Stäng

Stefan Löfven avvisar fast volymmål för antal asylsökande

INVANDRING. Statsminister Stefan Löfven säger nej till ett fast volymmål för hur många asylsökande som får komma till Sverige. – Vi ska inte ha ett fixt antal människor som innebär att man inte kan stå upp för asylrätten, säger Löfven till Sydsvenskan. (betalvägg).

Stefan Löfven. Pressbild Socialdemokraterna

I stället öppnar han för ett rörligt mål som skulle innebära att Sverige tar emot mellan två och tre procent av de asylsökande som kommer till EU under ett år. Löfven hyllar även miljöpartiet som regeringspartner och förklarar varför Sveriges corona-strategi inte är ett misslyckande.

Statsministerns uttalande kommer samtidigt som samtliga riksdagspartier just nu sitter i samtal om den framtida migrationspolitiken.

-Pettersson undrar hur Löfven (S) tänker. Sverige har tagit emot sin andel med råge och att ta emot fler hjälper inte. Migranterna måste bygga upp sina egna länder, inte rasera Europa…

Stefan Löfven (S) har inget lärt, han har bara en princip. Makten framför allt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

44 reaktioner på “Stefan Löfven avvisar fast volymmål för antal asylsökande

 1. Sossarna är alltså på väg att bedriva samma politik som fick dem att rasa i opinionen. Uppgången under pandemin är snart ett minne blott.

 2. Då är det kört!!! Såg nu att sd inte ens får vara med o förhandla!?!?
  ASYLRÄTT!!!?? Vem faan kom på det ordet som gör att de styrande förstör livet för oss .!?!? Svenskarnas rätt till ett tryggt liv verkar inte betyda något.fy faan!

 3. Jag tycker att vi avvisar löfven och hela hans pajasregering. Ner i avloppet med dom

  1. Ja, tänk om det vore så enkelt, men visst hade de passat bra där bland de andra fekalierna !

  2. Alternativet kan vara att skicka dom naken i en container destination Norra Ishavet.

 4. Men Men storsvetsarn kanske bara vill se om det Jens Orback sa -04 var sant? Och var det inte det så lovar han att fixa Sverige! Alla islamister (muslimer) ut! Ps tänk på att inte bygga murar.

 5. Vilken sunt tänkande svensk skulle tro att denne pajas kunde komma med något vettigt.
  Han är så kär i makten och den ohemula lön han kvitterar ut så varför ta risken att bli av med detta, det är ju ändå cirka 30% av svenskarna som gillar hans göranden och låtanden, hur nu detta kan vara möjligt.

 6. Den tidigare valboskapen har insett att det måste få ett slut, så in med mer valboskap som bara förstår att bidrag är bra

 7. Sverige går sedan länge på knäna.Skola,
  vård, polis o invandring. Pengar saknas
  (Vi är rika..) till det mesta.S ”lovar” att
  höja skatten. Önskan att sitta kvar vid
  makten är större, än att inse Sveriges
  allvarliga situation. Arma land

 8. Vad skall sossarna annars göra när ingen röstar på dem? Fortsätta importera muslimska kaos migranter förtsås. Skulle inte bli förvånad om de gör en deal med Erdogan och importerar alla migranter han hittills lyckats radikalisera…

  1. Instämmer ! Inte ett ord från övriga partier efter Löfven uttalande ”lyrisk över Mp”

 9. Det gäller att hålla sig kvar vid makten till vilket pris som helst.
  Ändamålen helgar medlen.
  För att bli av med honom, måste han nog bäras ut med våld.

  1. Ja för han och hans regering har ju inte så många hjärnceller så att dom kan räkna ut att dom inte är välkommna i Sverige.

 10. Jag bara undrar?
  varför?
  varför går han emot allt normalt förnuft.
  Han äger inte sverige,
  han skall leda sverige
  inte låta pajas partiet MP på 3% styra honom
  Vad fattas denne man?
  Mannen som kröp i djäulens röv och försvann!

 11. Alla kan se att det är 3% partiet MP som styr idag, lägg sen till att i deras ungdomsförbund väntar en massa typer som tycks sakna all verklighetsförankring, dessa figurer kommer att slussas in allt
  efter att språkrören ska bytas ut,, det enda som skulle behöva
  bytas ut är just MP mot A F S,, dom hade återupptagit Ian W s
  drag under galocherna

 12. Han har gett sig fan på att han ska behålla makten tills
  Muslimerna kan ta över, men det är i princip den lilla
  sekten MP som dikterar villkoren med hjälp av Mähän
  i Centerpartiet, , hörde en stund på PÖSMUNKEN
  Anders W Johnsson, men orkar bara med att lyssna i
  fem minuter, med ett överlägset flin på läpparna snackar
  han som om C är ett stort parti? att dom ligger på 8 %
  tycks inte ha sjunkit in hos Pösmunken.!

  Det finns bara ett sätt att få ut skadedjuren , och det är
  att slänga ut dem på valdagen, ifall inte Svensken
  begriper det är det nog bara att säga adjö till det gamla landet

 13. Varför ända in i glödheta vill de som styr landet inte ta till sig fakta och inse den allvarliga situation som Sverige befinner sig i ? Istället vill man vad som tycks helt medvetet försvåra läget ännu mer ! Här några rader ur Gunnar Sandelins artikel och redogörelse om sakläget, från Kvartal den 25 juni: ”Hot mot landets trygghet och välstånd.”
  ”Sveriges demografi har förändrats dramatiskt under 2000-talet. Inte bara till volymerna, utan också vad gäller sammansättningen. Den svenskfödda befolkningen har minskat medan främst mängden av människor med bakgrund från Mellanöstern och Afrika har ökat markant. Migrationsverket har totalt sett beviljat nästan två miljoner uppehållstillstånd sedan millennieskiftet.

  Från asylkrisen 2015 till i mars i år har Sverige beviljat fler än dubbelt så många uppehållstillstånd till asylsökande, inklusive kvotflyktingar, jämfört med vad övriga Norden har gjort tillsammans. Det innebär att Sverige har låtit mer än sex gånger så många asylsökande få stanna jämfört med genomsnittet för Norge, Danmark och Finland. Till det kommer åtminstone en anhörig per asylinvandrare och då fördubblas skillnaderna i antal.

  Går vi tillbaka 30 år i tiden kan vi se att Sverige mellan 1990 och till och med 1994, då inbördeskriget i forna Jugoslavien pågick, i genomsnitt beviljade drygt 25 000 personer uppehållstillstånd för asyl per år. Det var cirka åtta gånger så stora volymer som övriga Norden tillsammans beviljade under dessa år. 1994 gav Sverige nära 45 000 uppehållstillstånd till asylsökande, medan Finland nöjde sig med att låta 316 personer få stanna.

  Invandringen är den i särklass största orsaken till vårt lands demografiska förändring. Under 2000-talet har den folkbokförda befolkningen med utrikes bakgrund enligt SCB ökat med nästan en och en halv miljon, medan delen med svensk bakgrund har minskat med drygt 23 000 personer.

  Går man lägre ner i åldrarna ökar befolkningen med utrikes bakgrund. Män mellan 15 och 44 år är avgörande för ett samhälles trygghet, eftersom dessa utgör den mest brottsaktiva gruppen. Vid utgången av 2019 utgjorde de folkbokförda männen i Sverige med utländsk bakgrund mer än 36 procent av denna åldersgrupp. Den siffran har ökat år från år.

  Den stora andelen män med utländsk bakgrund blir särskilt oroande när vi knyter brottslighet till de områden som många av de brottsmisstänkta kommer ifrån…

  Om man jämför olika ursprung har personer från Afrika och Västasien / Mellanöstern i genomsnitt en överrepresentation… på nästan 300 procent för misstanke om något brott. Personer från övriga Norden har en överrepresentation med 70 procent medan Östasien ligger lägst med fyra procent. I rapporten framkom också att utrikes födda var överrepresenterade med 400 procent vad gäller misstanke om våldtäkt. Ser vi till andelen inom gruppen som kommer från Mellanöstern och Afrika är drygt 20 procent brottsmisstänkta, att jämföra med fem procent för dem med svensk bakgrund, vilket avser både män och kvinnor. Det är inte någon överdrift att påstå att om man enbart skulle mäta männens kriminalitet skulle procentandelen vara betydligt högre.

  Begrundar man de fakta som presenteras i den här texten, blir det svårt att dra någon annan slutsats än att risken ökar för att Sverige blir ett både fattigare (räknat i BNP per capita) och farligare land att leva i. Som jag ser det måste den utomeuropeiska migrationen skäras ner till ett minimum för att bromsa en sådan fortsatt utveckling.”

  Hela Gunnar Sandelins artikel med ytterligare utförlig fakta finns att läsa här:
  https://kvartal.se/artiklar/17383/

  1. Det är till 100% mycket synd om de Svenska barnen och barnbarnen Jag som är över 70 år kommer ju snart att lämna detta helvete.

 14. … så kommer ett islamistiskt parti in i riksdagen och de importerade väljarna ser sig ha ett bättre alternativ.

 15. 12 minuter med Hans Jensevik om läget i Sverige. Nationalekonomen, Kommungurun. Ung 1960 – 70 och uppfostrad till Samhällsbyggare, Krigare och Gentleman.

  Den kris Sverige går in i är en L-kris. Politikerna med Stefan Löfven (S) i ledningen gör om samma misstag som sina företrädare. Förvärvsfrekvensen 16 – 64 år sjunker. Krisen blir längre djupare och allvarligare än 1990-talets finans- och fastighetskris. (Publicerades 27 juni 2020. Speltid 12:13)

 16. Stefan Lövfen är verkligen misstaget med att lägga ner mentalsjukhusen i Sverige personifierat, när han kan säga att Sveriges Corona strategi inte är ett misslyckande när snart 6000 personer har dött. Våra äldreboenden är ju sossarnas dödsläger. Det går att avliva människor även utan gas.

  Jag kan verkligen rekommendera er att titta på denna serie av Aron Flam, Detta är en svensk tiger.
  Då får ni verkligen veta hur genomruttet och ohederligt sossarna agerade före, under och efter kriget.

  Den offentliga bilden av sossarnas samarbete med nazisterna är rena skämtet, det mesta och värsta är hemlighållet.

  Se den här serien, den visar verkligen att sossarna stinker värre än den kommunala soptippen.

  https://youtu.be/Lx-tC3Hakr4

 17. ”Rörligt mål”. Nu får väl S-idioterna ta och ge sig. ”Ett rörligt mål” är inget mål. Nu börjar spinndoktorerna som håller på att definiera om svenska språket ändå ge sig.

  Bara en tidsfråga innan S splittras.

 18. Jag vill ej vara ädel, jag vill ej vara god,
  de gode och de ädle de ställa upp sin stod
  i skönaste belysning på högsta piedestal
  med inskrift om bedrifter i hörnet av sin sal.

  Sen stå de och betrakta sin älskliga bild,
  hur ädel är ej minen, hur god och blid och mild,
  de tänka i sitt hjärta: Si, allt är ganska gott!
  – men bakom står Hin onde och hostar så smått.
  Med vänlig hälsning
  Gustav Fröding

 19. Jag tror att anledning till att han verkar vara beredd till vad som helst för att få sitta kvar vid makten är för att han kommer inte får några gräddiga jobb erbjudanden som alla andra fått som varit statsminister, och det med anledning av att han har inte precis visat sig tillhöra dom större tänkarna i Sverige, så några jobb erbjudanden efter detta lär det nog inte bli, jag tror att han har kalkylerat att dom pengarna som han tjänat ihop som statsminister räkna han med att leva på resten av livet.

 20. Kunde man förvänta sig något annat ?
  En maktkåt man som inte ger sig förrän sverige helt står i lågor !
  Den där rövslickande mannen borde på sin höjd fått blivit kvar som fackföreningsordförande på Hägglunds Örnsköldsvik !
  Hur kommer detta sluta ?
  Arma land !

 21. Svenskarnas ekonomi och smittorisk prioriteras ned. Svenskars hälsa och ekonomi ses inte så viktig? Regeringen importerar sina röster och skapar ett moment 22 där de aldrig kan förlora riksdagsval.

 22. Inga volymmål? Så bra! Då kan Sverige plocka in någon miljon Hong Kong-bor. Det har en rad fördelar: De är demokrater och anti-kommunister, de är välutbildade (på riktigt!), talar bra engelska, försöker inte göra om värdlandet med hänvisning till jobbiga religiösa föreskrifter som inte passar in i ett modernt samhälle, de är arbetsamma och flitiga och skulle ge Sveriges ekonomi en ordentlig skjuts.
  Men vad gör svenska beslutsfattare? De plockar in samma antal…minst…och där upphör likheterna…

  1. Nej skötsamma och diciplinerade Asiater vill inte 7 klövern ha, bara kriminella och arbetsskygga raketforskare som på sikt blir oerhört lönsamma medborgare !

   1. …förutom att mitt inlägg var ironiskt har jag inga betänkligheter angående virus, Hong Kong har lyckats bättre att kontrollera sjukdomen än Sverige. From idag inför Schweiz en 10 dagars karantän för inresande från Sverige samt ett antal länder som inte är smickrande sällskap.

 23. Det gick tydligen bra att förminska en hel generation med uttrycket ”Äpplen och Päron”. Tänk om han hade vågat sig på ”Bananer och Kokosnötter”.
  Sen när det handlar om humanism. Är det humant att av ”godhet” erbjuda plats till 20 pers. i en hiss avsedd för 8 ?

 24. Då har Stefan Lövfen sagt det som alla förväntade sig makten framförallt kosta vad det kosta vill.
  Att Stefan Lövfen anser sin coronastrategi inte var misslyckad bevisar bara att han har haft för avsikt att ta död på så många sjuttiplus som möjligt. Eller är det något hur man räknar äpplen och päron?

 25. ja fy fan
  hoppas de dryga 80 procenten av Abzurdistans röstberättigade är nöjda o glada nu då
  fortsatt påfyllnad alltså o de hinner säkert göra av med ett gäng äldre till så det går in ännu fler

  ja tacka fan för att de som inte ens kan språket inte begriper basala hygien regler
  men det där var väl förtjänsten han pratat om
  de äldre som kostar avlivade av raketforskare
  hoppas du är nöjd o glad nu Stefan din lilla ynkrygg

  1. Klart att 80% av svenskarna nu känner sig ännu mer trygga !
   I USA ska ett idrottslag nu byta namn, ta bort ordet Redskin som naturligtvis är rasistiskt.
   BLM har åter talat…..
   Just nu är det också ett mysigt reportage på CNN om den den svenska vänsterextrema ikonen Greta Thunberg !!!!!!!!!!

 26. Är man socialdemokrat och totalt verklighetsfrånvarande så är man väldigt ohälsosam för Sverige, men allt handlar om makt för en socialdemokrat politik är något de inte vet någonting om.

 27. Att klamra sig fast vid köttgrytorna så länge det är möjligt är det enda den mannen eftersträvar. Kosta vad det kosta vill för svenska folket. Ett sekteristiskt extremistparti som har 3% sympatisörer ska bestämma. Detta kallar sossarna demokrati. Man vill spy på dessa Quislingar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: