Stäng

Den nya totalitarismen

INSÄNDARE. Den franske filosofen Michel Onfray har  skrivit en bok om hur man skapar diktatur. Han menar att nazismens och kommunismens våldsmetoder är föråldrade och den nya diktaturen   mer byggs på Orwells 1984-samhälle.

Rolf Malm

Han anger ett antal punkter som ska uppfyllas för att skapa den nya totalitalismen:

 1. Avskaffa friheten.
 2. Utarma språket
 3. Avveckla sanningen
 4. Utradera historien
 5. Förneka naturen
 6. Sprida hat
 7. Bygga imperium

Som jag ser det har Sverige redan klarat av samtliga punkter. Man kan som Karl XI säga ” I herredagsmän resen icke så fort. Vad göras skall är allaredan gjort”

 1. Här har man utplånat friheten genom övervakning, förstört privatliv, standardiserade värderingar och uthängning av tankeförbrytare.
 2. Man har utarmat språket genom att använda nya språk, dubbelspråk, förbjudit klassikerna och gjort språket muntligt.
 3. Man har avvecklat sanningen genom att lära ut ideologi, instrumentalisera pressen, sprida falska nyheter och en uppdiktad verklighet.
 4. Man har raderat historien genom att avskaffa forntiden, skriva om historien, barbariera våra förfäder, brännmärka böcker och hitta på falska minnen.
 5. Man förnekar naturen genom att ödelägga livslusten, organisera sexuell frustration och förorda fortplantning på medicinsk väg.
 6. Man sprider hat genom att skapa fiender, starta krig, göra kritiskt tänkande till psykologiska problem och genom att avliva den siste mannen.
 7. Man bygger imperium genom att forma barnen, styra oppositionen, införa elitstyre, slavbinda tankeprocessen och kamouflera makten.

För att ge exempel på ovanstående punkter i samma ordning kan man nämna:

 1. Åsiktskorridoren, censuren.
 2. Rinkebysvenska och politikerspråk.
 3. Den ”gemensamma” värdegrunden.
 4. Ersätta Bibeln med Koranen, miljöreligion och falsk hedonism.
 5. Genom bl.a. HBTQ-rörelsen, det feministiska manshatet och genus-forskningens könsupplösning.
 6. Starta kulturkrig mellan invandrare och infödda och hat mot Sverigedemo-kraterna.
 7. Kamouflera den verkliga makten.

Onfrays utgångspunkt för Europas del är Maastrichttraktaten 1992. Grunden för EU. Lanserat som ett fredsprojekt, men med allt tydligare inriktning på att skapa en perfekt superstat. Man har övertagit 68-vänsterns destruktionsmål och nihilism. Coronakrisen har avslöjat tendensen till nya ”inbördeskrig” i den tänkta federationen. Blod förblir tjockare än vatten. Utom i Sverige, där det svenska blodet inte är vatten värt.

När vi nu slutgiltigt ska överge grundlagens portalmening om att all politisk makt i Sverige utgår från folket görs det med den falska hedonism som länge styrt oss mot den nationella ättestupan. Beslut som fattas långt över våra huvuden utan att överhuvudtaget fråga eller informera folket. Vi ska nu skuldsätta oss med 1000-tals miljarder till EU. För att de med 8000 Miljarder(!!) ska hjälpa de fattigaste coronaländerna. ( Ja, summan är svår att fatta). Snabblån som vi aldrig kan betala och därmed aldrig kan lämna EU. Eller ens kritisera dess överstatliga antidemokratiska herravälde. Vilket mer traditions-bundna engelsmän i tid insett. De som i motsats till Sverige fick kämpa till sista blodsdroppen för att inte slukas av Hitlers tidigare, totalitära anspråk.

Sveriges regering är förklädda femtekolonnare. Dess ministrar är högt betalda agenter för den nya världsordningens verkliga ledare. Bilderbergsgruppen, Trilaterala kommissionen, Romklubben, FN:s Klimatpanel, Världsbanken, Soros nätverk, Rockefeller och övriga storkapitalister. Vilka använder pengar som hemliga vapen mot fotfolket.

På mellannivå sitter de svenska grå eminenserna och håller i tömmarna. Så att Löfven inte tummar alltför fingerfärdigt på den gemensamma värdegrunden. De är grundligt förankrade i globalisternas grundläggande plan för ekonomisk krigföring mot världens arméer av fattiga. Särskilt värderar de att de lyckats få vänstern att göra höger om marsch. Pengar luktar ju inte ens för lättsnuvade proletärer. Välbeställda, blint lydande ögontjänare som Carin Jämtin, Ulf Bjereld, Ylva Johansson, Pierre Schori, Annika Söder, Ilmar Reepalu, Memeth Kaplan, Margot Wallström och alla de andra i mörkret dolda excellenserna och deras krigskorrespondenter i de mutade statsmedierna. Den tredje krigsmakten.

Vi är räddningslöst förlorade i det politiska träsket. Sjunker som stenar i den svenska ankdammens slemmiga vatten. Snabbt på väg mot botten i den förrädiska kvicksanden. Våra livvästar har de sedan länge eldat upp i sin brist på kristänkande och beredskap. Då får vi hoppas på livlinor från grann-länderna.

Jag gräver sedan länge i sörjan. Djupdyker i den grumliga, svenska politiska historien med oanade djup av lögner, skandaler, bedrägeri och politiskt avfall. För att skriva boken ”Sverige 2084”. STORT TACK FÖR ALLA TIPS OCH ALLT STÖD!

Rolf Malm

Swish 0722 – 84 70 52. Bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt: rolflmalm@gmail.com

Steget Efter

 

5 reaktioner på “Den nya totalitarismen

 1. Sen när idioterna avskaffat allt som Sverige byggde på
  ersatt den vite mannen med enorma mängder av
  oproduktivt folk så uppstår ju frågan VEM FAN SKA FÖDA
  ALLA LATOXAR??? Vem ska föda huliganvänstern
  arbetsbefriade importer, alla kulturfjabbar och annat löst folk??

  1. Hur f-n visar man sin tacksamhet mot svenska arbetarklassen som har försörj dom från första dagen.Var är svetsarn och lagen om hets mot folkgrupper?Rätvisa åt alla.

 2. Glöm inte att utan Sveriges vänstervridna, emotionella och korkade journalistkår, med gigantiska, tvångsfinansierade SVT/SR i spetsen, hade det inte kunnat ske. Sveriges journalistkår inom MSM är drivande.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: