”Svensk” dömd för mord i Mexiko – får 38 år

BROTTSLIGHET. Svensk dömd för mord i Mexiko – får 38 år, står det i svenska medier. När man kontrollerar med medier i Mexiko visar det sig som så ofta att de svenska ”seriösa” medierna är väldigt vårdslösa med etniciteten.  

Mördaren är en chilenare med dubbelt medborgarskap, chilensk och svensk. Mannen och kvinnan har tidigare bott tillsammans i Umeå men flyttat vidare till Mexiko.

Det var den 20 juni förra året som kvinnan sköts till döds på öppen gata i sin hemstad Tequisquiapan, 140 kilometer nordväst om Mexico city, sedan hon lämnat sin dotter på skolan.

Enligt åklagaren var motivet bakom mordet att 57-åringen tecknat en livförsäkring för sin före detta sambo på motsvarande 520.000 kronor som han skulle få tillgång till vid hennes död.

-Pettersson säger att 38 år känns skapligt och jag tvivlar på att Mexiko har rabatt som i Sverige och jag tror inte varje dygn för en fånge kostar 3-6 tusen som i Sverige så Kriminalvården borde göra ett studiebesök i Mexiko och fundera på att hyra fängelseplatser, givetvis av humanitära skäl…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

8 thoughts on “”Svensk” dömd för mord i Mexiko – får 38 år

 1. Kalasbetalaren

  04 07 2020 at 12:05
  Förlåt om jag var otydlig! Hon har naturligtvis ingen om helst skuld i det som inträffat.

  Jag menade bara hur vänstergalningarna hade sett på saken.”
  Släkten försökte få henne hem, men hon var äventyrlig av sig så tyvärr..

  Den svarte mördaren fick 25 år. Här hade man säkert fått henne som skyldig.

 2. Min kusin bosatte sig i Mexiko när hennes amerikansk make dog.Hon bodde i 6 veckor nära USA:s gräns, när hon blev brutalt rånmördad av en svart man i sitt hem.

  • Vilken rasist! Hon fick vad hon förtjänade!

   Hade hon gett negern som var för lat för att jobba själv allt hon ägde så hade det aldrig hänt! Rånmordet i alla fall. Han kanske hade lustmördat henne, men det har han ju rätt till med tanke på slaveriet.

   Allt enligt BLM:s syn på livet!

   Förlåt, jag var bara tvungen att skriva detta. Beklagar sorgen.

   • Släkten varnade henne från flytt till Mexiko. Men vad kunde de göra, hon ansåg att det var så mycket billigare att bo nära gränsen till USA.
    Han hade följt efter henne från Casinot(!) och tvingat in sig i hennes hem.
    Hon förstod inte bättre.Jag är benägen att hålla med dig, fast det är min släkting. Man kan inte göra vad som helst utan man måste tänka sig före.

   • Förlåt om jag var otydlig! Hon har naturligtvis ingen om helst skuld i det som inträffat.

    Jag menade bara hur vänstergalningarna hade sett på saken.

    Deras filosofi är ju att om bara alla som har jobbat för att få någonting, hade gett bort det till dom som är för lata för att jobba själva, så hade fred rått på jorden för första gången sen Eva tvingade Adam att äta äpplet.

 3. Ja kan en negress bli ”årets Skåning”,kan väl även utomjordingar bli ”svensk”,i detta PK-extrema vansinnets land.

 4. Undrar om det är skattesmitaren som bakade empanadas i Akalla by ända tills elkostnaden blev ett faktum per familj. Alltså hade en chilenare ett bageri, han hyrde in sig hos ett par familjer när elen var gratis och sålde piroger över hela Stor-Stockholm och tjänade miljoner.
  Sen stack de utomlands ,kanske den här trevliga entreprenaden som SKV söker.Söker och söker….. De kunde ha tagit honom när han var här.
  Små tvätterier finns också över Stor -Stockholm.I hyreshusen där allmänna tvättstugor är vanligt och elen vatten mm ingår i hyran har ett större gäng med utlänningar etablerat sig små tvätterier.De hämtar tvätten från mindre pensionat ,restauranger mm och tvättar och får betalt.Svensken betalar naturligtvis alla kostnader, då i många hus bor bidragstagare , så det är inte så noga med kontroll från hyresgäster vilka som tvättar när lägenheterna hyrs ut både i andra och tredje hand.
  Återigen ,fram med vattenmätare i tvättstugor och betalning efter förbrukning.

Kommentera