt
  för sig, å på köpet bli omtyckt och gillad av likasinnade
  med liknande ideologitänk…Japaner, så även de flesta
  Kineser är driftiga individer som förfaller helt sålda på
  att göra rätt för sig…kanske borde Boris fästmö bry sig
  lite mer om alla snedögda som smått älskar utföra sina
  skitjobb…de har funnit sig i sin lott helt sonika

  Är helt övertygad om och över att minst 90% av våra
  invällare (men inte Svenska fjollor) skulle med glädje
  lätt skulle fixa både dåliga å bra jobb utan att skolas
  om och bli studenter innan de fick ett skyst kneg här
  Tror de flesta inte bangar för att skita ner händerna,
  vilket de efter 5-10 år skulle få efter att utbildats till
  att bli bortklemad Svensk

 4. Jag vet inte i stort hur myndigheterna skött/misskött sina uppdrag, men när det saknades munskydd, så ändrade väl folkhälsomyndigheten reglerna att äldrevården inte skulle ha munskydd. Hade man ocertifierade munskydd blev användarna extra riskbenägna, så det blev farligare än helt utan munskydd. Vem fattar den logiken, vårdare är inga småbarn? Det var väl en lögn för att skydda sig för kritiken av saknade beredskapslager. Jag tror de flesta inom vården är både erfarna, praktiska och kloka med få undantag, men de har alltför dåligt stöd från sina högre chefer och myndigheter.

 5. Det fisnödiga-kränk-inte-någon Sverige, det kommer ta mycket lång tid att reparera den nedsolkade Sverigebilden om det nu någonsin går?

 6. Och det mest märkligaste av allt. Den press som säger sig granska makten i Sverige gör allt, för att höja dessa ”hjältar” i coronabekämpning till skyarna.
  Kan inte journalister räkna? Det är ju en icke oväsentlig skillnad på hundratals och tusentals.

Kommentera