Barnfamilj attackerad med handgranat – riksdagsledamot arg på ”fascisten” Ivar Arpi


BROTTSLIGHET & VÄNSTEREXTREMISM. Häromdagen skrev bloggen om att en barnfamilj i Upplands Bro blev attackerad med en handgranat. SVT beskrev det som ”stök” men det blev ingen större nyhet i det nya landet. 

En som reagerade på att polisen inte ges möjligheter att agera mot våldet i vårt samhälle var Ivar Arpi, ledarskribent på Svenska Dagbladet som länkade till en artikel i Aftonbladet där ett amerikanskt par, Mark och Patricia McCloskey som gick ut på tomten med skjutvapen för att försvara sitt hem i St Louis från Black Lives Matter-demonstranter. ”Vi var helt ensamma mot en ilsken pöbel”, sa Mark McCloskey i en radiointervju om händelsen.

Ivar Arpi menar tydligen att man har rätt att försvara sig själv och sin egendom mot kriminella och då är man enligt riksdagsledamot Daniel Riazar (V) fascist. På sitt Twitterkonto använder Riazat, som är iranier, en Black Lives Matter-logga som profilbild.

För vänsterextremisten och riksdagsledamoten Daniel Riazat är det mer upprörande att en man försvarar sitt liv och sin egendom än att kriminella kastar bomber mot hederliga barnfamiljers bostäder.

-Pettersson undrar hur en anti-demokrat, rasist och extremist som Daniel Riazat kan vara riksdagsledamot?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “Barnfamilj attackerad med handgranat – riksdagsledamot arg på ”fascisten” Ivar Arpi

 • sva990

  Det finns ingen anledning att låta personer som Riazat förstöra dagen för en genom att göra en förbannad. Karln är liksom så många andra pladderpåsar i Absurdistan helt dum i huvudet.

  Gilla

 • Mm

  Han skulle kräva att få livvakter, vilket nomenklaturen använder sig av när de närmar sig de områden de själva hat-skapat. Normala människor som bara bor i tok områdena runt om i Sverige skall bara tåla att 7-klövern släppt in terrorister och kriminella och dessutom försöka leva ett liv, arbeta så att politrukerna kan spendra ännu mer av det givande betalande folket och ger till de tärande massorna och där politrukerna ingår.

  Gilla

 • Tony

  Finns det inte någon som helst kontroll över vilka dårar
  man tar in i Riksdagen??? När figurer som på sin höjd
  hade passat till kamelpiloter sitter i folkets högsta organ
  och uttrycker förakt för dem som vill försvara sig mot en
  invandrarpöbel har det gått för långt!

  Gilla

 • The proud swede

  Han är ju inte frisk nånstans…

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Det komiska och det fina i kråksången. Är ju att Ivar Arpi, är personen som hör hemma i arbetarklassen.

  Var Daniel Riazat hör hemma ,vete tusan. Men inte tillhör han de hårt arbetande människorna i arbetarklassen.

  Gilla

  • Tony

   Han hör hemma i Mellanöstern!

   Gilla

  • Argus

   ”I Iran var Riazats föräldrar aktiva inom ett kommunistiskt parti. När familjen började få hembesök av säkerhetspoliser bestämde de sig för att fly, i hopp om att undvika förföljelse i Iran. Riazat kom till Sverige 2000 tillsammans med sin syster och mor. Den 19 april 2004 fick familjen ett avvisningsbeslut och skulle avvisas från Sverige men gick under jorden, skolklasser engagerades och kampanjer fördes. Runt midsommarafton 2004 fick de uppehållstillstånd och strax därefter anlände Riazats far till Sverige.” (Wikipedia)

   I Utopia.

   Gilla

   • Onkel Björn

    Ja se där, då finns det flera i riksdagshuset som har varit fd illegala invandrare.

    Gilla

  • G Nordström

   Han kommer väl från något land som fortfarande bedriver slavhandel.

   Gilla

 • Anders

  Du gav honom 3-4 epitet rasist etc men du glömde ett , idiot

  Gilla

 • Maya

  Om den här guldfisken själv skulle få en handgranat kastad mot sin hemmiljö undrar jag hur tongångarna skulle gå.Skulle han gå ut och göra handhjärtan kanske ? Nej,gossen skulle nog kasta sig på telefonen och ringa farbror Polisen illa kvickt.

  Gilla

 • Kent

  När man ser de invandrare som uttalar sig och är verksamma inom politiken får man intrycket att Sverige är en magnet på all världens idioter.

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Vad hör han här???Hur länge får idioter vara med och styra Sverige.Avgå svetsarn!!

  Gilla

 • ossie

  Den där Riazat liknar ju en apa och har väl ett IQ lägre än en guldfisk. Att en sån figur får sätta sin fot i en demokratisk församling är ju en skandal. Men som kommunist är ju inte demokrati nåt som står högt i kurs.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: