Meteorologer uppmanar – sätt på vinterdäcken

VÄDER. Medan SVT och de andra klimataktivisterna aldrig missar en chans att rapportera om värme, torka och översvämningar så missar dom oftast den andra sidan av vädret, nämligen snö och kyla. 

Idag varnar norska NRK för att låga temperaturer och snö skapar svåra körförhållanden vid bergspassager i södra Norge på fredag ​​morgon.

35 cm nysnö på Folgefonna skidcenter i Jondal fredag ​​3 juli. Foto: Fonna Glacier, Ski Resort. 

Sommardäck rekommenderas inte

-Pettersson säger att det kan vara intressant för dem som har skidorna med sig på sommarsemestern…

Folgedal, Jondal

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Meteorologer uppmanar – sätt på vinterdäcken

  • Nej det är den Abzurska PK-pressen som sprider lögner om väderförhållanden. Greta styr även STATSMEDIA….
   Stod bl.a. att det vid Nordkalotten rådde ”tropisk värme”. Stenbock som är misstänksam kollade Tromsö,som visade sig ha 18 + !

 1. Det är lättare att media pekar på att det är varmare på våra poler, för det är obegripbart för den vanliga befolkningen att ens ta sig dit!
  men sydligaste delarna av Norge det vet nästan alla var detta ligger och har större känsla för, men det vill media absolut inte hänvisa till när vi pratar om kyla och nu på sommaren
  Falskhet som är dubbebottnad

  • Men Greta vet inte var det ligger, hon åker seglar lyxbåt över atlanten och letar.
   Men motor och helikopter tillbaka.

Kommentera